EMS Training

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,421 μηνύματα.
Εχει κανείς γνώμη για το EMS Training; Ανοιξε ενα studio στη γειτονιά μου, κάνουν αποκλειστικά EMS. Εκανα ενα δωρεάν δοκιμαστικό, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για το αν έχει αποτελέσματα ή οχι. Για όσους δεν ξέρουν τι ειναι, σας παραθέτω κάτι που βρηκα στο ίντερνετ. Η προπόνηση με EMS είναι 20 λεπτά.

Η ηλεκτρομυοδιέγερση είναι μια καινοτόμος μέθοδος εκγύμνασης πλήρως αναγνωρισμένη και διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη. Τη συνιστούν αθλητές, kickboxers, πιλότοι της F1 καθώς και αθλητές στίβου. Με την ηλεκτρομυοδιέγερση γυμνάζεται ταυτόχρονα όλο το σώμα, καθώς, όπως το νευρικό μας σύστημα, έτσι και τα ειδικά γιλέκα που φοράμε στέλνουν παλμικά ερεθίσματα στους μύες προκαλώντας συσπάσεις, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται όλοι οι μύες του σώματος γυμνάζοντας ενδοβάθμιες μυικές ίνες, αγωνιστές και ανταγωνιστές μύες ταυτόχρονα χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top