Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #21 11-06-16 22:49 Βάλε τον Ρούνει πιο μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 23:16 Ο Guest 186240: #22 11-06-16 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Βάλε τον Ρούνει πιο μπροστά... Click για ανάπτυξη... Σε κάνα δυο χρόνια θα παίζει στόπερ όπως πάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2016 στις 02:59 Ο unπαικτable: #23 12-06-16 02:59 στερλινγκ πρεπει να εχασε και 10 κοντρολ σημερα. ρουνει μονο λογω εμπειριας αξιζει να παιζει. η αλβανια φανηκε αξιομαχη αν και με δεκα παικτες αλλα δε νομιζω να κανει κατι παραπανω απο μια ισοπαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:10 Η Purple έγραψε: #24 13-06-16 02:10 γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:11 Η nymphet έγραψε: #25 13-06-16 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάλε τον Ρούνει πιο μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2016 στις 23:16 Ο Guest 186240: #22 11-06-16 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Βάλε τον Ρούνει πιο μπροστά... Click για ανάπτυξη... Σε κάνα δυο χρόνια θα παίζει στόπερ όπως πάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2016 στις 02:59 Ο unπαικτable: #23 12-06-16 02:59 στερλινγκ πρεπει να εχασε και 10 κοντρολ σημερα. ρουνει μονο λογω εμπειριας αξιζει να παιζει. η αλβανια φανηκε αξιομαχη αν και με δεκα παικτες αλλα δε νομιζω να κανει κατι παραπανω απο μια ισοπαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:10 Η Purple έγραψε: #24 13-06-16 02:10 γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:11 Η nymphet έγραψε: #25 13-06-16 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Βάλε τον Ρούνει πιο μπροστά... Click για ανάπτυξη... Σε κάνα δυο χρόνια θα παίζει στόπερ όπως πάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2016 στις 02:59 Ο unπαικτable: #23 12-06-16 02:59 στερλινγκ πρεπει να εχασε και 10 κοντρολ σημερα. ρουνει μονο λογω εμπειριας αξιζει να παιζει. η αλβανια φανηκε αξιομαχη αν και με δεκα παικτες αλλα δε νομιζω να κανει κατι παραπανω απο μια ισοπαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:10 Η Purple έγραψε: #24 13-06-16 02:10 γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:11 Η nymphet έγραψε: #25 13-06-16 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στερλινγκ πρεπει να εχασε και 10 κοντρολ σημερα. ρουνει μονο λογω εμπειριας αξιζει να παιζει. η αλβανια φανηκε αξιομαχη αν και με δεκα παικτες αλλα δε νομιζω να κανει κατι παραπανω απο μια ισοπαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:10 Η Purple έγραψε: #24 13-06-16 02:10 γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:11 Η nymphet έγραψε: #25 13-06-16 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:11 Η nymphet έγραψε: #25 13-06-16 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Purple: γαμωτο ολο λεω θα δω αγωνα και καθε μερα ξεχναω δεν εχω δει ουτε εναν Click για ανάπτυξη... Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:16 Η Purple έγραψε: #26 13-06-16 02:16 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Χαχα μια απ΄τα ίδια,το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω κάποιες φάσεις όταν ακούω φωνές περνώντας Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλουμε στοχο εναν καλο αγωνα να δουμε. μην βλεπουμε και οτι να ναι τιποτα αμπαλους. ειχα ζητησει απο καποιον εδω μεσα να μου πει, τον johny νομιζω αλλα τιποτα. αγορια βοηθατε να μπουμε λιγο στο κλιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:17 Ο Johnny15 έγραψε: #27 13-06-16 02:17 Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 02:27 Η Purple έγραψε: #28 13-06-16 02:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... εγω θα παιξω αργεντινη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 04:03 Ο Gaspar έγραψε: #29 13-06-16 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:36 Ο DarthFederer: #30 13-06-16 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η Ουκρανία τελικά απείλησε πολλές φορές, άνετα θα μπορούσαν να είχαν φέρει ισοπαλία τους Γερμανούς... Νομίζω θα το σηκώσει κάποιο αουτσαιντερ φέτος. Click για ανάπτυξη... Καποιο απο τα δευτερα φαβορι, πχ Βελγιο ειναι μια καλη επιλογη. Η Γερμανια εχει θεματα πισω αλλα εχει και Νοιερ και ειναι κυνικη οσο χρειαζεται να τελειωσει απλα ματσακια, ανετα κανει 3-0-0 και περναει αερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:37 Ο DarthFederer: #31 13-06-16 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Euro βγαινει απο το European (ή απο τον αντιστοιχο γαλλικο ορο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #32 13-06-16 10:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:33 Ο νικος ρεθυμνο: #33 13-06-16 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Purple: εγω θα παιξω αργεντινη Click για ανάπτυξη... Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:53 Η Purple έγραψε: #34 13-06-16 13:53 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Για άλλη διοργάνωση μιλας(copa america), εκτός αν θες να περιμένεις 2 χρόνια όταν θα γίνει το Παγκόσμιο κύπελλο. Αν θέλετε να δείτε αγώνα,22.00 το βράδυ έχει Ιταλία-Βέλγιο. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 13:59 Ο νικος ρεθυμνο: #35 13-06-16 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2016 Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Purple: δεν ξερω τι μου λες εγω αυτο αποφασισα Click για ανάπτυξη... Το Euro περιλαμβάνει ομάδες οι οποίες ανήκουν ως επί το πλείστον στην ΕυρωπαΪκή Ήπειρο, εξ ου και η ονομασία της διοργάνωσης. Το Copa America , στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, είναι αντίστοιχη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χώρες της Αμερικής. Εκεί προφανώς συμμετέχει και η Αργεντινή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, το επόμενο θα γίνει το 2018 στη Ρωσία. Επειδή σε βλέπω αποφασισμένη για Αργεντινή, σου παρέθεσα τις 2 επιλογές που έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple Νεοφερμένο μέλος Η Purple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:12 Η Purple έγραψε: #36 13-06-16 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gaspar: και η Ιαπωνία να ξέρεις είναι πολυ δυνατή! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:31 Ο Γιώργος έγραψε: #37 13-06-16 14:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η Ελβετική εξέδρα. Η δε σημαία στ' αριστερά είναι του Kanton Nidwalden. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 14:44 Η Ερινύς έγραψε: #38 13-06-16 14:44 Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Αντικειμενικός Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ήταν το πιο dafaq ματς σε χρονικά Euro. Οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας είναι απ' την Αλβανία απ' όσο διάβασα. Παίζει οι οπαδοί να έκατσαν randomly στις εξέδρες και γι' αυτό να βρέθηκε εκεί το πανό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Ο billie perrakis: #39 13-06-16 15:17 ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ευχομαι να μη κερδισει η γερμανια η η ισπανια....η μια κερδισε το μουντιαλ η αλλη champions league εε φτανει!!!! θελω γαλλια η ιταλια να κερδισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2016 στις 23:07 Ο Gaspar έγραψε: #40 13-06-16 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Purple: ευχαριστω θα το τσεκαρω. κατι μου λενε οτι δεν μπορω να παιξω αργεντινη γιατι δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση και κατι αλλα τετοια επιστημονικα Click για ανάπτυξη... μην ασχολείσαι, δεν ξερουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.