Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

19-06-24

11:20
Τι να σε πωΤόσο πολύ να τον αλλάξουν τα λεφτά ; Ο Σλούκας εντάξει ήρθε σε εμάς γιατί δώσαμε καλά λεφτά αλλά κυρίως γιατί δεν τον θέλατε εσείς και εδώ βρήκε ακριβώς τον ρόλο που ήθελε.
Ο Σάσα μια χαρά ρόλο θα έχει στον Ολυμπιακό ηγέτη θα τον έχετε , οπότε στην ζυγαριά λεφτά με ρόλο και συναισθήματα το θεωρώ δύσκολο να έρθει, καλά όταν σκάει το χρήμα όλα ξεχνιούνται βέβαια αλλά θα δείξει.
Για το γούρι όπως πέρσυ με τον Κώστα δεν αλλάζω το 1%
1% Παναθηναϊκός
44% Ολυμπιακός
55% να μεινει ΝΒΑ
Αυτά δίνω εγώ προσωπικά
Σε αλλα νεα, 30/6 Φουρνιε μένει ελεύθερος, ελπίζω κ εύχομαι να τον χτυπήσουν οι Αφραγκόπουλοι
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

19-06-24

11:21
Το λάθος του Οσφπ πρέπει να είναι η ανανέωση Φαλ όταν έχεις έναν τέτοιο Μιλου.Σκέφτομαι το ματσαρισμα χαραλαμποπουλος μπραουν σε καμια αλλαγη σκριν κ βγαζω καντήλες
Επίσης γτ ο Σάσα να έχει μόνο 1% πιθανότητα να ρθει σε σας;; Εγω θα έδινα τουλάχιστον ένα 30-35%
Να κάνει την υπέρβαση ο Οσφπ αγοράζοντας παίκτη στο 2 με έφεση στο σκοράρισμα ( δεν είναι ο Ντορσει αυτός). Να πάρει άσο που να βλέπει γήπεδο και να παίζει πικ εν ρολ.
Αυτές οι δύο θέσεις θέλουν 4 εκατομμύρια.
Στο 3 δεν θες παίκτη; Με Παπανικολάου θα την βγάλεις; ή θα μείνει ο Μακισικ;
Στο 4 είναι καλά λόγω της Πιτερς κ Πετρουσεφ.
Ο Ράιτ θα μείνει;
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

19-06-24

11:22
Ο Φαλ δεν έπρεπε να μείνει συμφωνω, ο Μιλου είναι καλύτεροςΤο λάθος του Οσφπ πρέπει να είναι η ανανέωση Φαλ όταν έχεις έναν τέτοιο Μιλου.
Να κάνει την υπέρβαση ο Οσφπ αγοράζοντας παίκτη στο 2 με έφεση στο σκοράρισμα ( δεν είναι ο Ντορσει αυτός). Να πάρει άσο που να βλέπει γήπεδο και να παίζει πικ εν ρολ.
Αυτές οι δύο θέσεις θέλουν 4 εκατομμύρια.
Στο 3 δεν θες παίκτη; Με Παπανικολάου θα την βγάλεις; ή θα μείνει ο Μακισικ;
Στο 4 είναι καλά λόγω της Πιτερς κ Πετρουσεφ.
Ο Ράιτ θα μείνει;
Στα γκαρντ συμφωνώ
Στο 3 για αυτό πρότεινα Χεζονια, αλλά πολύ δύσκολο, μια άλλη λύση θα ήταν ο Οτζελεγε
Lancelot
Περιβόητο μέλος

19-06-24

11:22
Έχει να παίξει μπάσκετ κανα 2 χρόνια.Τι να σε πω
Σε αλλα νεα, 30/6 Φουρνιε μένει ελεύθερος, ελπίζω κ εύχομαι να τον χτυπήσουν οι Αφραγκόπουλοι
Ο Μπαλντγουιν ήταν καλή επιλογή αλλά κακός στα αποδυτήρια.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

19-06-24

11:23
Πάντως, οφείλουμε να πούμε πως ο Μπλατ είχε μάτι... Έφερε Παντερ Μπολντουιν Λεντέι, άσχετα που δεν απέδωσανΈχει να παίξει μπάσκετ κανα 2 χρόνια.
Ο Μπαλντγουιν ήταν καλή επιλογή αλλά κακός στα αποδυτήρια.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

19-06-24

11:25
Θέμα είναι τα ξένα διαβατήρια για να πάρει Χεζονια δεδομένου ότι θα πάρει ξένο δυάρι.Ο Φαλ δεν έπρεπε να μείνει συμφωνω, ο Μιλου είναι καλύτερος
Στα γκαρντ συμφωνώ
Στο 3 για αυτό πρότεινα Χεζονια, αλλά πολύ δύσκολο, μια άλλη λύση θα ήταν ο Οτζελεγε
Εγώ προσωπικά θα κρατούσα Γκος κ θα έδιωχναν Γουοκαπ, γιατί μ αρέσει περισσότερο.
Ο Γκος αλλαγή, και βασικός μεταγραφή
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

19-06-24

11:55
Όσο περνάει ο καιρός κλείνει η αγορά της Ευρώπης και ανοίγει του ΝΒΑ
Το Φούρνιε Ολυμπιακός το ακούω πολλά καλοκαίρια , δεν ξέρω αν έχει ακόμα ενεργό ρόλο ο Γάλλος τον έχω χάσει εικονικά
Συμφωνώ μαζί σας αλλά σε όλες τις δηλώσεις του ο Μπι συνέχεια έλεγε ο Φαλ είναι πολύ σημαντικός για εμάς , πάντως έχουν γεμάτη frontline
Γενικά σε πολύ λεπτή γραμμή ισορροπίας ο Ολυμπιακός, αν φέρει Σάσα πρέπει να βάλει Πίτερς στο -3- δηλαδή πρέπει να αποφασίσει αν θα ρισκάρει ή αν θα πάρει 3αρι και εάν κάτσει ο Σάσα διώχνεις τον Πίτερς , στα guard ελάχιστοι παίκτες μένουν , έχασαν ήδη Μάικ / Λορένζο / Μπόλιγουντ ιδανικά φιτ και οι 3 , εγώ επιμένω θα πάρουν τον C.Jones
Το Φούρνιε Ολυμπιακός το ακούω πολλά καλοκαίρια , δεν ξέρω αν έχει ακόμα ενεργό ρόλο ο Γάλλος τον έχω χάσει εικονικά
Συμφωνώ μαζί σας αλλά σε όλες τις δηλώσεις του ο Μπι συνέχεια έλεγε ο Φαλ είναι πολύ σημαντικός για εμάς , πάντως έχουν γεμάτη frontline
Γενικά σε πολύ λεπτή γραμμή ισορροπίας ο Ολυμπιακός, αν φέρει Σάσα πρέπει να βάλει Πίτερς στο -3- δηλαδή πρέπει να αποφασίσει αν θα ρισκάρει ή αν θα πάρει 3αρι και εάν κάτσει ο Σάσα διώχνεις τον Πίτερς , στα guard ελάχιστοι παίκτες μένουν , έχασαν ήδη Μάικ / Λορένζο / Μπόλιγουντ ιδανικά φιτ και οι 3 , εγώ επιμένω θα πάρουν τον C.Jones
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

19-06-24

12:00
Μάστορες ο Φουρνιέ έπαιξε 30 αγώνες πέρσι λόγω τραυματισμού με μέσο όρο 7 πόντους 2 ριμπάουντ 1,5 ασσίστ
Not bad
Not bad
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

19-06-24

12:09
Πόσα λεφτά πήρε φέτος στο ΝΒΑ ?? Διάβασα τώρα 18 μύρια σαλαρυ αλλά δεν τα ξέρω καλά αυτά οπότε σίγουρα είναι λάθος το ποσό, πάντως ξέρω ότι εδώ εξαιτίας της φορολογίας πέφτει 50% ο μισθός τους από Αμερική μεριάΜάστορες ο Φουρνιέ έπαιξε 30 αγώνες πέρσι λόγω τραυματισμού με μέσο όρο 7 πόντους 2 ριμπάουντ 1,5 ασσίστ
Not bad
Πόσα αξίζει πιστεύετε ο Γάλλος ?
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

19-06-24

12:58
Είμαι εδώ για να ανακοινώσω την απόκτηση του λορενζο Μπραουνσυγχαρητήρια σε ολους.

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

19-06-24

13:37
Ποσο αμπαλα τρολ ειστε!!!Μιλαμε η τελεια κινηση αυτοκτονιας για να χαλασουν ισορροπιες!!Θες 3 μπαλες με σλουκα,ναν,λορετζο μπραουν.....Χαρειτε τωρα γτ θα κλαιτε το χειμωνα με τον αχταρμα που θα δημιουργηθει....Ο λορετζο μπραουν θελει 30 plus λεπτα και θα συμβιβαστει να παιζει το πολυ 20.....Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε....Μου θυμιζει την αυτοκαταστροφικη κινηση με κλαιμπερν που πανηγυριζανε σαν προβατα οι οπαδοι της εφες και του διελυσε τα αποδυτηρια και καταφερε να μην ειναι ουτε δεκαδα......
Αυτη η κινηση θα ειχε νοημα να την κανει ο μπαρτζωκας αντι του γκος....Στο βωμο του αδιανοητου κομπλεξ πεσανε σε παγιδα.....Το τυρι το ειδανε την φακα οχι.....
Αυτη η κινηση θα ειχε νοημα να την κανει ο μπαρτζωκας αντι του γκος....Στο βωμο του αδιανοητου κομπλεξ πεσανε σε παγιδα.....Το τυρι το ειδανε την φακα οχι.....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα πεσει τρελο γελιο.....Αν δεις στη μακαμπι επαιζε 30 plus λεπτα.....Εδω με το ζορι θα παει στα 20 λεπτα....Θα συμβιβαστει ο σλουκας να μεινει πισω ή ο μπραουν??Τριβει τα χερια του ο μπαρτζωκας......Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως θα χωρεσει
Lancelot
Περιβόητο μέλος

19-06-24

14:12
Κοιμάσαι με τα τσαρούχια.Ποσο αμπαλα τρολ ειστε!!!Μιλαμε η τελεια κινηση αυτοκτονιας για να χαλασουν ισορροπιες!!Θες 3 μπαλες με σλουκα,ναν,λορετζο μπραουν.....Χαρειτε τωρα γτ θα κλαιτε το χειμωνα με τον αχταρμα που θα δημιουργηθει....Ο λορετζο μπραουν θελει 30 plus λεπτα και θα συμβιβαστει να παιζει το πολυ 20.....Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε....Μου θυμιζει την αυτοκαταστροφικη κινηση με κλαιμπερν που πανηγυριζανε σαν προβατα οι οπαδοι της εφες και του διελυσε τα αποδυτηρια και καταφερε να μην ειναι ουτε δεκαδα......
Θα πεσει τρελο γελιο.....Αν δεις στη μακαμπι επαιζε 30 plus λεπτα.....Εδω με το ζορι θα παει στα 20 λεπτα....Θα συμβιβαστει ο σλουκας να μεινει πισω ή ο μπραουν??Τριβει τα χερια του ο μπαρτζωκας......
Μην πονάς τόσο.
Βράσε μια μπάλα για να μυρισεις λίγο μπάσκετ
Ούτε 1 εκατομμύριο.Πόσα λεφτά πήρε φέτος στο ΝΒΑ ?? Διάβασα τώρα 18 μύρια σαλαρυ αλλά δεν τα ξέρω καλά αυτά οπότε σίγουρα είναι λάθος το ποσό, πάντως ξέρω ότι εδώ εξαιτίας της φορολογίας πέφτει 50% ο μισθός τους από Αμερική μεριά
Πόσα αξίζει πιστεύετε ο Γάλλος ?
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

19:04
Θα παρακαλάς να αποτύχουμε φιλαράκι. Αμπασκετοι ; Ο Σλούκας έχει σοβαρό πρόβλημα , αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι θα είχαμε μόνο τον Γκράντ καθαρό άσσο αλλά δεν ήρθε για αυτό ο Λορενζο , καθαρά αγωνιστικά μια χαρά χωράει , ως αντί Βιλντοζα ήρθε και ο Αργεντινός είχε 15' συμμετοχής , επίσης όταν υπογράφεις έναν παίκτη συζητάς για τον ρόλο του , εάν ήθελε 35' ο Λορενζο ο Παναθηναϊκός θα τον έπαιρνε ;;Ποσο αμπαλα τρολ ειστε!!!Μιλαμε η τελεια κινηση αυτοκτονιας για να χαλασουν ισορροπιες!!Θες 3 μπαλες με σλουκα,ναν,λορετζο μπραουν.....Χαρειτε τωρα γτ θα κλαιτε το χειμωνα με τον αχταρμα που θα δημιουργηθει....Ο λορετζο μπραουν θελει 30 plus λεπτα και θα συμβιβαστει να παιζει το πολυ 20.....Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε....Μου θυμιζει την αυτοκαταστροφικη κινηση με κλαιμπερν που πανηγυριζανε σαν προβατα οι οπαδοι της εφες και του διελυσε τα αποδυτηρια και καταφερε να μην ειναι ουτε δεκαδα......
Θα πεσει τρελο γελιο.....Αν δεις στη μακαμπι επαιζε 30 plus λεπτα.....Εδω με το ζορι θα παει στα 20 λεπτα....Θα συμβιβαστει ο σλουκας να μεινει πισω ή ο μπραουν??Τριβει τα χερια του ο μπαρτζωκας......
Επίσης ο Σλούκας θα συμβιβαστεί , καταρχάς δεν μπορεί να τραβήξει κουπί με συνεχόμενα ματς έχει σοβαρό πρόβλημα. Αν παρατήσετε φέτος στο φινάλε δεν έδωσε 100% σε συνεχόμενα ματς , έκανε διαχείριση σε όλη την σεζόν και με βάση την απόδοση του ήταν εξαιρετική η διαχείριση του.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

19-06-24

20:00
.Η σεζον 2022-2023 ηταν ονειρικη με τον κοσμο να ασχολειται αποκλειστικα με το ποδοσφαιρικο τμημα Μοδα ειναι αντε και του χρονουΘα παρακαλάς να αποτύχουμε φιλαράκι. Αμπασκετοι ; Ο Σλούκας έχει σοβαρό πρόβλημα , αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι θα είχαμε μόνο τον Γκράντ καθαρό άσσο αλλά δεν ήρθε για αυτό ο Λορενζο , καθαρά αγωνιστικά μια χαρά χωράει , ως αντί Βιλντοζα ήρθε και ο Αργεντινός είχε 15' συμμετοχής , επίσης όταν υπογράφεις έναν παίκτη συζητάς για τον ρόλο του , εάν ήθελε 35' ο Λορενζο ο Παναθηναϊκός θα τον έπαιρνε ;;
Επίσης ο Σλούκας θα συμβιβαστεί , καταρχάς δεν μπορεί να τραβήξει κουπί με συνεχόμενα ματς έχει σοβαρό πρόβλημα. Αν παρατήσετε φέτος στο φινάλε δεν έδωσε 100% σε συνεχόμενα ματς , έκανε διαχείριση σε όλη την σεζόν και με βάση την απόδοση του ήταν εξαιρετική η διαχείριση του.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-24

20:04
.Η σεζον 2022-2023 ηταν ονειρικη με τον κοσμο να ασχολειται αποκλειστικα με το ποδοσφαιρικο τμημα Μοδα ειναι αντε και του χρονου
Το ποδοσφαιρακι θα μας το κόψουν εντός των μηνών οι εγκληματίες
Μεγάλα μπάτζετ και μαλακίες, ξεκίνησαν προετοιμασία χωρίς αριστερό μπακ, και με έναν τερματοφύλακα

Καλή λευτεριά αδέρφια
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-06-24

10:53
Νομίζω ότι πλέον, εκτός Ντόρσεϊ Βεζενκοφ και Φουρνιε, η αντικατάσταση ΜακΚισικ με Χεζονια είναι απαραίτητη εφόσον πλέον ο Παπ δε πολυτραβάει..
Αν το καλοσκεφτείτε δεν έμεινε ομάδα με την οποία να μη συμφώνησε.. Ρεάλ Μπάρτσα Παναθηναϊκός δεν
Τελείωσε η Χεζονιαδα μάγκες , ανακοίνωσε ο ίδιος ότι μένει Ρεάλ , και παίζει να πάρει κ μυθικό συμβόλαιο 5τιας οπότε θα τα καλοκαίρια μας θα είναι ήρεμα
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

21-06-24

01:53
Θα φέρει και τον γιαννουλη και ο κόσμος θα ηρεμήσει.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

21-06-24

10:42
Ευτυχως φετος εχουμε τον νεο αλμειδα και τζαβελα διευθυντη ποδοσφαιρου και θα εχουμε καποιο αποκουμπι οταν το μπασκετ στραβωσει( ποιος λορενζο μπραουν ελεος ρε τρακη.Η σεζον 2022-2023 ηταν ονειρικη με τον κοσμο να ασχολειται αποκλειστικα με το ποδοσφαιρικο τμημα Μοδα ειναι αντε και του χρονου

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-24

13:37
20 μυρια / 3 χρονια διαβαζω για τον βουλγαρο... ακραιο ετσι!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.