Epstein Files

Δύσκολο για το ανθρώπινο μυαλό να δει πολλή αλήθεια, θα πρέπει να πάψει μετά να λειτουργεί το σώμα με τον τρόπο που το εκπαίδευσε να το κάνει αυτό για δεκαετίες...

βέβαια, όταν τα λένε αυτά πολλοί, από τον Πλάτωνα ως τον Σαίκσπηρ, είναι βολικό να τα βαφτίζει κανείς μύθους και παραμύθια για να συνεχίσει να ζει στην "πραγματικότητα" (λολ)

λίγο-πολύ βέβαια, για την πρακτική του Πλάτωνα ή του Σαίκσπηρ ή (βάλτε όποιον θέλετε) τα λέει και ο Λέο Στράους, στο Persecution and the art of writing

Ο Τραμπ γνώριζε τον epstein στα 90s και αναφέρετε στα αρχεία όπως και πολλά πρόσωπα αλλά μέσα στα ίδια τα αρχεία(όσα έχουν αποχαρακτηριστει) δεν υπάρχει καμία αναφορά η φωτογραφία ότι συμμετείχε σε παιδεραστία ή κανιβαλισμό.
Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί
Ούτε τα θύματα έχουν καταθέσει κάτι εναντίον του.

Οπότε ή ο Τραμπ έβγαλε τα αρχεία στην φόρα για να εκθέσει την σατανική ελίτ,

Ή η σατανική ελίτ τα έβγαλε(όσα έβγαλε )για να προειδοποιήσει-εκβιάσει τον Τραμπ.

Αν τραμπ- σατανική ελίτ είναι μαζί δεν θα έβγαιναν τώρα τα αρχεία.

Ο Τραμπ έχει και 2 απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του.

Κάπου διάβασα ότι είχε υποσχεθεί, προεκλογικά, για πλήρη διαφάνεια στο θέμα...Οπότε δεν μπορούσε να το κάνει άλλο γαργάρα...

Το όνομα του Τράμπ στα epstein files αναφέρεται περισσότερες φορές απο οτι το όνομα του Χριστού στη Βίβλο.
Κάπου έλεος ορισμένοι που εθελοτυφλείτε και τάσσεστε υπέρ παιδοβιαστών.

Έχουμε για τον Τράμπ όσες πληροφορίες αφήνει ο Τράμπ να έχουμε. Δηλαδή πόσο αφελής να το παίξει κανείς;
Τις απόπειρες δολοφονίας τις μετρήσατε τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση γαργάρα.

Δεν υπάρχει ποτέ μα ποτέ περίπτωση να βγουν τέτοια στοιχεία για τον πρόεδρο της Αμερικής, δεν θα το αφήσει το ίδιο το κράτος της Αμερικής ακόμα κι αν έτρωγε ανθρώπους ζωντανούς. Θα προκαλέσει τεράστια και ανεξέλεγκτη διάσπαση και αναρχία, θα καταρρεύσει το σύστημα.

αλλά για εσάς που τρέξατε να βάλετε μπουγάδα ντροπή, αίσχος και αηδία.

Και κάπως έτσι ο Μελ Γκίμπσον βγαίνει αληθινός. Ε μάλλον για αυτό εξαφανίστηκε από προσώπου γης..

Μιλάμε για 3.5 εκατομμύρια σελίδες που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε πολιτικά θέματα και επικαιρότητας.
Σημασία δεν έχει μόνο η αναφορά ενός ονόματος αλλά τι λένε για το όνομα αυτό.

Κ την Αν Χες την καθάρισαν με το που πήγε να κάνει ντοκιμαντέρ για το κύκλωμα βέβαια

προς τιμήν της, αν και είχε σχέση με την Hell en Degenerate νομίζω κάποτε, ούσα τζιβιτζιλού

Ο Τραμπ προεκλογικα ελεγε οτι θα τα βγαλει ολα στη φορα και οταν ηρθε εκεινη η ωρα ελεγε οτι τα αρχεια ειναι hoax κατασκευασμενο απο τον Ομπαμα. Σιγουρα δεν εχει κατι να κρυψει. Ειναι τοσο αθωος οσο και ο Μπιλ Κλιντον που χαμογελαγε στην καμερα και ελεγε το θεμα εχει ξεκαθαριστει.

αλλά για εσάς που τρέξατε να βάλετε μπουγάδα ντροπή, αίσχος και αηδία.
Αντί να γκαριζεις υστερικά μπορείς να αναφέρεις στο νήμα που ακριβώς στα αρχεία αναφέρεται ότι ο Τραμπ συμμετείχε σε βιασμούς παιδιών, όπως και ποιες ακριβώς είναι οι κατηγορίες που λες για σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν έχω βρει κάτι
Διαφώτισε με Ωραία και ήρεμα

την λατρεύετε αυτή τη λέξη με την οποία κοσμείτε τις γυναίκες

που ακριβώς στα αρχεία αναφέρεται ότι ο Τραμπ συμμετείχε σε βιασμούς παιδιών,
Εξήγησα παραπάνω πως αυτό το πράγμα δεν θα το δείς ποτέ να βγαίνει στην δημοσιότητα, παρόλα αυτά δεν είμαστε ηλίθιοι και πάνω απο όλα το να βγαίνεις να τον υπερασπιστείς ενώ ούτε εσύ έχεις αποδείξεις υπέρ ή κατά είναι τουλάχιστον άβολο και αμήχανο για όσους σε παρακολουθούμε.

και ποιες ακριβώς είναι οι κατηγορίες που λες για σεξουαλική παρενόχληση.

Κάπου έλεος ορισμένοι που εθελοτυφλείτε και τάσσεστε υπέρ παιδοβιαστών.
Αυτό πού το είδες;
Θεωρείς την ερώτησή μου, για διευκρίνηση πηγών, ως υπεράσπιση;
Το τόνισα, πως δεν υποστηρίζω κανέναν. Αλλά η αναζήτηση της αλήθειας, είναι σημαντική. Και δε νομίζω, κανένας να υπερασπίζεται παιδοβιαστές.

Αυτό πού το είδες;
Θεωρείς την ερώτησή μου, για διευκρίνηση πηγών, ως υπεράσπιση;
Το τόνισα, πως δεν υποστηρίζω κανέναν. Αλλά η αναζήτηση της αλήθειας, είναι σημαντική. Και δε νομίζω, κανένας να υπερασπίζεται παιδοβιαστές.
Δεν αναφερόμουν σε σένα αλλα σε αυτό

IMG_5458.jpeg

Πάντως ρε παιδί μου...

αυτή η Στεφανί Τσου Γκούτενμπεργκ - που κατά την τάγκεσάου είναι θύμα φολς αλεγκέησηονς ντε - επικεφαλής ΜΚΟ για παιδάκια αν θυμάμαι καλά...

πώς τυχαίνει... ρε παιδί μου... οργανώσεις για παιδάκια

Εξήγησα παραπάνω πως αυτό το πράγμα δεν θα το δείς ποτέ να βγαίνει στην δημοσιότητα, παρόλα αυτά δεν είμαστε ηλίθιοι και πάνω απο όλα το να βγαίνεις να τον υπερασπιστείς ενώ ούτε εσύ έχεις αποδείξεις υπέρ ή κατά είναι τουλάχιστον άβολο και αμήχανο.
Εγώ είπα κάτι συγκεκριμένο

Ότι με βάση τα αρχεία που έχουν βγει δεν υπάρχει κάτι που να βγάζει κατηγορία κατά του Τραμπ, ούτε ότι πήγε ποτέ στο νησί.

Και υπέθεσα με βάση την λογική ότι
ή ο Τραμπ έβγαλε τα αρχεία ή η σατανική ελίτ έβγαλε (όσα έβγαλε) για να τον εκβιάσει.

Αυτά αφορούν ενήλικες γυναίκες και είναι debatable αλλά δεν έχουν καμία σχέση με Epstein.

Εγώ είπα κάτι συγκεκριμένο

Ότι με βάση τα αρχεία που έχουν βγει δεν υπάρχει κάτι που να βγάζει κατηγορία κατά του Τραμπ, ούτε ότι πήγε ποτέ στο νησί.

Και υπέθεσα με βάση την λογική ότι
ή ο Τραμπ έβγαλε τα αρχεία ή η σατανική ελίτ έβγαλε (όσα έβγαλε) για να τον εκβιάσει.

Αυτά αφορούν ενήλικες γυναίκες και είναι debatable αλλά δεν έχουν καμία σχέση με Epstein.
Το οτι δεν έχει πάει ποτέ στο νησί πως το συμπέρανες; Επίσης γιατι κόλλησες τις απόπειρες δολοφονίας;

Το οτι δεν έχει πάει ποτέ στο νησί πως το συμπέρανες; Επίσης γιατι κόλλησες τις απόπειρες δολοφονίας;
Γιατί δεν υπάρχει καταγραφή στα αρχεία πτήσεων του τζετ του Epstein με το Τραμπ να πηγαίνει στο νησί (όπως υπάρχει με Κλίντον και Andrew),
Ο ίδιος εχει πει ότι ποτέ δεν έχει πάει στο νησί,
Τα θύματα στις καταθέσεις τους έχουν πει ότι ποτέ δεν είδαν τον Τραμπ στο νησί
Στα αρχεία epstein δεν υπάρχει καμια απόδειξη ότι πήγε ποτέ ο Τραμπ στο νησί.

Μπορεί και να πήγε δεν το αποκλείω, αλλά Αυτός που κάνει έναν ισχυρισμό φέρει και το βάρος της απόδειξης.

Τις απόπειρες δολοφονίας τις ανέφερα γιατί είναι κάτι δεδομένο ότι έγιναν, και προς χάρη της συνομωσίας. Μπορεί και να συνδέονται δεν το αποκλείω. Συζήτηση γίνεται θεωρίες λέμε.

Κανείς δεν αναφέρει στα λεγόμενα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ (κανάλια, εφημερίδες, σάιτ ειδησεογραφικά) την παρουσία ελληνικών ονομάτων στις λίστες, έστω και για άλλα θέματα. Ύποπτο..

Γιατί δεν υπάρχει καταγραφή στα αρχεία πτήσεων του τζετ του Epstein με το Τραμπ να πηγαίνει στο νησί (όπως υπάρχει με Κλίντον και Andrew),
1. Είναι ο μόνος τρόπος αυτός να πας στο νησί; 2. Αν υπήρχαν πιστεύεις θα τα άφηναν να βγούν; 3.Δεν μπορούν να τα καταστρέψουν;

Ο ίδιος εχει πει ότι ποτέ δεν έχει πάει στο νησί,
ρε συ φαση θα έχει να μας πείς πως δεν είναι παιδεραστής επειδή οταν τον ρώτησαν είπε «οχι δεν είμαι παιδεραστής».
Ε μα είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά;

Θέλω να πω πως επιλέγεις να τα πιστέψεις αυτά; Τα θεωρώ οφθαλμοφανή στάχτη στα μάτια.

Για τον ίδιο τον Επστειν πιστεύεις όντως πως αυτοκτόνησε; Για τα στιγμιότυπα στη κάμερα που εξαφανίστηκαν δια μαγείας απο τις φυλακές, θεωρείς πως είναι κάτι τυχαίο;

Όταν είχε κάνει ντου το fbi (όχι στο νησί, στη μόνιμη κατοικία του) το 2019 κατά τη δεύτερη σύλληψη του Epstein, είχαν ένταλμα να μπούνε, αλλά όχι να κατασχέσουν πράγματα (!) Το σχετικό ένταλμα το πήραν 4 μέρες μετά, κι όταν πήγαν -γιατί στην πρώτη επίσκεψη είχαν βρει τρελό υλικό από σκληρούς δίσκους κ.λπ.- ήταν όλα εξαφανισμένα. Σε επικοινωνία με το νομικό τμήμα του Epstein, είπαν (οι δικηγόροι του) ότι έχουν αυτοί το υλικό και θα τους το δώσουν. Κάτι που έγινε όντως, μπορεί όμως να φανταστεί ο καθένας τι διαλογή θα έπεσε και το τους έδωσαν.

Το παραπάνω μπορεί ο καθένας αν θέλει να το ψάξει να δει αν ισχύει για διασταύρωση. Περισσότερο το γράφω μπας και καταλάβουν κάποιοι πόσο μάταιο είναι να ζητάνε "έγκυρες πηγές". Αν ορισμένους δεν σας κάνει να καταλάβετε ούτε η περίπτωση Έπσταϊν ότι το χρήμα και η εξουσία κινούν τα πάντα (συμπελιμβανομένης της ενημέρωσης, φυσικά), δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σας ταρακουνήσει.

Υ.Γ.: Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πια ότι ο Επστάιν αυτοκτόνησε; Γιατί το πόρισμα αυτό ήταν. Μπορείτε βέβαια να συνεχίσετε να πιστεύετε στη δικαιοσύνη, τα mainstream media κοκ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back