Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

04-07-24

19:48
α)Ο Nunn και φέτος θα παίζει 25-30 λεπτά ακατέβατα (όπως κι ο Lessort)...τον Lorenzo τον ρώτησες αν από «μαέστρος» της Maccabi γουστάρει να παίζει 10-15 λεπτά max και να τον αλλάζει ο Ataman σαν την π@@τάνα στο «1» και στο «2» όπως του κ@βλώσει;α)Φυσικά και δεν εννοώ τα ρεπό του Γκράντ και του Κώστα φυσικά , εννοώ το αγωνιστικό κενό δεν γίνεται ο Ναν πάλι να παίζει μόνος του όταν κολλάει η ομάδα ,ο Λορένζο δίνει πολλές λύσεις
β)Λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φύγει , θα δείξει , πιστεύω θα μείνει

β)Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα φύγει, αλλά με buy-out στο συμβόλαιο αρκεί η παραμικρή ανάγκη ομάδας του NBA (λόγω π.χ. κάποιου τραυματισμού) για να τον αποκτήσει εν μια νυκτί...
Κι εγώ πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Peters στον Ολυμπιακό, εκτός κι αν ο Petrusev δυσανασχετήσει με το λίγο χρόνο που θα έχει και ζητήσει να φύγει (αλλιώς θα τον κρατήσουν γιατί είναι μεγάλο project, έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2026 άλλωστε)...από εκεί και πέρα όσο ο Evans είναι παρκαρισμένος (κι αμφίβολος για το κατά πόσο θα επανέλθει έστω στα προ τραυματισμού standards του) κι όσο δεν παίρνει 2άρι από το πάνω ράφι που ν' ακουμπάει και στο «3» (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάρει) Goss και McKissic είναι απαραίτητοι και θα έχουν σημαντικό ρόλο και φέτος!Γουοκαπ Βιλντοζα ΝΜΛ
Έβανς Ντόρσεϊ Λαρυ
Φουρνιε/Μιχαλιουκ Παπ
Βεζενκοφ Πετρουσεφ
Φαλ Μιλου Ράιτ
Εκτιμώ ότι αυτή πρέπει να είναι η 13αδα με Λαρυ - ΝΜΛ εναλλάξ στη 12αδα,
Δυστυχώς Πίτερς Γκος ΜακΚισικ θα πρέπει να μας χαιρετήσουν
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

04-07-24

19:49
Μόλις είπε ο Βετακης ότι ο Πετρουσεφ ζήτησε να φύγει για Ερυθρόα)Ο Nunn και φέτος θα παίζει 25-30 λεπτά ακατέβατα (όπως κι ο Lessort)...τον Lorenzo τον ρώτησες αν από «μαέστρος» της Maccabi γουστάρει να παίζει 10-15 λεπτά max και να τον αλλάζει ο Ataman σαν την π@@τάνα στο «1» και στο «2» όπως του κ@βλώσει;
β)Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα φύγει, αλλά με buy-out στο συμβόλαιο αρκεί η παραμικρή ανάγκη ομάδας του NBA (λόγω π.χ. κάποιου τραυματισμού) για να τον αποκτήσει εν μια νυκτί...
Κι εγώ πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Peters στον Ολυμπιακό, εκτός κι αν ο Petrusev δυσανασχετήσει με το λίγο χρόνο που θα έχει και ζητήσει να φύγει (αλλιώς θα τον κρατήσουν γιατί είναι μεγάλο project, έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2026 άλλωστε)...από εκεί και πέρα όσο ο Evans είναι παρκαρισμένος (κι αμφίβολος για το κατά πόσο θα επανέλθει έστω στα προ τραυματισμού standards του) κι όσο δεν παίρνει 2άρι από το πάνω ράφι που ν' ακουμπάει και στο «3» (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάρει) Goss και McKissic είναι απαραίτητοι και θα έχουν σημαντικό ρόλο και φέτος!
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

04-07-24

19:50
Η απάντηση σε αυτό έρχεται στις πρώτες δηλώσεις του Λορένζο (ήρθα για να κάνω καλύτερους του συμπαίκτες μου...) , δείχνει ότι έρχεται έχοντας αποδεχτεί τον ρόλο του. Θέλει το πρώτο του ευρωπαϊκό και είναι η τελευταία ευκαιρία του να το πάρει , δεν νομίζω να έχει και αντιρρήσεις. Θα συμβιβαστεία)Ο Nunn και φέτος θα παίζει 25-30 λεπτά ακατέβατα (όπως κι ο Lessort)...τον Lorenzo τον ρώτησες αν από «μαέστρος» της Maccabi γουστάρει να παίζει 10-15 λεπτά max και να τον αλλάζει ο Ataman σαν την π@@τάνα στο «1» και στο «2» όπως του κ@βλώσει;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αναμενόμενο , δεν θα καθότανΜόλις είπε ο Βετακης ότι ο Πετρουσεφ ζήτησε να φύγει για Ερυθρό
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

04-07-24

19:51
Ε λογικό, τι να κάτσει να κάνει στον Ολυμπιακό να παίζει σκόρπια 10-15 λεπτά κι αυτά στο «4» που δεν είναι καν η κανονική του θέση;Μόλις είπε ο Βετακης ότι ο Πετρουσεφ ζήτησε να φύγει για Ερυθρό
Ε καλά, προφανώς και θα συμβιβαστεί αν μείνει ο Nunn, τα λεφτά που ήθελε τα πήρε, από εκεί και πέρα δεν του πέφτει λόγος!Η απάντηση σε αυτό έρχεται στις πρώτες δηλώσεις του Λορένζο (ήρθα για να κάνω καλύτερους του συμπαίκτες μου...) , δείχνει ότι έρχεται έχοντας αποδεχτεί τον ρόλο του. Θέλει το πρώτο του ευρωπαϊκό και είναι η τελευταία ευκαιρία του να το πάρει , δεν νομίζω να έχει και αντιρρήσεις. Θα συμβιβαστεί

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

04-07-24

19:54
Επιτακτική ανάγκη το 3αρι στον Ολυμπιακό , ποια είναι η αναβάθμιση αν χάσουν Φίλιπ ; Έχουν δύο ακριβώς ίδια 4αρια (σε στιλ) , εγώ θα άλλαζα και τον Πίτερς
Για να δούμε , θεωρώ θα πάρουν παίκτη
Διάβασα ότι ο Σάσα με τα μπόνους θα πάρει συνολικά 20.000.000€
Ετησίως πόσα θα παίρνει / Και ποια είναι διάρκεια ? 4ή5ετες ;;;
Διάβασα ότι ο Σάσα με τα μπόνους θα πάρει συνολικά 20.000.000€
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

04-07-24

19:59
Καλά τη δεδομένη στιγμή αγωνιστικά δεν αποτελεί καμιά σοβαρή απώλεια ο Petrusev, στο «4» που τον χρησιμοποίησαν ως επί το πλείστον έτσι κι αλλιώς δε μπορεί και γενικότερα θέλει δουλειά, δεν είναι ακόμη έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο (είχε κάποιες εκλάμψεις σε κάποια παιχνίδια αλλά ως εκεί, στα play-off και στο final-4 της Euroleague δε βοήθησε και στους τελικούς τον κατάπιε ο Lessort στο «5» που είναι κι η φυσική του θέση κι είχε την ευκαιρία λόγω της απουσίας Fall και Wright ν' αποδείξει πράγματα)...ίσως θα 'ταν καλύτερα και για τον Ολυμπιακό να τον στείλει στον Ερυθρό (από τον οποίο θα μπορέσει ανά πάσα στιγμή να τον ξαναπάρει), να γλυτώσει το συμβόλαιό του και τη θέση ξένου που πιάνει και να πάει να πάρει τον παίκτη που του λείπει στα γκαρντ!Επιτακτική ανάγκη το 3αρι στον Ολυμπιακό , ποια είναι η αναβάθμιση αν χάσουν Φίλιπ ; Έχουν δύο ακριβώς ίδια 4αρια (σε στιλ) , εγώ θα άλλαζα και τον Πίτερς
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

04-07-24

20:00
Ο ΔΓ ανεβάζει στορυ που πετάει βαρακια κ παίζει από πίσω "μη της το πεις, πως την έχασα μα την αγαπώ". Έπος!!!
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-07-24

20:03
Για αυτό είπα αν πάρουν έναν ακόμα παίκτη αλλάζει , αν μείνουν έτσι είναι λάθος πιστεύω. Θα δείξει..Καλά τη δεδομένη στιγμή αγωνιστικά δεν αποτελεί καμιά σοβαρή απώλεια ο Petrusev, στο «4» που τον χρησιμοποίησαν έτσι κι αλλιώς δε μπορεί και γενικότερα θέλει δουλειά, δεν είναι ακόμη έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο (είχε κάποιες εκλάμψεις σε κάποια παιχνίδια αλλά ως εκεί, στα play-off και στο final-4 της Euroleague δε βοήθησε και στους τελικούς τον κατάπιε ο Lessort στο «5» που είναι κι η φυσική του θέση κι είχε την ευκαιρία λόγω της απουσίας Fall και Wright ν' αποδείξει πράγματα)...ίσως θα 'ταν καλύτερα και για τον Ολυμπιακό να τον στείλει στον Ερυθρό (από τον οποίο θα μπορέσει ανά πάσα στιγμή να τον ξαναπάρει), να γλυτώσει το συμβόλαιό του και τη θέση ξένου που πιάνει και να πάει να πάρει τον παίκτη που του λείπει στα γκαρντ!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

04-07-24

20:05
Αν απαλλαγούν απ' το συμβόλαιο του Petrusev (κι αδειάσει κι η θέση ξένου που καταλαμβάνει) πιστεύω ότι θα πάρουν...Για αυτό είπα αν πάρουν έναν ακόμα παίκτη αλλάζει , αν μείνουν έτσι είναι λάθος πιστεύω. Θα δείξει..
Πενταετές (παίζει να είναι πλέον στους top-3 πιο ακριβοπληρωμένους του παίκτες ever)...Διάβασα ότι ο Σάσα με τα μπόνους θα πάρει συνολικά 20.000.000€
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

04-07-24

20:10
Εισιτήρια για Βαρκελώνη που κλείνουμε;
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-07-24

20:15
3.500.000€ ετησίως πήρε το μάτι μουΠενταετές (παίζει να είναι πλέον στους top-3 πιο ακριβοπληρωμένους του παίκτες ever)...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

04-07-24

20:17
Μετά από Childress και Kleiza δεν παίζει να έχουν δώσει τέτοια λεφτά σε άλλον παίκτη (ίσως κι ο Kleiza να πήρε λιγότερα, δεν είμαι σίγουρος)...3.500.000€ ετησίως πήρε το μάτι μου
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-07-24

20:19
Τον πρώτο τον ξέρω , τον δεύτερο δεν τον έχω ακούσει, δεν τους έχω προλάβει τους κύριους όπως και να έχειΜετά από Childress και Kleiza δεν παίζει να έχουν δώσει τέτοια λεφτά σε άλλον παίκτη (ίσως κι ο Kleiza να πήρε λιγότερα, δεν είμαι σίγουρος)...

Στον Παναθηναϊκό ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο ετησίως ; (Ιστορικά)
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

04-07-24

20:20
To χατε πιστεψει ε???Γελαγα απιστευτα ολες αυτες τις μερες που το χατε πιστεψει.....Ενα playmaker καλο θελει τωρα να παιρνει την τελευταια επιθεση και η ομαδα του μπαρτζωκα θα κανει πλακα του χρονου.....Αν μπορουσαν εγω θα παιρνα το μισιτς.
Αρκετα κρατησε η τυχη φετος....Φανταστειτε χωρις φαλ και ασουτη περιφερεια επρεπε να γινουν τα απιθανα των απιθανων για να χασει το πρωταθλημα με αδιανοητη αστοχια σε βολες και ελευθερα τριποντα......
Αρκετα κρατησε η τυχη φετος....Φανταστειτε χωρις φαλ και ασουτη περιφερεια επρεπε να γινουν τα απιθανα των απιθανων για να χασει το πρωταθλημα με αδιανοητη αστοχια σε βολες και ελευθερα τριποντα......
Νομιζω και ο παπαλουκας το 2008 οταν γυρισε απο τσσκα πηρε τεραστιο συμβολαιοΜετά από Childress και Kleiza δεν παίζει να έχουν δώσει τέτοια λεφτά σε άλλον παίκτη (ίσως κι ο Kleiza να πήρε λιγότερα, δεν είμαι σίγουρος)...
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

04-07-24

20:27
To χατε πιστεψει ε???Γελαγα απιστευτα ολες αυτες τις μερες που το χατε πιστεψει.....Ενα playmaker καλο θελει τωρα να παιρνει την τελευταια επιθεση και η ομαδα του μπαρτζωκα θα κανει πλακα του χρονου.....Αν μπορουσαν εγω θα παιρνα το μισιτς.
Ταμείο τον Μάιο!!! Μέχρι τότες θα μας λέτε πρωταθλητές Ευρώπης , αν μας πάρουν τα σκήπτρα του χρόνου θα το λέμε στον επόμενο. Καλές "μάχες" να έχουμε

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

04-07-24

21:24
Ναι είσαι και μπέμπης!Τον πρώτο τον ξέρω , τον δεύτερο δεν τον έχω ακούσει, δεν τους έχω προλάβει τους κύριους όπως και να έχει
Στον Παναθηναϊκό ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο ετησίως ; (Ιστορικά)

Αυτοί οι δύο ήρθαν τις πρώτες χρονιές των Αγγελόπουλων που σκόρπιζαν χρήμα...για Παναθηναϊκό δεν το 'χω ψάξει, θα σε γελάσω!
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

04-07-24

21:54
Ακόμα να το αποδεχτείς;To χατε πιστεψει ε???Γελαγα απιστευτα ολες αυτες τις μερες που το χατε πιστεψει.....Ενα playmaker καλο θελει τωρα να παιρνει την τελευταια επιθεση και η ομαδα του μπαρτζωκα θα κανει πλακα του χρονου.....Αν μπορουσαν εγω θα παιρνα το μισιτς.
Νομιζω και ο παπαλουκας το 2008 οταν γυρισε απο τσσκα πηρε τεραστιο συμβολαιο
Σε γλεντησε ο Φρι!
Όσο υπάρχει Γιαννακόπουλος, θα προσκυνάς
Κάτσε με τον ποδοσφσιρακι που ούτε μπακ δεν έχει κλείσει
Ο Σλουκας.Τον πρώτο τον ξέρω , τον δεύτερο δεν τον έχω ακούσει, δεν τους έχω προλάβει τους κύριους όπως και να έχει
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

04-07-24

22:23
Χωρις φαλ και χρειαστηκε το φαρδος του αιωνα με αχαστο του γκος για να παρεις απο εναν προβληματικο οσφπ το πρωταθλημα.Ο πεδουλας αυτο τον οσφπ θα τον ειχε κανει 3 0 οπως το 2013 και μιλας για την ομαδαραΑκόμα να το αποδεχτείς;
Σε γλεντησε ο Φρι!
Όσο υπάρχει Γιαννακόπουλος, θα προσκυνάς
Κάτσε με τον ποδοσφσιρακι που ούτε μπακ δεν έχει κλείσει
Ο Σλουκας.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

04-07-24

22:29
Χαχαχαχαχα θα έπαιρνε και Ευρωλίγκα ο ΠεδουλαςΧωρις φαλ και χρειαστηκε το φαρδος του αιωνα με αχαστο του γκος για να παρεις απο εναν προβληματικο οσφπ το πρωταθλημα.Ο πεδουλας αυτο τον οσφπ θα τον ειχε κανει 3 0 οπως το 2013 και μιλας για την ομαδαρα
Χαχαχα ε ρε τι ανέκδοτα διαβάζουμε εδώ μέσα
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

05-07-24

00:00
Χαχαχαχαχα θα έπαιρνε και Ευρωλίγκα ο Πεδουλας
Χαχαχα ε ρε τι ανέκδοτα διαβάζουμε εδώ μέσα
Έχουν χαζέψει ομαδικώς από το φετινό , εγώ χωρίς ευρωπαϊκό εδώ και 12 χρόνια δεν θα τολμούσα να βγάλω τόση έπαρση
Ο Μπαρτζώκισμος θα τιμωρηθεί από το άθλημα κάποτε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.