Euroleague 2024-2025

Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Euroleague;
This poll will close: .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)
  • Άλμπα Βερολίνου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αναντόλου Εφές

• Αρμάνι (Ολύμπια) Μιλάνο

• Ερυθρός Αστέρας

• Βίρτους Μπολόνια

• Μονακό

• Βιλερμπάν

• Μπαρτσελόνα

• Μπασκόνια

• Μπάγιερν Μονάχου

• Φενέρμπαχτσε

• Μακάμπι Τελ Αβίβ

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Παρτιζάν

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Παναθηναικός

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ζάλγκιρις

• Παρί

Ψήφοι: 3 33,3%

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Αφου ηταν φαουλ του ναν, ηταν φαουλ και του λεζορ.
Αυτό δεν είπα κι εγώ;
Αλλα για εμενα τετοια φαουλ ειναι ηλιθιο να σφυριζονται(οπως και η αηδια με τα "σουτ" απο το κεντρο που το πρωτοξεκινησε ο χαρντεν στο νβα).
Και για μένα αλλά τι να κάνουμε, αυτοί είναι οι κανονισμοί κι οι παίκτες που μαρκάρουν τους γνωρίζουν πολύ καλά...
Περυσι ο παο ειχε ρεκορ 7-7 , φετος εχει 8-6. Δεν παιζει καλα, αλλα δεν με ανησυχει ιδιαιτερα. Μετα τον απριλιο με ενδιαφερει να δω τι θα γινει (μη το ξρεφτυλισουμε ομως , να μπουμε και πλειοφ :laugh: :laugh: ). Καλως ή κακως ρε τζακ αυτη τη φανελα ειναι πολυ βαρια οπως γνωριζεις και εσυ... Αμα μπει στο φ4 δυσκολα να το χασει και το ξερεις και εσυ.Το σπουδαιοτερο τμημα σε ολα τα βαλκανια ειναι ο μπασκετικος παο.
Αρχικά το «7-7» του τότε είναι λάθος να το συγκρίνεις με το «8-6» του τώρα, γιατί το πρώτο ήταν προϊόν μιας κατά 90%+ καινούργιας ομάδας με καινούργιο προπονητή και τη στάμπα του «καρπαζοεισπράκτορα» ακόμη κολλημένη στο κούτελό της που στα μισά και βάλε απ' αυτά τα παιχνίδια δεν είχε τον Nunn στο ρόστερ της κι έπαιζε με κάποιον Kyle Guy (ο Nunn ήρθε Νοέμβριο του 2023 και του πήρε και 1-2 παιχνίδια στη Euroleague μέχρι να προσαρμοστεί και ν' αρχίσει να κάνει όργια) ενώ το δεύτερο είναι προϊόν μιας ομοιογενούς ομάδας με τον ίδιο προπονητή που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο κι έκανε μάλιστα και 3 ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι για να καλύψει τα όποια κενά της!

Έπειτα δεν είναι καθόλου υγιές να βλέπεις μ' αυτή την εικόνα στο παρκέ π.χ. οπαδούς του Παναθηναϊκού όλο αισιοδοξία να «μνημονεύουν» ήδη την Efes του 2022 και να επαναπαύονται, οι συνθήκες κάθε χρόνο διαφοροποιούνται π.χ. δεν τραυματίζονται κάθε χρόνο οι αντίπαλοι καλύτεροι παίκτες στα κρίσιμα σημεία (ενώ οι δικοί σου να 'ναι υγιείς και τούμπανα να παίζουν στα «κόκκινα» βρέξει χιονίσει) και γενικότερα δε γίνεται να βασίζεσαι κάθε χρόνο στ' ότι θα κοιμάται ο Θεός κι οι συγκυρίες θα 'ναι ευνοϊκές, οπότε το αν ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει την πορεία της Efes το 2022 (που μπήκε στα play-off με μειονέκτημα και τελικά πήρε την κούπα) ή την πορεία της Efes το 2023 (που βγήκε 11η και τελικά πήρε τ' @@ της) δεν είμαστε προφήτες να το ξέρουμε...για κάποια «ανησυχητικά» πράγματα όμως μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα όπως π.χ. για τ' ότι οι 3 μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής δείχνουν να μην του βγαίνουν (ειδικά του Osman) ή για τους πάρα πολλούς πόντους που τρώει στην άμυνα σχεδόν σε κάθε αγώνα κ.λπ.

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Αυτό δεν είπα κι εγώ;
Ναι
Και για μένα αλλά τι να κάνουμε, αυτοί είναι οι κανονισμοί κι οι παίκτες που μαρκάρουν τους γνωρίζουν πολύ καλά...
Ασ προστατεψει η ευρωλιγκα το προιον της και να αναθεωρησει μερικα πραγματα.
Αρχικά το «7-7» του τότε είναι λάθος να το συγκρίνεις με το «8-6» του τώρα, γιατί το πρώτο ήταν προϊόν μιας κατά 90%+ καινούργιας ομάδας με καινούργιο προπονητή και τη στάμπα του «καρπαζοεισπράκτορα» ακόμη κολλημένη στο κούτελό της που στα μισά και βάλε απ' αυτά τα παιχνίδια δεν είχε τον Nunn στο ρόστερ της κι έπαιζε με κάποιον Kyle Guy (ο Nunn ήρθε Νοέμβριο του 2023 και του πήρε και 1-2 παιχνίδια στη Euroleague μέχρι να προσαρμοστεί και ν' αρχίσει να κάνει όργια) ενώ το δεύτερο είναι προϊόν μιας ομοιογενούς ομάδας με τον ίδιο προπονητή που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο κι έκανε μάλιστα και 3 ηχηρές μεταγραφές για να καλύψει τα όποια κενά της!

Έπειτα δεν είναι καθόλου υγιές να βλέπεις π.χ. οπαδούς του Παναθηναϊκού όλο αισιοδοξία να «μνημονεύουν» ήδη την Efes του 2022 και να επαναπαύονται, οι συνθήκες κάθε χρόνο διαφοροποιούνται π.χ. δεν τραυματίζονται κάθε χρόνο οι αντίπαλοι καλύτεροι παίκτες στα κρίσιμα σημεία (ενώ οι δικοί σου να 'ναι υγιείς και τούμπανα να παίζουν στα «κόκκινα» βρέξει χιονίσει) και γενικότερα δε γίνεται να βασίζεσαι κάθε χρόνο στ' ότι θα κοιμάται ο Θεός κι οι συγκυρίες θα 'ναι ευνοϊκές, οπότε το αν ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει την πορεία της Efes το 2022 (που μπήκε στα play-off με μειονέκτημα και τελικά πήρε την κούπα) ή την πορεία της Efes το 2023 (που βγήκε 11η και τελικά πήρε τ' @@ της) δεν είμαστε προφήτες να το ξέρουμε...για κάποια «ανησυχητικά» πράγματα όμως μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα όπως π.χ. για το ότι οι 3 μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής δείχνουν να μην του βγαίνουν (ειδικά του Osman) ή για τους πάρα πολλούς πόντους που τρώει στην άμυνα σχεδόν σε κάθε αγώνα κ.λπ.
Εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε? Μετα τα περσυνα δεν γινεται να βγαλεις γκρινια καλως ή κακως ,ειδικα απο τον δεκεμβριο.Εσυ τα βλεπεις αλλιως. Αμα συνεχιστει παντως αυτη η κατασταση καλο ειναι ο τρακης να τραβηξει κανα αυτακι. Ας σταθουν ορισμενοι παικτες στο υψος του υψηλου συμβολαιου τους.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε? Μετα τα περσυνα δεν γινεται να βγαλεις γκρινια καλως ή κακως ,ειδικα απο τον δεκεμβριο.
Ναι εννοείται κι εκτός play-in να μείνει φέτος ο Ataman δε θα του πει κανείς τίποτα, αν και λήγει το συμβόλαιό του αν δεν κάνω λάθος, οπότε σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο μάλλον δε θα τσακιστούν να τον κρατήσουν!:P
Εσυ τα βλεπεις αλλιως.
Ναι, για μένα παίζει ρόλο η «διάρκεια», γι' αυτό π.χ. έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση (πέρα από αντιπάθειες σε πρόσωπα όπως π.χ. ο Γιαννακόπουλος ή ο Ataman) τον Ολυμπιακό, μπορεί να μην φτάνει ως το τέρμα ή/και να είναι loser (που μάλλον από φέτος θ' αρχίσει να 'ναι και «winner») κ.λπ. αλλά από τη σεζόν 2021-2022 είτε με μεγάλο είτε με μικρό budget καταφέρνει κάθε χρόνο να είναι στο final-4 παίζοντας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ωραίο μπάσκετ...τι να τον κάνω τον Παναθηναϊκό ως ουδέτερος αν π.χ. στο 80% των αγώνων που δίνει χρειάζομαι κολλύριο για να τον δω ή αν τη μια χρονιά παίρνει το τρόπαιο και την επόμενη μένει εκτός final-4 ή ακόμη και play-off/play-in;:rolleyes:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Ναι εννοείται κι εκτός play-in να μείνει φέτος ο Ataman δε θα του πει κανείς τίποτα, αν και λήγει το συμβόλαιό του αν δεν κάνω λάθος, οπότε σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο μάλλον δε θα τσακιστούν να τον κρατήσουν!:P
εχει ανανεωσει μεχρι το 2027.
Ναι, για μένα παίζει ρόλο η «διάρκεια», γι' αυτό π.χ. έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση (πέρα από αντιπάθειες σε πρόσωπα όπως π.χ. ο Γιαννακόπουλος ή ο Ataman) τον Ολυμπιακό, μπορεί να μην φτάνει ως το τέρμα ή/και να είναι loser (που μάλλον από φέτος θ' αρχίσει να 'ναι και «winner») κ.λπ. αλλά από τη σεζόν 2021-2022 είτε με μεγάλο είτε με μικρό budget καταφέρνει κάθε χρόνο να είναι στο final-4 παίζοντας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ωραίο μπάσκετ...τι να τον κάνω τον Παναθηναϊκό ως ουδέτερος αν π.χ. στο 80% των αγώνων που δίνει χρειάζομαι κολλύριο για να τον δω ή αν τη μια χρονιά παίρνει το τρόπαιο και την επόμενη μένει εκτός final-4 ή ακόμη και play-off/play-in;
ναι γουστα ειναι αυτα. Ο προπερσυνος ολυμπιακος μου αρεσε πολυ, ο περσινος καθολου. Για φετος δενε χω αποψη καθως δεν εχω παρακολουθησει πολυ και ειναι και νωρις μεσα στη χρονια σχετικα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

εχει ανανεωσει μεχρι το 2027.
Αμάν αμάν!:lol:
ναι γουστα ειναι αυτα. Ο προπερσυνος ολυμπιακος μου αρεσε πολυ, ο περσινος καθολου. Για φετος δενε χω αποψη καθως δεν εχω παρακολουθησει πολυ και ειναι και νωρις μεσα στη χρονια σχετικα.
Ο φετινός έχει τόση μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες που στ' @@ του, ο Fournier κι ο Vezenkov να 'ναι καλά κι έστω 2 από τους ψηλούς του (θα κάνει μια καλή μεταγραφή εκεί σύντομα μ' αυτό που έγινε με τον Wright) κι είτε με άμυνα είτε μ' επίθεση πιθανότατα θα φτάσει ως το τέρμα αυτή τη φορά...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο φετινός έχει τόση μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες που στ' @@ του, ο Fournier κι ο Vezenkov να 'ναι καλά κι έστω 2 από τους ψηλούς του (θα κάνει μια καλή μεταγραφή εκεί σύντομα μ' αυτό που έγινε με τον Wright) κι είτε με άμυνα είτε μ' επίθεση πιθανότατα θα φτάσει ως το τέρμα αυτή τη φορά...
Nαι.Εχει τον πιο λουζερ προπονητη ομως.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Nαι.Εχει τον πιο λουζερ προπονητη ομως.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πέρυσι ήταν άτυχος λόγω τραυματισμών και κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σε κρίσιμα σημεία (βλέπε π.χ. στους τελικούς που έχασε τον Fall αμέσως αφότου δήλωσε τους ξένους που 'χε κόψει τον Wright με μετά δε μπορούσε να τον βάλει κι έπαιξε μ' έναν Milutinov των 20 λεπτών max κι έναν «λίγο» Petrusev), ε κάποια στιγμή θα 'χει και την τύχη με το μέρος του...που ξαναλέω, έτσι όπως είναι οι άλλες ομάδες (και ο Παναθηναϊκός) και στο κακό του βράδυ δεν έχει να φοβηθεί κάτι, έχει (πλέον) την ποιότητα και τις προσωπικότητες να του βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά...

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πέρυσι ήταν άτυχος λόγω τραυματισμών και κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σε κρίσιμα σημεία (βλέπε π.χ. στους τελικούς που έχασε τον Fall αμέσως αφότου δήλωσε τους ξένους που 'χε κόψει τον Wright με μετά δε μπορούσε να τον βάλει κι έπαιξε μ' έναν Milutinov των 20 λεπτών max κι έναν «λίγο» Petrusev), ε κάποια στιγμή θα 'χει και την τύχη με το μέρος του...που ξαναλέω, έτσι όπως είναι οι άλλες ομάδες (και ο Παναθηναϊκός) και στο κακό του βράδυ δεν έχει να φοβηθεί κάτι, έχει (πλέον) την ποιότητα και τις προσωπικότητες να του βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά...
Δεν αναφερομαι για περυσι.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δεν αναφερομαι για περυσι.
Για τα προπερσινά τα 'χουμε ξαναπεί, όταν η μπάλα έκαιγε μίλησε η ποιότητα και το βάθος πάγκου της Real...δες που είναι π.χ. φέτος η Real χωρίς παίκτες σαν τον Causeur και τους άλλους δύο βετεράνους γκαρντ της να της δίνουν λύσεις ερχόμενοι απ' τον πάγκο!;)

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Για τα προπερσινά τα 'χουμε ξαναπεί, όταν η μπάλα έκαιγε μίλησε η ποιότητα και το βάθος πάγκου της Real...δες που είναι π.χ. φέτος η Real χωρίς παίκτες σαν τον Causeur και τους άλλους δύο βετεράνους γκαρντ της να της δίνουν λύσεις ερχόμενοι απ' τον πάγκο!;)
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Εγώ πάντως νομίζω ότι φέτος είναι χειρότερη ομάδα χωρίς τον Nunn σε σχέση με το πως θα ήταν πέρυσι χωρίς τον Nunn (μέχρι στιγμής, αν μετά σοβαρευτεί σφίξει άμυνα κ.λπ. κι αλλάξει εικόνα το ξανασυζητάμε)...
Συμφωνώ απόλυτα, φαίνεται αυτό έντονα

Εγώ έχω απογοητευτεί με τον Οσμάν , ίσως είχε κ λάθος προσδοκίες δεν ξέρω , ο Γκρίγκο πέρσυ ήταν x factor , δεν μπορώ να κάνω σύγκριση των δύο απλά τώρα δεν βλέπω τον x factor στην ομάδα χωρίς τον Ναν μέσα

Έχει ανέβει ο Χουαντσο σχετικά με πέρσυ , ο Ντίνος δεν μπορεί να κάνει το ξεκίνημα που έκανε πέρσυ μετά από βαριά χρονιά, για τον Τούρκο σέντερ δεν ξέρω , δεν μπορώ να τον συμπαθήσω, μου βγάζει έντονα Παπαγιάννης vibe δυστυχώς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βλέπω να πηγαίνει κάνα final-4 η Παρί κι ακόμη ν' αναρωτιόμαστε πότε θα «ξεφουσκώσει»!:rolleyes:
Τρομερή Παρί, κανένας μας δεν το περίμενε αυτό

Δεν πρέπει να εχει συμβεί ποτέ να κερδίσει ομάδα την Λίγκα στην πρώτη της χρονιά

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Τρομερή Παρί, κανένας μας δεν το περίμενε αυτό

Δεν πρέπει να εχει συμβεί ποτέ να κερδίσει ομάδα την Λίγκα στην πρώτη της χρονιά
Και με τι budget και τι ρόστερ (ένα απ' τα χαμηλότερα κι ένα σωρό παίκτες πρωτοεμφανιζόμενοι στη διοργάνωση), ακόμη π.χ. κι η Zalgiris το 1999 είχε αρκετούς (κι ακριβούς) παικταράδες...δεν ξέρω πόσο μακριά θα τη φτάσει αυτό το μπάσκετ που παίζει (εγώ π.χ. αν ήμουν Ολυμπιακός θα την έπαιζα full ζώνη) αλλά στα μάτια τα δικά μου είναι κάτι καινούργιο και πολύ ελκυστικό που αυτή τη στιγμή την κάνει να 'ναι 1-2+ ταχύτητες πιο γρήγορη απ' όλους τους άλλους και με το πιο «φρέσκο» αθλητικό και νεανικό ρόστερ της διοργάνωσης που δε χαμπαριάζει ούτε από κοιλιές ούτε από τίποτα!

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Ήττα χαμηλού iq προπονητή

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ήττα χαμηλού iq προπονητή
Μετά το αποψινό στέλνεις όπως είναι το Μπαρτζώκα σπίτι του και παίρνεις αυτόν τον τεράστιο προπονηταρά της Παρί (ούτε τ' όνομά του δεν ξέρω), ΑΨΟΓΗ διαχείριση του αγώνα και της κατάστασης στο τέλος (φάουλ στο +3 του κ.λπ.)...

Όσο για τα παιδιά αυτής της ομάδας τι να πούμε, τρώνε 22-0 σερί μέσα στο Σ.Ε.Φ. κι αντί να καταρρεύσουν σηκώνουν κεφάλι πάνε και βάζουν 2/2 τρίποντα και το φέρνουν πάλι στα μέτρα τους!

Απίστευτα πράγματα!

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Μετά το αποψινό στέλνεις όπως είναι το Μπαρτζώκα σπίτι του και παίρνεις αυτόν τον τεράστιο προπονηταρά της Παρί (ούτε τ' όνομά του δεν ξέρω), ΑΨΟΓΗ διαχείριση του αγώνα και της κατάστασης στο τέλος (φάουλ στο +3 του κ.λπ.)...

Όσο για τα παιδιά αυτής της ομάδας τι να πούμε, τρώνε 22-0 σερί μέσα στο Σ.Ε.Φ. κι αντί να καταρρεύσουν σηκώνουν κεφάλι πάνε και βάζουν 2/2 τρίποντα και το φέρνουν πάλι στα μέτρα τους!

Απίστευτα πράγματα!
Δεν μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ. Βλέπει τον Γκος να είναι σε καλή μέρα και τον κρατά στο πάγκο.

H νοβα δινει 30 μέρες τζάμπα eontv.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δεν μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ. Βλέπει τον Γκος να είναι σε καλή μέρα και τον κρατά στο πάγκο.
Καλά ηρέμησε κι εσύ, μ' έναν ψηλό των 20-25 λεπτών max ήταν ο Ολυμπιακός απόψε, με μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη σε σχέση με τους Γάλλους, με Vezenkov να παίζει άρρωστος, μόλις 6 τρίποντα κ.λπ. δεν ήθελε και πολύ να γίνει τ' αποψινό!

Δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσαμε να πούμε πως έκανε «επίδειξη δύναμης» απόψε ο Ολυμπιακός κι ας έχασε!

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια