Υπάρχει όντως θέμα στο 3 γιατί ο Παπ παίζει σα παλαίμαχος. Από εκεί και πέρα μου φαίνεται απίθανο να φύγει ο Μίλου η ο Φαλ, αφού ο σύλλογος είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους (θα μου πεις στο σημερινό μπάσκετ αυτά είναι π...ιες αλλά anyway), παρόλο που δε πολυταιρίαζουν. Το όλο μπέρδεμα στη φροντ λαιν μάλλον έγινε από το γεγονός ότι δε βρέθηκε τεσσάρι αντικαταστάτης του Σάσα (Μίροτιτς μας πούλησε παπά, για οτζελέγιε δεν ενδιαφέρθηκε καν), ε δε βρέθηκε τελικά και έχουμε 4 πεντάρια, τον Πίτερς για 4αρι και τον Σίκμα που μετα βίας μπορεί να λέγεται μπασκετμπολίστας. Ο Σίκμα θα χαιρετήσει με συνοπτικές διαδικασίες, ο Τανούλης μάλλον θα δοθεί δανεικός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό τεσσάρι είτε για βασικό αν είναι πολύ καλός τύπου Σασα (η τον ίδιο τον Σασα), είτε έναν νέο εξελίξιμο, είτε έναν εξίσου καλό με τον Πίτερς. Τώρα στα 5άρια, ας μη ξεχνάμε οτι ο Φαλ κλείνει τον Φλεβάρη τα 32 κ μπαίνει στα 33, άρα μειώνεται η απόδοση του μάλλον, ενώ ο Πετρούσεφ από το καλοκαίρι του 25 έχει buy out. Το ποιντ μου είναι, ότι οι μόνοι σίγουροι σε βάθος χρόνου είναι ο Μίλου και ο Πίτερς. Γενικά το ρόστερ αρχίζει και γερνάει λίγο (Γουόκαπ, Κάνααν, Λάρυ, Μήτρου Λονγκ, Φαλ, Παπ, Σίκμα, ΜακΚισικ έχουν πατήσει τα 30, και οι μισοί θα κλείσουν 32-33 το '24). Άλλο πρόβλημα επίσης ότι δεν υπάρχουν ποιοτικοί Έλληνες.