Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

10-09-24

16:30
«Μικρό σχετικά» budget είχε ο Ολυμπιακός το 2012 και το 2013, «μικρό σχετικά» budget είχε κι ο Ολυμπιακός το 2022 και το 2023...βρες το λάθος!αυτο λεω το 2012 και το 2013 ο ολυμπιακος ειχε μικρο σχετικα μπάτζετ

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

10-09-24

22:47
Μέχρι πριν 3 μήνες είχες να σηκώσεις 13 χρόνια...Ο μόνος που μπορεί να κάνει περίπατο και να σηκώσει την ευρωλίγκα ξεκούραστος είναι η πιο πετυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα, ο Αυτοκράτορας Παναθηναϊκός. Το dna των Karpaziers είναι τέτοιο που μπορούν να χάσουν την ευρωλίγκα από αυτοκαλάθι. Ώρες ώρες μου φαίνεται απίθανο να έχεις 12 χρόνια να σηκώσεις ευρωλίγκα, πως αντέχετε μερικοί;
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

11-09-24

13:34
Πάντως εδώ μέσα έναν γαύρο έχουμε κι αυτός στα 15 του είναι άψογος, σε αντίθεση με τους βάζελους που αν εξαιρέσουμε τον @GeorgePap2003 που το παιδί είναι συγκροτημένο κι ασχολείται με το μπάσκετ οι υπόλοιποι 3-4 είστε διασταύρωση orc με uruk-hai και λογικό είναι π.χ. εγώ αν και ουδέτερος (ακόμη κι αν δεν αντιπαθούσα ήδη τον πρόεδρο, τον προπονητή κ.λπ. του Παναθηναϊκού) ανάμεσα στους δύο να προτιμώ τον Ολυμπιακό!
Παρακαλώ να μην τσουβαλιάζουμε τους πάντες

Ήταν τόσο ήσυχο το καλοκαίρι που δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα δρώμενα και ήδη βλέπω την φωτιά της τοξικότητας να αρπάζει εύκολα πριν καν αρχίσει η σεζόν.
Προσωπικά περιμένω να δω τα πάντα στο παρκέ , ο Παναθηναϊκός τρύπησε ταβάνι με βάση όσα λέγαμε πέρσυ τέτοιο καιρό αλλά η κατάκτηση τον άλλαξε άμεσα status και τον επανέφερε εκεί που πρέπει να είναι.
Οι δύο ελληνικές είναι τα φαβορί , αυτή την στιγμή μοιάζουν 2-3 σκάλες μπροστά από όλους. Εμείς καλύψαμε τις αδυναμίες μας πλήρως , ο Ολυμπιακός το ίδιο αλλά για να λειτουργήσει τέλεια ένα ιδανικό ρόστερ πρέπει όλοι να τραβήξουν , για αυτό όλα στο παρκέ , ας αφήσουμε τις εικασίες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

23-09-24

21:32
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα 80-90: «Ξέρανε» τη... βασίλισσα και «σήκωσε» το Ισπανικό Super Cup (vid) | Gazzetta
Το είδα live, αυτό το καφενείο οι στοιχηματικές εξακολουθούν να το δίνουν 3ο φαβορί για Ευρωλίγκα!
Το είδα live, αυτό το καφενείο οι στοιχηματικές εξακολουθούν να το δίνουν 3ο φαβορί για Ευρωλίγκα!

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

24-09-24

11:09
Καλά αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πέρσι ηταν δευτεραθλητρια ευρώπης! Πάντως με μια καλη προσθήκη στο 3-4 θα ανέβει επίπεδοαυτό το καφενείο οι στοιχηματικές εξακολουθούν να το δίνουν 3ο φαβορί για Ευρωλίγκα!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-09-24

18:40
Ακόμη κι έτσι δε γίνεται να μου δίνεις 6.00 απόδοση για τη Real (που αυτή τη στιγμή ουσιαστικά είναι ομάδα χωρίς 2nd unit) και για τη Fener ή τη Barcelona 9.00+, γελάει ο κόσμος!Καλά αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πέρσι ηταν δευτεραθλητρια ευρώπης!
Ούτε μια, ούτε δύο προσθήκες τη σώζουν τη Real έτσι όπως είναι τώρα...δεν είναι δυνατόν να χάνεις τους 3 βετεράνους σου στα γκαρντ (που για τη 2nd unit ήταν παικταράδες) και να τους αντικαθιστάς με γκαρντ επιπέδου Προμηθέα ή να χάνεις τον Yabusele και να παίρνεις στη θέση του τον «άγουρο» ακόμη Garuba ή να μην ανανεώνεις τον Poirier για να φέρεις τον 35χρονο Ibaka απ' τη Bayern που μια παίζει και δύο τον παίζει!Πάντως με μια καλη προσθήκη στο 3-4 θα ανέβει επίπεδο
Αν αυτά γίνονταν στον Παναθηναϊκό μετά απ' αυτή τη σεζόν θα είχατε μπει στο σπίτι του Γιαννακόπουλου με πυρσούς και τσουγκράνες!
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

26-09-24

15:42
Πρώτη φορά EuroLeague Tv 🤝🏻
Νομίζω άξιζε η επένδυση , 25,63€ βγήκε με το promo code , επιτέλους τέλος οι παραφωνίες της Νόβα.
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο καλή ανάλυση θα έχω με το ίντερνετ μου
Όσοι έχετε βάλει δώστε μια γνώμη, έχω ακούσει ότι αξίζει πολύ , αν και ανέβηκε φέτος μέχρι πριν έναν μήνα ήταν στα 16€
Νομίζω άξιζε η επένδυση , 25,63€ βγήκε με το promo code , επιτέλους τέλος οι παραφωνίες της Νόβα.
Όσοι έχετε βάλει δώστε μια γνώμη, έχω ακούσει ότι αξίζει πολύ , αν και ανέβηκε φέτος μέχρι πριν έναν μήνα ήταν στα 16€
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-09-24

16:33
Αξιζει και πολύΌσοι έχετε βάλει δώστε μια γνώμη, έχω ακούσει ότι αξίζει πολύ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βεβαια καλύτερα θα ήταν να έχει το Annual που ειναι 89,99/season που ειναι περίπου 9 ευρω το μηνα (αν σκεφτουμε οτι η σεζον ειναι 10 μηνες)
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

26-09-24

16:51
Αξιζει και πολύ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βεβαια καλύτερα θα ήταν να έχει το Annual που ειναι 89,99/season που ειναι περίπου 9 ευρω το μηνα (αν σκεφτουμε οτι η σεζον ειναι 10 μηνες)
Το Annual πακέτο έβαλα με 25€ μέσω τούρκικης VPN είναι χαμηλά τα ποσά , απλά το κάνεις μετά το τέλος της σεζόν ακύρωση για να μην χρεωθείς τα 90€ για την άλλη σεζόν
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.848 μηνύματα.

29-09-24

23:19
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

29-09-24

23:33
Μπραβο στον Ολυμπιακό για τη κατάκτηση! 1/4 λοιπόν! Πάμε δυνατά για το 3/3
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.848 μηνύματα.

29-09-24

23:36
Σαν να μην πέρασε μια ημέρα. 

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

29-09-24

23:41
Λεσορακο πιθηκε πάνε φτιάξε τα κοτσιδακια σου σα τη Μουλαν και άσε το μπάσκετ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

29-09-24

23:48
Μια χαρά περιγραφή έχει η νόβα.Πρώτη φορά EuroLeague Tv 🤝🏻
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

30-09-24

00:49
Δεν ξέρουμε τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Osman κι ο Brown (ειδικά για τον δεύτερο κρατώ μικρό καλάθι μετά τα περσινά), ξέρουμε όμως τι μπορούν να προσφέρουν ο Fall κι ο Milutinov, οπότε με βάση τα όσα είδαμε απόψε φαίνεται να επιβεβαιώνεται πως πράγματι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό (κι από 2 και πάνω απ' όλες τις άλλες ομάδες της Euroleague)...τι κι αν ο Fournier είναι εκτός τόπου και χρόνου (κι αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για τη μεταγραφική πατάτα της δεκαετίας), τι κι αν ο Παπανικολάου δεν έπαιξε, τι κι αν ένα σωρό παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σε μέτριο βράδυ κ.ο.κ. 3 παίκτες έπιασαν απόδοση κι αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει σχετικά εύκολα τον πιο έτοιμο Παναθηναϊκό των γνωστών 6-7 παικτών εκ των οποίων σχεδόν κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση...και μην ακούσω καμιά μπαρούφα του τύπου σιγά το Super Cup κ.λπ. γιατί ο μούλος ο τουρκόσπορος το ήθελε σαν τρελός (κι ας λέει ό,τι θέλει στα αρδάκια κατόπιν εορτής) γι' αυτό και με τους ίδιους 6-7 έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι!

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

30-09-24

01:31
Μετα τα χριστουγεννα πιστευω θα ειναι καλυτερος και φυσικα του χρονου θα ειναι σε παρα πολυ καλη καταστασητι κι αν ο Fournier είναι εκτός τόπου και χρόνου (κι αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για τη μεταγραφική πατάτα της δεκαετίας)
Το πέρσι είναι πέρσι-πέρσι ο ολυμπιακος δεν είχε βεζενκοφ...κι ας λέει ό,τι θέλει στα αρδάκια κατόπιν εορτής)
Και το κυριότερο δεν είχε τη λαχτάρα για να πετάξει έξω τον ΠΑΟ από τον θρόνο σε Ελλάδα κ Ευρώπη...
Οσμαν θα είναι οκ αλλα και αυτός θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί (σαν τον Φουρνιέ)Δεν ξέρουμε τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Osman κι ο Brown
Brown θα δώσει λύσεις πιστευω αρκετες ειδικα επιθετικά
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

30-09-24

01:43
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον Fournier (ούτε και για τον Osman όταν θα μπει μέσα), είναι Ευρωπαίος και παίκτης μεγάλης κλάσης, κανονικά θα έπρεπε να δείξει τι μπορεί να κάνει με το καλημέρα (όπως ο Vezenkov ή όπως ο Nunn μετά από τα 1-2 πρώτα παιχνίδια του πέρυσι)...Μετα τα χριστουγεννα πιστευω θα ειναι καλυτερος και φυσικα του χρονου θα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση
Με Vezenkov και Dorsey στο Ελληνικό ρόστερ συν Fall με διαβατήριο από αρχές του 2025 το πρωτάθλημα ξεχάστε το (κάπου διάβασα και για Wright ότι πάει να γίνει Κύπριος), μόνο κύπελλο ή/και Ευρωλίγκα που είναι μια κι έξω...Μπραβο στον Ολυμπιακό για τη κατάκτηση! 1/4 λοιπόν! Πάμε δυνατά για το 3/3
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

30-09-24

10:19
Γιατι;Με Vezenkov και Dorsey στο Ελληνικό ρόστερ συν Fall με διαβατήριο από αρχές του 2025 το πρωτάθλημα ξεχάστε το (κάπου διάβασα και για Wright ότι πάει να γίνει Κύπριος)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

04-10-24

00:28
Ξεκίνησε η Ευρωλίγκα μάγκες με εκπληξεις
-ΠΑΟ ανετη σχετικα επικρατηση επι της Αλμπα διχως να ενθουσιασει
-Ρεαλ μεγαλο καφενειο-η Μπαγερν τη διελυσε (μεγαλος προπονητης ο Χεμπερτ)
-Παρτιζαν απογοητευσε και θελει πολυ δουλεια ακομα
-Μπαρτσελονα κατωτερη των περιστασεων
-Το Μιλανο ειναι καθε χρονο κ χειροτερο
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

04-10-24

00:46
Τι γιατί, ήδη από πέρυσι τα βρίσκατε μπαστούνια απέναντι στον Ολυμπιακό (που αν είχε έστω έναν εκ των Fall ή Wright στους τελικούς μάλλον δε θα έχανε το πρωτάθλημα) και φέτος στο «Ελληνικό» του ρόστερ θα είναι με +2 ποιοτικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι (που θα γίνουν +3 όταν θα πάρει ο Fall διαβατήριο και +4/+5 αν γίνει κάτι και με τον Wright ή/και τον Milutinov) ενώ σ' εσάς η μόνη διαφορά θα 'ναι ότι θα έχετε τον Yurtseven στο «5» αντί του περσινού κρέατος εκ Πολωνίας, γιατί από εκεί και πέρα όποιον και να βάλετε απ' τους δύο ξένους που πήρατε θα πρέπει να «θυσιάσετε» κάποιον από τους περσινούς!Γιατι;
Ποιον εκ των Grant, Grigonis και Nunn θα θυσίαζες από τη λίστα για να μπει ο Brown ή/και ο Osman;

«Έκπληξη» θα ήταν αν έχανε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή η περσινή Real στη Λιθουανία, όχι η Barcelona που είναι η 4η-5η ομάδα της διοργάνωσης...όσο για τη Real τα λέω απ' το καλοκαίρι (έχασε μέχρι κι απ' τη νεοφώτιστη Coruna στην πρεμιέρα της ACB), αν μείνει ως έχει το ρόστερ της τη βλέπω μετά βίας για play-off!Ξεκίνησε η Ευρωλίγκα μάγκες με εκπληξεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.