Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

11-03-25

19:46
Καθαρή νίκη ΠΑΟΔεν εννοώ ότι καίγεται το ΝΒΑ να τον πάρει πίσω απλά εννοώ ότι άμα θέλει ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να γυρίσει και να βρει κάποιο Χ συμβόλαιο
Πώς βλέπετε το ντέρμπι της Παρασκευής ; Να πέσουν προβλέψεις![]()
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

12-03-25

13:22
Αν ο Αταμάν παρατάξει τις προσαρμογές που εφάρμοσε στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Oly θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητεςΚαθαρή νίκη ΠΑΟ
Αλλά επιμένω στην πρόβλεψη που έκανα πριν από μέρες εδώ και λέω ότι θα κερδίσει ο Oly
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

14-03-25

23:19
Συγχαρητήρια στον Oly για την νίκη , ακόμα κ σε κακή ημέρα η ομάδα πήγε να πάρει το ματς , γτ βγήκαν στην επιφάνεια τα medals της "λουζεριασης" που πρέπει να διώξει ο Μπι αν θέλει να το σηκώσει στο φινάλε. Ίσως με τον Γκος της ημέρας (τραυματίστηκε κ δεν έπαιξε άλλο?) να ήταν αλλιως αλλα και ο Φουρνιε εξαφανίστηκε στα κρίσιμα. Από πλευρά μας τα ριμπάουντ πλήγωσαν, μέτριος Ναν τα γρήγορα φάουλ του χάλασαν το μυαλό , το ταβάνι του γκεμπριελ το γνωρίζαμε δεν του ρίχνω καμία ευθύνη , αναμονή των επιστροφών για την θέση -5-.
Δεν την θεωρώ ήττα εντός προγράμματος ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα , εγώ θέλω θέση 4 θα έχει καλύτερο πλασάρισμα πιστεύω , μας βλέπω για 3-4 πάντως εάν δεν αυτοκτονησουμε.
Υ.Γ. Ο γελοίος Γιαβορ να μην ξανά σφυρίξει Παναθηναϊκό ειλικρινά ειλικρινά
Δεν την θεωρώ ήττα εντός προγράμματος ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα , εγώ θέλω θέση 4 θα έχει καλύτερο πλασάρισμα πιστεύω , μας βλέπω για 3-4 πάντως εάν δεν αυτοκτονησουμε.
Υ.Γ. Ο γελοίος Γιαβορ να μην ξανά σφυρίξει Παναθηναϊκό ειλικρινά ειλικρινά
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

14-03-25

23:35
Αν το έχανε το ματς ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρουν το δίπλωμα προπονητικης απο τον Μπαρτζώκα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

15-03-25

09:49
Ίσως η πιο ωραια φωτογραφία της φετινής Euroleague.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

16-03-25

01:23
Τα ίδια πάνω κάτω διάβασα και σε σχετικά άρθρα αθλητικών sites και πραγματικά απορώ...μπορείς να μου πεις ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού πλην Grant (που ούτως ή άλλως ό,τι δεν πήρε ο Παναθηναϊκός απ' αυτόν το πήρε και με το παραπάνω απ' τον Brown που συνήθως δεν αποδίδει), άντε και Nunn για τα δεδομένα του (που δεν έχει και συμβόλαιο με το Θεό ότι σε κάθε ματς θα βάζει 20-30+ αλλά έστω, στο δίνω κι αυτό), υστέρησε σ' αυτό το παιχνίδι;Συγχαρητήρια στον Oly για την νίκη , ακόμα κ σε κακή ημέρα η ομάδα πήγε να πάρει το ματς , γτ βγήκαν στην επιφάνεια τα medals της "λουζεριασης" που πρέπει να διώξει ο Μπι αν θέλει να το σηκώσει στο φινάλε.
Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δύο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του (πλην του Παπαπέτρου και των δύο πενταριών που δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο) είχαν από καλή έως πολύ καλή παρουσία και «γεμάτη» στατιστική!
Αντίθετα, εγώ είδα ότι στον Ολυμπιακό πλην Vezenkov, Fall, Παπανικολάου και Goss (κι ειδικά οι δύο τελευταίοι έχοντας αγωνιστεί μόνο για 20 λεπτά έκαστος) ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι παίκτες του ήταν από κακοί έως αρνητικοί (π.χ. Vildoza, Fournier)...
Καμία «loserίαση» λοιπόν, το ακριβώς αντίθετο έγινε, ο Ολυμπιακός για όσο είχε μέσα τον ένα και μοναδικό γκαρντ του που πιάνει υψηλά standards απόδοσης το τελευταίο διάστημα (κι όποιος μιλάει γι' απομάκρυνσή του το καλοκαίρι ας δει άλλο άθλημα καλύτερα) έκανε επίδειξη δύναμης και πάτησε στο λαιμό τον Παναθηναϊκό κάνοντάς τον να φαίνεται στο μάτι του θεατή υποδεέστερος...
Μετά τις 3 ήττες της Monaco στα 4 τελευταία παιχνίδια και δεδομένου ότι καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δε δείχνει ικανή να μπει «σφήνα» στην τετράδα λογικό είναι και ο Παναθηναϊκός να ένιωσε άνετα κι εν τέλει να πήγε στο Σ.Ε.Φ. χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο (όπως κι ο Ολυμπιακός που ήξερε ότι το πιθανότερο ήταν πως θα έβγαινε πρώτος ανεξαρτήτου αποτελέσματος με τον Παναθηναϊκό)...αλλά όπως και να το δεις, όσο κι αν δεν έχουν κάποια «χειροπιαστή» αξία τ' αποτελέσματα της regular season, είναι λίγο ξεφτίλα να 'χεις να κερδίσεις τον Ολυμπιακό (και μάλιστα του loser Μπαρτζώκα) από το 2021 στην Ευρώπη!Δεν την θεωρώ ήττα εντός προγράμματος ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα...
Μ' όποιον και να παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απ' την 5η θέση και κάτω το ίδιο θα 'ναι και το ίδιο εύκολα θα περάσουν......εγώ θέλω θέση 4 θα έχει καλύτερο πλασάρισμα πιστεύω , μας βλέπω για 3-4 πάντως εάν δεν αυτοκτονησουμε.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-25

02:14
ας κερδίζουμε στα Final 4 και ας μας κάνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός σκούπα στα δύο ματς της Regularείναι λίγο ξεφτίλα να 'χεις να κερδίσεις τον Ολυμπιακό (και μάλιστα του loser Μπαρτζώκα) από το 2021 στην Ευρώπη!
Ξεφτίλα είναι να χάσουν ένα ακόμα σερί Φ4 , ξεφτίλα είναι να σε κερδίσει ο Παναθηναϊκός χωρίς 5αρι , ξεφτίλα είναι να χάνεις το πρωτάθλημα από 2-0 με την διαιτησία υπέρ σου

Ας ράψει το 8ο στο σήμα αυτός είναι ο βασικός σκοπός

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

16-03-25

02:21
Σε final-4 πάντως δεν έχετε βρει τον Ολυμπιακό μπροστά σας τελευταία!ας κερδίζουμε στα Final 4 και ας μας κάνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός σκούπα στα δύο ματς της Regular
Ξεφτίλα είναι να χάσουν ένα ακόμα σερί Φ4 , ξεφτίλα είναι να σε κερδίσει ο Παναθηναϊκός χωρίς 5αρι , ξεφτίλα είναι να χάνεις το πρωτάθλημα από 2-0 με την διαιτησία υπέρ σου
Ας ράψει το 8ο στο σήμα αυτός είναι ο βασικός σκοπός![]()

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-25

02:32
Είναι αυτό που έχω ξανά πει στο παρελθόνμπορείς να μου πεις ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού πλην Grant (που ούτως ή άλλως ό,τι δεν πήρε ο Παναθηναϊκός απ' αυτόν το πήρε και με το παραπάνω απ' τον Brown που συνήθως δεν αποδίδει), άντε και Nunn για τα δεδομένα του (που δεν έχει και συμβόλαιο με το Θεό ότι σε κάθε ματς θα βάζει 20-30+ αλλά έστω, στο δίνω κι αυτό), υστέρησε σ' αυτό το παιχνίδι;
Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δύο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του (πλην του Παπαπέτρου και των δύο πενταριών που δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο) είχαν από καλή έως πολύ καλή παρουσία και «γεμάτη» στατιστική!
Πλέον χωρίς τον Ματίας όλα τα φώτα πέφτουν στον Ναν , η άμυνα του Oly δεν φοβάται τον γκεμπριελ που τρακάρει με τι καλάθι στο λει απ , όταν ξεκινάς και βγαίνει off ο καλύτερος παίκτης σου και ταυτόχρονα παίζεις χωρίς σοβαρό 5αρι απέναντι σε τέτοια frontline είναι λογικό να είναι φαβορί ο αντίπαλος
Και στην βάση που είμαστε εμείς οι λουζερς και ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο ματς , το παιχνίδι έληξε στο καλάθι και άμα στο τέλος 2-3 σφυρίγματα ήταν όπως έπρεπε να ήταν θα είχαμε πάρει και το διπλό , το θέμα δεν είναι να μιλήσουμε για την διαιτησία αλλά για μπάσκετ , όσο για τους χρόνους των παικτών δεν θα απολογηθούμε για τα κολλήματα του Μπι, δηλαδή μπορούσε να τελειώσει το ματς στους +20 φεύγα και δεν το έκανε ?? Γιατί το έχασε στο καλάθι ενώ ήταν στο -19 ???
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευελπιστώ φέτος να συναντηθούμε για να τελειώσει και αυτό το παραμύθιΣε final-4 πάντως δεν έχετε βρει τον Ολυμπιακό μπροστά σας τελευταία!![]()
Πήγαμε τελικό και το σηκώσαμε , έπρεπε να πάμε μικρό τελικό για να συναντήσουμε τον Oly ? Η νοοτροπία του Παναθηναϊκού είναι πάμε μέχρι το τέλος και όταν πρέπει στα κρίσιμα θα κερδίσουμε τους πάντες , έτσι έρχεται ο τίτλος δεν υπάρχει μέση λύση.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-03-25

02:41
Στο μπάσκετ οι κοντοί κάνουν τη διαφορά, όχι οι ψηλοί...στους ψηλούς αν έχεις έλλειμμα είτε ποσοτικό είτε ποιοτικό όλο και κάποια αλχημεία, μπάλωμα κ.λπ. κάνεις και τη βρίσκεις την άκρη, στους κοντούς αν δεν είσαι όπως πρέπει τον ήπιες!Πλέον χωρίς τον Ματίας όλα τα φώτα πέφτουν στον Ναν , η άμυνα του Oly δεν φοβάται τον γκεμπριελ που τρακάρει με τι καλάθι στο λει απ , όταν ξεκινάς και βγαίνει off ο καλύτερος παίκτης σου και ταυτόχρονα παίζεις χωρίς σοβαρό 5αρι απέναντι σε τέτοια frontline είναι λογικό να είναι φαβορί ο αντίπαλος
Γι' αυτό κι ο Παναθηναϊκός είναι χαλαρά 3ος κι ας έχει εδώ και μήνες μόλις ένα «καθαρό» πεντάρι (κι αυτό απ' τα χειρότερα της διοργάνωσης)...
Ούτε καν, ο Ολυμπιακός ήταν κακός και ψιλοαδιάφορος όπως κι ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα...Και στην βάση που είμαστε εμείς οι λουζερς και ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο ματς...
Κυρίως α)γιατί τραυματίστηκε ο Goss (όπου από εκείνο το σημείο κι έπειτα η περιφέρεια του Ολυμπιακού κατέρρευσε) και β)γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν την απόδοσή τους...Γιατί το έχασε στο καλάθι ενώ ήταν στο -19 ???
Πέρυσι πάντως αν πέφτατε στον Ολυμπιακό που ήταν πλήρης σας είχε για πρωινό...Ευελπιστώ φέτος να συναντηθούμε για να τελειώσει και αυτό το παραμύθι
Πήγαμε τελικό και το σηκώσαμε , έπρεπε να πάμε μικρό τελικό για να συναντήσουμε τον Oly ? Η νοοτροπία του Παναθηναϊκού είναι πάμε μέχρι το τέλος και όταν πρέπει στα κρίσιμα θα κερδίσουμε τους πάντες , έτσι έρχεται ο τίτλος δεν υπάρχει μέση λύση.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-25

02:44
Φέτος αν πέσουμε τι θα συμβεί ?Πέρυσι πάντως αν πέφτατε στον Ολυμπιακό που ήταν πλήρης σας είχε για πρωινό...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-03-25

02:51
Κάτσε να δούμε ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι απ' την κάθε ομάδα και το συζητάμε...Φέτος αν πέσουμε τι θα συμβεί ?
Σ' αυτόν εδώ πάντως...
...όσα εκατομμύρια και να δώσετε χαμένα θα πάνε, αφενός γιατί άνθρωπος δεν πρόκειται να γίνει, αφετέρου γιατί με τέτοιες συμπεριφορές ούτε απ' έξω απ' το NBA δεν πρόκειται να ξαναπεράσει!
Ευτυχώς από την άλλη πλευρά, έχουμε αυτό...
Και γι' αυτό ακριβώς @NeosUser2023 δε σας χωνεύω και προτιμώ τους άλλους (πέρα από το μέχρι πρότινος μπασκετικό)...
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-25

04:48
Εντάξει είχαμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή τα κόκκινα αισθήματα σου δεν περιμέναμε επιβεβαίωσηΚάτσε να δούμε ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι απ' την κάθε ομάδα και το συζητάμε...
Σ' αυτόν εδώ πάντως...
View attachment 146161
...όσα εκατομμύρια και να δώσετε χαμένα θα πάνε, αφενός γιατί άνθρωπος δεν πρόκειται να γίνει, αφετέρου γιατί με τέτοιες συμπεριφορές ούτε απ' έξω απ' το NBA δεν πρόκειται να ξαναπεράσει!
Ευτυχώς από την άλλη πλευρά, έχουμε αυτό...
View attachment 146162
Και γι' αυτό ακριβώς @NeosUser2023 δε σας χωνεύω και προτιμώ τους άλλους (πέρα από το μέχρι πρότινος μπασκετικό)...
Πολλά ακούγονται για τον Kendrick , από πέρσυ κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο οπότε καλό είναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε , ναι ξεσπάει με λάθος τρόπους σε αυτό θα συμφωνήσω αλλά δεν απέχει και πολύ από τον Μπαρτζώκα που σε κάθε ματς κατεβάζει τα Ευαγγέλια , δεν απέχει και πολύ από τον παπανικολαου που κάνει καθαρό επιθετικό και μετά κοροϊδεύει τον Σλούκα (και πέρσυ τα έκανε αυτά βέβαια δεν περίμενα κάτι διαφορετικό)
Το θέμα με την διαιτησία και τις αντιδράσεις είναι λεπτό , δεν μπορούμε να κρίνουμε τα όρια του καθένα, εγώ είμαι της άποψης να μην αντιδράμε έτσι , να απαιτήσει η διοίκηση να μην μας σφύρανε διαιτητές που διαχρονικά κάνουν κακές εμφανίσεις απέναντι μας. (Αν κ στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το ανάποδο υπέρ της άλλης ομάδας...)
Ως ένα σημείο είναι λογικό σε ένα ντέρμπι με ανεβασμένα τα ντεσιμπέλ όταν θα έρθει ένα λάθος σφύριγμα να αντιδράσουν με άρνηση , όχι στο βαθμό που βλέπουμε τον Ναν σε καμία των περιπτώσεων. Και εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης φωτογραφίας με την αγκαλιά των Ματίας - Σάσα , στο τέλος για μπάσκετ πρέπει να μιλάμε και όχι να αναλύουμε όλα τα γύρω αλλά αυτό είναι δύσκολο από ότι φαίνεται.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-03-25

05:11
Ε, μάλλον γι' αυτό τον διώξανε απ' το NBA και γι' αυτό δεν ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί του οι τότε μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας όπως Real, Ολυμπιακός κ.λπ. και κατέληξε στον Παναθηναϊκό (που τότε ακόμη ψαχνόταν παίζοντας με Kyle Guy βασικό δυάρι κ.λπ.)...είχα ακούσει πριν μήνες ότι δέρνει και τη γυναίκα του!Πολλά ακούγονται για τον Kendrick , από πέρσυ κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο οπότε καλό είναι να μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε...
Παρακολουθώ μπάσκετ από πριν γεννηθείς, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε σε αγώνα Α2...να είσαι πίσω στο σκορ 10+ πόντους, να βάζεις ένα καλάθι μετά από ώρα σ' ένα παιχνίδι που κυνηγάς το σκορ από την αρχή κι ο αντίπαλος γκαρντ σ' έχει εξαφανίσει και να γυρίζεις στην κερκίδα (που παρακολουθούν οικογένειες με μικρά παιδιά) και να κάνεις αυτό το πράγμα...ούτε ο Αγραβάνης δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο που μάλιστα τον έβριζε σχεδόν όλο το γήπεδο σε κάθε επαφή του με τη μπάλα κι ουδεμία σχέση έχει αυτό το αίσχος με τις χριστοπαναγίες του Μπαρτζώκα (που δεν κατευθύνονται σε κανέναν) ή τους διαπληκτισμούς μεταξύ παικτών......ναι ξεσπάει με λάθος τρόπους σε αυτό θα συμφωνήσω αλλά δεν απέχει και πολύ από τον Μπαρτζώκα που σε κάθε ματς κατεβάζει τα Ευαγγέλια , δεν απέχει και πολύ από τον παπανικολαου που κάνει καθαρό επιθετικό και μετά κοροϊδεύει τον Σλούκα (και πέρσυ τα έκανε αυτά βέβαια δεν περίμενα κάτι διαφορετικό)
Το θέμα με την διαιτησία και τις αντιδράσεις είναι λεπτό , δεν μπορούμε να κρίνουμε τα όρια του καθένα, εγώ είμαι της άποψης να μην αντιδράμε έτσι , να απαιτήσει η διοίκηση να μην μας σφύρανε διαιτητές που διαχρονικά κάνουν κακές εμφανίσεις απέναντι μας. (Αν κ στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το ανάποδο υπέρ της άλλης ομάδας...)
Ως ένα σημείο είναι λογικό σε ένα ντέρμπι με ανεβασμένα τα ντεσιμπέλ όταν θα έρθει ένα λάθος σφύριγμα να αντιδράσουν με άρνηση , όχι στο βαθμό που βλέπουμε τον Ναν σε καμία των περιπτώσεων. Και εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης φωτογραφίας με την αγκαλιά των Ματίας - Σάσα , στο τέλος για μπάσκετ πρέπει να μιλάμε και όχι να αναλύουμε όλα τα γύρω αλλά αυτό είναι δύσκολο από ότι φαίνεται.
Στο NBA θα 'χε τιμωρηθεί βαρύτατα κι η ομάδα του θα τον είχε κρεμάσει στα μανταλάκια, εδώ όμως επειδή η διοργανώτρια αρχή είναι τσίρκο (βλέπε π.χ. Partizan-Real στα play-off του 2023 που ο Yabusele δε θα 'πρεπε κανονικά να ξαναπατήσει το πόδι του σ' Ευρωπαϊκό παρκέ) το πολύ πολύ να φάει 1-2 αγωνιστικές ή/και κάνα αστείο πρόστιμο...
Δεν έχω «κόκκινα αισθήματα», απλά συμπαθώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού γιατί είναι (ως επί το πλείστον) σοβαροί και καλά παιδιά κι αντιπαθώ τους δικούς σας γιατί είναι (ως επί το πλείστον) καραγκιόζηδες και τσογλάνια, με πρώτο και καλύτερο τον Tony Montana από τα Lidl (το ψάρι πάντα βρωμάει απ' το κεφάλι άλλωστε)...Εντάξει είχαμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή τα κόκκινα αισθήματα σου δεν περιμέναμε επιβεβαίωση
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

16-03-25

13:51
Aλλος ειναι ο παμπλο εσκομπαρ της ελλαδας παντως.Δεν έχω «κόκκινα αισθήματα», απλά συμπαθώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού γιατί είναι (ως επί το πλείστον) σοβαροί και καλά παιδιά κι αντιπαθώ τους δικούς σας γιατί είναι (ως επί το πλείστον) καραγκιόζηδες και τσογλάνια, με πρώτο και καλύτερο τον Tony Montana από τα Lidl (το ψάρι πάντα βρωμάει απ' το κεφάλι άλλωστε)...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

16-03-25

13:57
Να ευχονται να μην μας πετυχουν στο Φ4
Θα εχει πολυ κλαμα...η ομαδα που κατεβαζει στην ευρωλιγκα ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερη απο του ελληνικου πρωταθληματος...
Ακόμα και πέρσι που δεν είχαμε τοπ ομάδα τους κάναμε sweep στη regular season και ειμαι σιγουρος οτι αν παίζαμε μαζι τελικο θα νικούσαμε ευκολα ή δύσκολα
Στατιστικα οποτε ειναι κακος ο Ναν ο ΠΑΟ ειναι τρικυμια σε αμυνα και επιθεση (σκεψου ματς με Εφες εξω). Καλα και προχθες ασχετως με το κακο κοουτσαρισμα του μπαρτζωκα στη 4η περιοδο,ο Μητογλου δεν εχασε σουτ (ικανοτατος παικτης και απο τους αγαπημενους μου του αντιπαλου). Συνηθως ομως δεν συμβαινει αυτο...
Θα εχει πολυ κλαμα...η ομαδα που κατεβαζει στην ευρωλιγκα ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερη απο του ελληνικου πρωταθληματος...
Ακόμα και πέρσι που δεν είχαμε τοπ ομάδα τους κάναμε sweep στη regular season και ειμαι σιγουρος οτι αν παίζαμε μαζι τελικο θα νικούσαμε ευκολα ή δύσκολα
Οχι νταξει μη λέμε ότι θέλουμε,ο Ναν ειναι υπερπαικτης για την ευρωπη και ειμαστε τυχεροι που βρισκεται εδω! Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι 7στεροι ειναι οτι μονο λογω Ναν πηγε η σεζον οπως πηγε περσι. Αν δεν ηταν ο Ναν ομαδα play in θα ηταν-Φ4 ουτε για δειγμαόσα εκατομμύρια και να δώσετε χαμένα θα πάνε
Αν ο Ναν ειναι μετριος και ο Ολυμπιακος κατεβει οπως ειναι τωρα και παραμεινει σοβαρος σε ολο το 40λεπτο θα φατε 20 ποντους στο κεφαλιΦέτος αν πέσουμε τι θα συμβεί ?
Στατιστικα οποτε ειναι κακος ο Ναν ο ΠΑΟ ειναι τρικυμια σε αμυνα και επιθεση (σκεψου ματς με Εφες εξω). Καλα και προχθες ασχετως με το κακο κοουτσαρισμα του μπαρτζωκα στη 4η περιοδο,ο Μητογλου δεν εχασε σουτ (ικανοτατος παικτης και απο τους αγαπημενους μου του αντιπαλου). Συνηθως ομως δεν συμβαινει αυτο...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-03-25

16:13
Ένας αθλητής δεν (πρέπει να) χαρακτηρίζεται μόνο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά κι από το ήθος και τη γενικότερη ποιότητά του ως άνθρωπος...γι' αυτό και το NBA ήταν και θα είναι πάντα κάτι σκαλιά πάνω απ' τη Euroleague, γιατί εκεί δίνουν τη δέουσα βαρύτητα ΚΑΙ σ' αυτά τα πράγματα και γι' αυτό έχουν «τελειώσει» ένα σωρό παίκτες υψηλότερου επιπέδου κι από τον Nunn...Οχι νταξει μη λέμε ότι θέλουμε,ο Ναν ειναι υπερπαικτης για την ευρωπη και ειμαστε τυχεροι που βρισκεται εδω! Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι 7στεροι ειναι οτι μονο λογω Ναν πηγε η σεζον οπως πηγε περσι. Αν δεν ηταν ο Ναν ομαδα play in θα ηταν-Φ4 ουτε για δειγμα
Και πέρα απ' την εδώ διοργανώτρια κι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ΑΝ ήταν σοβαρή ομάδα θα 'πρεπε πρώτος αυτός να τον τιμωρήσει...αλλά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ακόμη και τ' @@ του να βγάλει και να δείξει στον κόσμο live ο Nunn ή ο Ataman θα τους πουν και «μπράβο»!

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

16-03-25

17:14
Αφου εγινε που εγινε το θρεντακι μπουρδελο και μονο για μπασκετ δεν μιλαμε, σε κανονικο ευρωπαικο κρατος η ΠΑΕ και ο ερασιτεχνης ολυμπιακος θα ειχαν χαρακτηριστει εγκληματικη ιοργανωση εδω και πολλα χρονια. Ηθικη απο τους υπαλληλους του πρεζεμπορα και του δολοφονου-ρουφιανου Μιχαλη Κουντουρη δεν μπορουμε να σηκωσουμε.Οσοι ειναι στο οπαδικο κινημα (απο εδω σχεδον κανεις δηλαδη), ξερουν τι γινεται.Ετσι για να πουμε και τα βασικα.
Οταν μπαινουν και στην κουβεντα νεκροι (μαρτυρες νουρ1, λυγγεριδης , φιλοπουλος) οφειλουμε να βουταμε το μυαλο μας πριν γραψουμε, πριν εκτεθουμε. Exoυν διαλυθει οικογενειες, εξαιτιας παραγοντων αυτου του σωματειου.
Ισως βγαινω εκτος θεματος, αλλα αφου για μπασκετ δεν μιλαμε εδω μεσα, να πουμε και καμια αληθεια. Δεν κανει κακο. Αμφιβαλλω βεβαια αμα εχει πατησει κανεις απο εδω μεσα σε οποιοδηποτε πεταλο
Με συγχωρειτε αμα το βαρυνα , αλλα να ξερετε και λιγο τι σωματειο υποστηριζετε. @Jack of Spades @GeorgePap2003
Δεν εχω κανενα προσωπικο με καποιον απο εδω μεσα,αλλα η ημιμαθεια παιδια με σκοτωνει και με ενοχλει αφανταστα.
Καλο υπολοιπο κυριακης σε ολους
. Ας ευχαριστηθουμε οσο μπορουμε τις καλυτερες ομαδες στην ευρωπη για φετος. Ζουμε σε εποχη που θα τη θυμομαστε για χρονια.
Οταν μπαινουν και στην κουβεντα νεκροι (μαρτυρες νουρ1, λυγγεριδης , φιλοπουλος) οφειλουμε να βουταμε το μυαλο μας πριν γραψουμε, πριν εκτεθουμε. Exoυν διαλυθει οικογενειες, εξαιτιας παραγοντων αυτου του σωματειου.
Ισως βγαινω εκτος θεματος, αλλα αφου για μπασκετ δεν μιλαμε εδω μεσα, να πουμε και καμια αληθεια. Δεν κανει κακο. Αμφιβαλλω βεβαια αμα εχει πατησει κανεις απο εδω μεσα σε οποιοδηποτε πεταλο
Με συγχωρειτε αμα το βαρυνα , αλλα να ξερετε και λιγο τι σωματειο υποστηριζετε. @Jack of Spades @GeorgePap2003
Δεν εχω κανενα προσωπικο με καποιον απο εδω μεσα,αλλα η ημιμαθεια παιδια με σκοτωνει και με ενοχλει αφανταστα.
Καλο υπολοιπο κυριακης σε ολους

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

16-03-25

17:54
Αυτα που κολλάνε με το μπασκετ; Μην βγαινετε εκτος θέματος και αλλάζετε τη συζήτησηΟταν μπαινουν και στην κουβεντα νεκροι (μαρτυρες νουρ1, λυγγεριδης , φιλοπουλος) οφειλουμε να βουταμε το μυαλο μας πριν γραψουμε, πριν εκτεθουμε. Exoυν διαλυθει οικογενειες, εξαιτιας παραγοντων αυτου του σωματειου.
Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών - Βικιπαίδειανα ξερετε και λιγο τι σωματειο υποστηριζετε.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

16-03-25

17:56
Φιλαρακι αμα νομιζεις οτι εδω μιλαμε για μπασκετ, δες τις πισω σελιδες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.