Epstein Files

Για τον ίδιο τον Επστειν πιστεύεις όντως πως αυτοκτόνησε; Για τα στιγμιότυπα στη κάμερα που εξαφανίστηκαν δια μαγείας απο τις φυλακές, θεωρείς πως είναι κάτι τυχαίο;
Δεν ξέρω...μπορεί στο βίντεο του weirdo να έχουν δίκιο.
Να τον έβγαλε η ελίτ, να είναι Ισραήλ και να παιζει Fortnite.

Ασήμαντες μονάδες που κάνουμε υποθέσεις είμαστε

Εν τω μεταξύ για την υπόθεση έχω ακούσει απ όταν ήμουν 13-14 χρονών. Και για το pizza gate, που και πάλι αποδεικνύεται ότι ήταν κωδική ονομασία για τις ανωμαλίες τους.

Αλλά ντοκουμέντα δεν είχα δει. Το βίντεο που κατά λάθος είδα χθες, μου δημιούργησε εφιάλτες

@touvlo μιας και ρώτησες από που μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες
Αλλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ ψάξιμο, έχω φάει τα μάτια μου αυτές τις μέρες και έχω σιχαθεί με αυτά που έχω δει/βρει
Πάντως και δολοφονίες γινόντουσαν, και βιασμοί, και εμπόριο μικρών παιδιών και κανιβαλισμοί και ό,τι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς

Ο τζεφρι είναι το σύστημα που κινούσε τις ορέξεις και τις επιθυμίες όλων αυτών των ανώμαλων. Έχουμε δει μόνο τη κορυφή του παγόβουνου, όσα προλάβαν και άφησαν να βγουν στη φόρα

Τι θα γίνει; Τίποτε φυσικά, οι φάλαινες από πίσω και οι χώρες που εμπλέκονται είναι μεγάλες.

Εύχομαι καλό ψόφο στον τραμπ πάντως.

@touvlo μιας και ρώτησες από που μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες
Αλλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ ψάξιμο, έχω φάει τα μάτια μου αυτές τις μέρες και έχω σιχαθεί με αυτά που έχω δει/βρει
Πάντως και δολοφονίες γινόντουσαν, και βιασμοί, και εμπόριο μικρών παιδιών και κανιβαλισμοί και ό,τι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς

Ο τζεφρι είναι το σύστημα που κινούσε τις ορέξεις και τις επιθυμίες όλων αυτών των ανώμαλων. Έχουμε δει μόνο τη κορυφή του παγόβουνου, όσα προλάβαν και άφησαν να βγουν στη φόρα

Τι θα γίνει; Τίποτε φυσικά, οι φάλαινες από πίσω και οι χώρες που εμπλέκονται είναι μεγάλες.

Εύχομαι καλό ψόφο στον τραμπ πάντως.
Συμφωνώ με όλα, απλά επικεντρώνεστε στον Τραμπ ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί από πίσω.
Πραγματικά δεν το λέω γιατί τον έχω εκθειάσει πολλές φορές (δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι αθώος, ξεκάθαρα πράγματα) αλλά γιατί το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρέπει να το δούμε από το πρίσμα κάποιας πολιτικής ιδεολογίας. Είναι και πολιτικό ζήτημα και πολλά άλλα μαζί (καλλιτεχνικός κόσμος, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εξέχοντα πρόσωπα της silicon valley - Μπιλ Γκέιτς, για παράδειγμα κ.α.)

Συμφωνώ με όλα, απλά επικεντρώνεστε στον Τραμπ ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί από πίσω.
Πραγματικά δεν το λέω γιατί τον έχω εκθειάσει πολλές φορές (δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι αθώος, ξεκάθαρα πράγματα) αλλά γιατί το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρέπει να το δούμε από το πρίσμα κάποιας πολιτικής ιδεολογίας. Είναι και πολιτικό ζήτημα και πολλά άλλα μαζί (καλλιτεχνικός κόσμος, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εξέχοντα πρόσωπα της silicon valley - Μπιλ Γκέιτς, για παράδειγμα κ.α.)
Συμφωνώ απόλυτα απλά αυτός με νευριάζει περισσότερο γιατί οι τελευταίες δηλώσεις του πραγματικά έχουν πολύ θράσος μέσα (μίλησε περί ασφάλειας εκθεσης παιδιών για το σούπερ μποουλ ΚΛΑΙΩ) και εντάξει ήταν από τους τοπ επισκέπτες
Τα πολιτικά και καλλιτεχνικά πρόσωπα είναι πολλά ΦΥΣΙΚΑ

Επίσης εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου που κάποτε παλιά δεν είχα θέμα με τον τραμπ
Από τις μεγαλύτερες μαλακιες που έχω πει ποτέ
Αλλά δεν ήξερα

Πάντως για την ιβανκα που αναφέρθηκε ότι πήγαινε και αυτή. Ήταν θύμα
Ο τραμπ έχει δηλώσει πολλά για την κόρη του που κανένας νορμαλ πατέρας δεν θα τα έλεγε αυτά

Το οτι είναι ο Μπιλ Γκειτς μέσα δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τον πλανητάρχη που επηρεάζει τις ζωές μας. Προφανώς και θα έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία .

Μιλάμε για 3.5 εκατομμύρια σελίδες που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε πολιτικά θέματα και επικαιρότητας.
Σημασία δεν έχει μόνο η αναφορά ενός ονόματος αλλά τι λένε για το όνομα αυτό.

Ορίστε ένα μέρος από τις συνολικές αναφορές για τον Trump και τα πεπραγμένα του.
Screenshot 2026-02-10 143207.png

Μας τα είχε πει ο Kubrick στο Eyes Wide Shut, όπου όλως τυχαίως «πέθανε» λίγο πριν βγεί η ταινία.

Ορίστε ένα μέρος από τις συνολικές αναφορές για τον Trump και τα πεπραγμένα του.
Screenshot 2026-02-10 143207.png
Μαρτυρία 3ου στο fbi
Οκ αυτό ναι..είναι μια ένδειξη ότι ο Τραμπ έχει συμμετάσχει τα 90s σε πάρτυ του Epstein.

Άρα η ελίτ έβγαλε μέρος των αρχείων στοχευμένα.

Μας τα είχε πει ο Kubrick στο Eyes Wide Shut, όπου όλως τυχαίως «πέθανε» λίγο πριν βγεί η ταινία.
Αλλο παιδικό τραύμα από κει, μιας και την είδα πάρα πολύ μικρή🫣

Μωρέ πολλοί τα έλεγαν αλλά τους έφαγε η μαρμάγκα, δυστυχώς. Διάβασα και για ένα 22χρονο μοντέλο πριν 17 χρόνια, που τα είπε και όλως τυχαίως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς..

Αλλά ντοκουμέντα δεν είχα δει.
Δες πρώτα αυτα πριν σχηματισεις αποψη. Αυτή η ξαφνική πρεμουρα που τους επιασε τάχα όλους για αλήθεια και διαφάνεια σε εναν ολοτελα φεικ κοσμο, δεν σου φαινεται κοματάκι υποπτη; Όταν ο Επσταιν, δηλαδή ο οποιος αντιλογος, ειναι νεκρος πόσα χρόνια; Τωρα το θυμήθηκαν; Γιατί; Ποιους εξυπηρετεί αυτό τώρα και πως;

Filthy Rich-Her + Filthy Rich - Him

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ κάνω εμετό που ήταν και γυναίκες μπλεγμένες μέσα. Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο.

Επίσης μου κάνει εντύπωση πως δεν είναι μέσα ο Jeff Bezos, θα έκοβα το κεφάλι μου πως ο τύπος έχει τεράστιο υπόγειο στο ίδιο του το σπίτι με αντίστοιχες καταστάσεις.

Ναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Δεν φταίει ούτε το χρήμα ούτε η εξουσία. Είναι εκ γενετής ανώμαλοι και διεστραμμένοι.

Δεν ξέρω πώς εξηγείται. Εμένα κι όλα τα λεφτά του κόσμου να μου έδιναν, τέτοια πράγματα δεν θα έκανα ούτε στους εφιάλτες μου.

Αν έχετε λίγο χρόνο παιδιά δείτε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά είναι το λιγότερο τρομακτική καθώς η κοπέλα φώναζε ότι σε party του Epstein οι καλεσμένοι έτρωγαν ανθρώπους. Ηταν η τελευταία φορά που κάποιος την είδε, μετά από αυτό το περιστατικό από όσο κατάλαβα χάθηκαν τα ίχνη της. 😳😳

Με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι και στο κεφάλι από το σκότος και την αηδία... και δεν έχω δει κανένα βίντεο.

Πάντως σκέφτομαι, για να δημοσιεύτηκαν αυτά τα αρχεία, είναι πολύ πιθανό να κρύβουν ποιος ξέρει τι άλλο. Πόσο πιο διεστραμμένα βέβαια από αυτά που περιγράφονται να είναι...

Και επίσης, παρατηρώ πως παρόλο που είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό και υπάρχουν ένα σωρό βίντεο και άρθρα, υπάρχει μια παραίτηση. Διαβάζω άπειρα σχόλια που λένε "Ε, και που τα μάθαμε τι έγινε; Θα κάνουμε ένα ριποστ, θα σχολιάσουμε και μετά τι; Δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους", και με ενοχλεί αυτό. Ίσως επειδή είναι ένα μέρει μια αλήθεια.

Πείτε με συνωμοσιολόγα αλλά κάλλιστα θα μπορούσε η προσοχή που έχει (καλώς) λάβει αυτή η είδηση να αποτελέσει αντιπερισπασμό από άλλες ειδήσεις ή γεγονότα. Τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω, αλλά είναι μια θεωρία που μου περνάει από το μυαλό.
Με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι και στο κεφάλι από το σκότος και την αηδία... και δεν έχω δει κανένα βίντεο.
Εγώ δεν τολμάω, αν και μου πετάει διάφορα στο ινστα. Μόνο που ακούω για το θέμα ανακατεύομαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back