Είχα να χαρώ νίκη Παναθηναϊκού από εποχές που ζούσαν οι μπαρμπάδες του κοκάκια...ασύλληπτα πράγματα!
2ος με πλεονέκτημα έναντι και των δύο που ισοβαθμεί και 2/2 στη διαβολοβδομάδα με 6 παίκτες ρόστερ (ούτε καν 7 απόψε)...
Ούτε ο ίδιος ο Ataman δεν παίζει να το πίστευε (για οπαδούς κ.λπ. δεν το συζητάω καν, αν υπήρχαν έστω και λίγοι που το πίστευαν στο -12 του ημιχρόνου είχαν χάσει κάθε ελπίδα)...
Αγόρι μου αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Ataman εκ του αποτελέσματος (το αν και κατά πόσο θα του βγει ως το τέλος μένει να φανεί) βγαίνει μάγκας (με «μ» κεφαλαίο) και μέχρι στιγμής βγάζει μ@λάκες όλες τις ομάδες της πρώτης 6άδας, τα επιτελεία τους, τους ιδιοκτήτες τους κ.ο.κ. που πληρώνουν ρόστερ 12-13+ παικτών για να είναι ανταγωνιστικοί...εντός διαβολοβδομάδας λοιπόν έχουμε: Barcelona 0/2 (με κατεβασμένα χέρια και στα δύο παιχνίδια), Fener 1/2, Monaco 1/2 (με το ζόρι στον πόντο τη Valencia και ήττα με 18 πόντους στο κεφάλι απ' το Milano μέσα στην έδρα της), Ολυμπιακός 1/2, ακόμη κι η Real που έκανε κι αυτή 2/2 κόντεψε να χάσει απ' την Alba, τι να λέμε τώρα;
Διαιτησία;Ντόπα;Τύχη;Όλα μαζί;Ζμπούτσαμ!Το πέτυχε;Το πέτυχε, όλα τ' άλλα τ' ακούω βερεσέ...55 πόντους σ' ένα ημίχρονο έφαγε η Barcelona, είναι δυνατόν να μιλάμε για διαιτησία (που έτσι κι αλλιώς είναι για τον π@@τσο σε σχέση με το επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται και το ξέρουμε);!
Απόψε πολύ πιθανό να είναι το «turning point» για τον Παναθηναϊκό (που αν κάνει το 3/3 ως το τέλος διασταυρώνεται με πλεονέκτημα και με ομάδα που θεωρητικά «την έχει» στα play-off κι αποφεύγει και τη Real στον ημιτελικό αν προκριθεί στο final-4)...κι άσε το Μπαρτζώκα να τρώει βροχή τα τρίποντα απ' την Efes, να ιδρώνει να κερδίσει τους Γάλλους και να χάνει από έναν παίκτη σχεδόν σε κάθε αγώνα από τραυματισμό!
Εγώ θα έλεγα, αντί να παροτρύνεις ανθρώπους που εμφανώς βλέπουν 500 κιλά μπάσκετ περισσότερο από σένα να «βράσουν μπάλες» κ.λπ. κοίτα να χαρείς την επιτυχία της ομάδας σου γιατί ακόμη κι η μιζέρια, η στραβοστομιά κ.λπ. έχουν τα όριά τους!
Ποιος Nunn;Μόλις βγήκε ο Nunn στο 3ο δεκάλεπτο πήρε τα πάνω του ο Παναθηναϊκός, απόψε ήταν το παιχνίδι του Σλούκα (σίγουρα παιχνίδι χρονιάς για τον ίδιο) και του συνήθη υπόπτου Μήτογλου...