Άγγελος
Επιφανές μέλος

και την πινουν τοσα παιδια..
δεν πινω ποτέ..
βασικα η βιομηχανια βαζει καφεινη οπου μπορει,,,για να προκαλει εθισμο και μεγαλες πωλησεις..απλο ειναι,,τα αποτελεσματα στην υγεια δεν τους ενδιαφερουν τοσο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

η αληθεια ειναι πως για τις βιομηχανιες πρωτη προτεραιοτητα ειναι το κερδος..και η κοκα κολα καφεινη εχει,,γιαυτο και ειναι το δημοφιλης,,ανα τον κοσμο λογω εθισμου..
και την πινουν τοσα παιδια..
δεν πινω ποτέ..
βασικα η βιομηχανια βαζει καφεινη οπου μπορει,,,για να προκαλει εθισμο και μεγαλες πωλησεις..απλο ειναι,,τα αποτελεσματα στην υγεια δεν τους ενδιαφερουν τοσο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο καφες ειναι το διεγερτικο της επιλογης του δυτικου κοσμου. Στην νοτια αμερικη ειναι το φυλο της κοκας και στην ασια το τσαι, big fucking deal. Δισεκατομμυρια ανθρωποι πινουν καφε, που σκατα ειναι ολα τα πτωματα δεν ξερω. Θα τα κρυβουν οι καφεβιομηχανιες σε μια τεραστια θεωρια συνομοσιας για να μας κρατανε ολους εθισμενους στο καφε
(btw πινω ελαχιστη καφεινη, ενα red bull τη βδομαδα το πολυ, δεν καπνιζω, δεν πινω αλκοολ, η τσαι, γυμναζομαι, τρωω υγειηνα δεν βγαινω αργα και κοιμαμαι 8 ωρες τη μερα. Τι σκατα ζω δεν εχω ιδεα, βαρετα ειναι)
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

εκτός απο red bull!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

απλα υπνοεγώ που πάω γ λυκείου καιν θέλω να διαβαζω ως αργά εκτός απο καφέ που με κοιμίζει έχετε να μου προτείνετε τπτ ???
εκτός απο red bull!

enrose
Δραστήριο μέλος

Όσο για το red bull, θεωρούσα πως τόσο καιρό δεν με πειράζει πουθενά, όπως και ο καφές. ΜΕΓΑ λάθος! Αν πιω καφέ ή red bull, ή οποιοδήποτε energy drink, μπορώ να κοιμηθώ αμέσως, αλλά αν περάσουν 4 ώρες το μάτι μου μετά γαρίδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...