Epstein Files

Πάντως όταν επισημαίναμε πως ο Τράμπ είναι sex offender ορισμένοι εδώ γελούσαν και έγραφαν Τραμπ μεχρι να σβήσει ο ήλιος, οχι οτι το θέμα των παιδιών δεν είναι πιο ευαίσθητο, αλλά ή είσαι άνθρωπος ή δεν είσαι. Οπότε μην μπείτε στον κόπο τώρα που βγαίνουν στην φόρα για τα ανήλικα να υποδύεστε πως τάχα σας νοιάζει και λυπάστε για τα παιδιά. Έλα τώρα, κοροϊδία.

Και αφετέρου, το να βλέπεις τόσα άτομα με τόσα κοινά χαρακτηριστικά να εμπλέκονται σε τέτοια κυκλώματα εκμετάλλευσης ανηλίκων και μή, δεν είναι επειδή κατι χιλιάδες άρρωστοι έτυχαν να μαζευτούν στο ίδιο μερος. Είναι η κουλτούρα που απορρέει απο την ελευθερία του να κάνεις ο,τι θέλεις, οπως το θέλεις, χωρίς κανέναν έλεγχο μέσα σε ένα σύστημα που συγκεντρώνει στα χέρια σου απύθμενη εξουσία έναντι της πλειοψηφίας των ανθρώπων του πλανήτη.

Αυτούς λατρεύετε οταν λατρεύετε και τον καπιταλισμό.

Τελευταία επεξεργασία:
Θέλω να ζητήσω ανοιχτά συγγνώμη σε όσους τσακώθηκαν μαζί μου εδώ μέσα πριν χρόνια επειδή τους θεωρούσα συνωμοσιολόγους όταν έλεγαν ότι όλο το κόσμο το κάνει κουμάντο μια καμπαλ από παιδεραστές.

Ξέρω να αναγνωρίζω όταν κάνω λάθη. Q anon for the win.
Απο την "αυτοκτονια" του Επστιν το 2019 ειναι επιβεβαιωμενο το σκανδαλο αυτο.

Τέσπα το ότι ο Τραμπ είχε σχέσεις με τον Epstein το γνωρίζαμε και πριν. Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί τα αρχεία βγήκαν τώρα?
Μήπως τους χάλασε την σούπα τελευταία και είπαν να τον ρίξουν?
πρακτορας της μοσαντ ηταν ο επσταιν και αφουν δεν μπηκε ο τραμπ στο ιραν , ο νεταναχιου επελεξε να τα βγαλει ολα στη φορα.

Αυτούς λατρεύετε οταν λατρεύετε και τον καπιταλισμό.
Τι σχέση έχει η διαστροφή με τον καπιταλισμό; :hmm:
Υπονοείς ότι ο καπιταλισμός διαστρέφει τους ανθρώπους;
Αν ήταν έτσι όλοι θα είμασταν τράμπες τώρα γιατί στον καπιταλισμό ζούμε.
Η εξουσία είναι αυτή που διαφθείρει..

Φαντάζομαι γνωρίζεις τι έκανε ο Βελουχιώτης σε ανήλικα αγοράκια... :whistle:

Η εξουσία είναι αυτή που διαφθείρει..
Και πως πήραν εξουσία αυτοί; Μέσα απο αυτό το σύστημα που τους επιτρέπει όλα όσα ανέφερα παραπάνω.

Δεν υπονόησα πουθενά αντίστροφη συνεπαγωγή, μίλησα για αυτή την ομάδα με απύθμενη εξουσία και χρήμα κεκτημένη μέσω του συστήματος, διάβασε αυτό που έγραψα.

Και πως πήραν εξουσία αυτοί; Μέσα απο αυτό το σύστημα που τους επιτρέπει όλα όσα ανέφερα παραπάνω.

Δεν υπονόησα πουθενά αντίστροφη συνεπαγωγή, μίλησα για αυτή την ομάδα με απύθμενη εξουσία και χρήμα κεκτημένη μέσω του συστήματος, διάβασε αυτό που έγραψα.
Αναφέρθηκες στον καπιταλισμό. Και το σοσιαλ-κομμουνιστικό σύστημα έδωσε εξουσία σε κάποιους ανθρώπους. Το ίδιο είναι ο απλός Κινέζος με τον Ζι-Πινγκ;

Ο καπιταλισμός είναι μια ατέρμονη διαδικασία εμπορευματοποίησης των αγαθών. Φυσικά υπάρχει κριτική σε ηθικό επίπεδο, μία διαδικασία που τα κάνει όλα εμπορεύματα στο τέλος θα κάνει και τον ίδιο τον άνθρωπο εμπόρευμα, το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει ως ένα βαθμό.

Ο καπιταλισμός αποδείχθηκε πολύ ανθεκτικός γιατί παράγει καινοτομία. Κάποιοι έχουν θεοποιήσει την καινοτομία στο σημείο να λένε πως είναι το νόημα της ύπαρξης του ανθρώπου στο Σύμπαν. Αυτοί οι τύποι που ηγούνται του συστήματος, θεωρούν πως έχουν ένα "θεόσταλτο" καθήκον. Να νουθετήσουν την ανθρωπότητα προς το εξελικτικό της μέλλον.

Εκεί είναι η διαστροφή. Γι' αυτούς όλα τα "καινούργια" επιτρέπονται. Αν υπάρχει τρόπος ακόμα και να αναστήσουν τους Νεφελίμ :1eye:, θα το κάνουν.

Στην Ελλάδα Μίχος, στην Αμερική Επστάιν, στα Εμιράτα πόρτα πότι πάρτυ κλπ κλπ. Οι άνθρωποι σιγά σιγά καταλαβαίνουν πως οι ελίτ κάνουν τα μύρια όσα και είναι υπεράνω των νόμων αλλά δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα. Οπαδιλίκι και αυτό, ο δικός μας "Σωτήρας" να μην είναι μπλεγμένος ή τουλάχιστον να είναι και ο δικός σου και τότε όλα καλά.

Βέβαια υπάρχουν και οι μικροαστοί λευκοί που πάνε Ταϊλάνδη και κάνουν τα έκτροπα και εκεί. Ο καθένας όπου μπορεί.

Είναι όλα τα αρχεία του Epstein απλά κατηγοριοποιημένα. Σαν να τα διαβάζεις από το email του, βλέπεις τις πτήσεις του, τις φωτογραφίες του, τα μηνύματά του (SMS)…
Το παρέθεσα πάνω εγώ τζοτζι, από το επίσημο site γιατί δεν ανοίγει το link που έβαλες ( ίσως το κατέβασαν)

Κρίμα επειδή ήταν μοντέλα;
Κρίμα επειδή ήταν έφηβες και θύματα...; Όποιο επίθετο/λέξη και να ακολουθούσε πριν, το κρίμα είναι το ελάχιστο που μπορείς να πεις.
Και ένα παραπάνω κρίμα φυσικά γιατί πολλά θύματα τέτοιων κυκλωμάτων είναι έφηβα κορίτσια που τα παραμυθιάζουν με ιστορίες μόντελινγκ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

IP Grabber είναι αυτό νομίζω, κάποιος το είπε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει τι είναι αυτά τα Epstein files σε 1 - 2 προτάσεις (ξέρω κάτι πολύ γενικό ότι είναι πχ emails που ανταλλάχτηκαν μεταξύ γνωστών προσώπων) και ΚΥΡΙΩΣ και τι τα κάνει τόσο αληθινά κι όχι κάτι πλαστό - φτιαχτό ώστε να συζητιούνται ως τόσο αυθεντικά;

Ένα μοντέλο, η Ruslana Korshunova, αυτοκτόνησε πριν 17 χρόνια, από όσα έχουν αποκαλυφθεί ήταν και αυτή θύμα. Γενικά πολλά μοντέλα εμπλέκονται ως θύματα, κρίμα.
Επίσης τσεκάρετε και την Gabriela Rico Jimenez, που όταν μίλησε για κάποια πραγματικά αδιανόητα πράγματα που δε τα βάζει νους ανθρώπου, τη συνέλαβαν, και έπειτα όλως περιέργως κανείς δεν έμαθε τι απέγινε.

Είναι πάρα πολλά τα θύματα, δυστυχώς... Σκεφτείτε ότι αυτά συνέβαιναν επί δεκαετίες, και αυτό που βλέπουμε παίζει να είναι μονάχα το tip of the iceberg.

Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει τι είναι αυτά τα Epstein files σε 1 - 2 προτάσεις (ξέρω κάτι πολύ γενικό ότι είναι πχ emails που ανταλλάχτηκαν μεταξύ γνωστών προσώπων) και ΚΥΡΙΩΣ και τι τα κάνει τόσο αληθινά κι όχι κάτι πλαστό - φτιαχτό ώστε να συζητιούνται ως τόσο αυθεντικά;
Αρχεία (συνομιλίες, γράμματα, φωτογραφίες, δικαστικά έγγραφα) σχετιζόμενα με τον Epstein αποκλειστικά. Είναι αποδεδειγμένα και καταδικαστέα βιαστής, παιδοβιαστής και σωματέμπορας. Αποδεδειγμένα επίσης έκανε "πάρτι" των οποίων αρχεία μπορείς να βρεις πλέον ονλάιν. Προφανώς εμπλέκονταν μαζί του και άλλα πρόσωπα. Ε επειδή πολλοί είναι γνωστοί βρίσκουν δίκαια τώρα και αυτοί τον μπελά τους. Εάν ήταν πλαστά θα μπορούσαν να τα "διαρρεύσουν" ήδη εδώ και 7 χρόνια, με πιο σημαντικά παγκόσμια γεγονότα στο προσκήνιο.
Μία θεωρία είναι ότι δώθηκαν τώρα όλα αυτά στη δημοσιότητα με εντολή του Ισραήλ λόγω μη συμμόρφωσης Τραμπ με τα πολεμικά τους πλάνα.

20260204_164532.jpg

20260204_164528.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
je.png

Άμα κάτσει κάποιος και ψάξει λέξεις κλειδιά βλέπει ότι αυτά είναι 100% αληθινά. Φυσικά ονομάτα κρυμμένα...

πωπω μαλάκα σκατίλα αναγούλιασα

Μια χαρά του τα είχε χώσει ο Gervais, δες τις κωλόφατσες τους απο κατω θίχτηκαν κιόλας

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά έπεσε στην αντίληψή σας αυτό; :ermm:

Φάκελοι Εσπτάιν: o Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε σχεδιαστεί ν΄αρχίσει στις 8 Φεβρουαρίου 2026!

1770239268902.png

Πάνω που διάβαζα ότι ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις σε Ιράν και Ουκρανία.. :look:

Μάλλον είναι fake αν και τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back