GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.

16-03-25

17:57
Εγω όποτε μπαίνω εδω για μπασκετ μιλάω-τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Κακώς έχουν συμβεί και αυτοί που τα έπραξαν θα έπρεπε να είναι φυλακήδες τις πισω σελιδες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

16-03-25

17:57
Δες πως διαλυθηκε και ποτε.
Διαβασε ομως ολο το θρεντ.
Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών - Βικιπαίδεια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αμα ειχαν μπει φυλακη φιλε μου γιωργο, το σωματειο σου δεν θα υπηρχε στις επαγγλεματικες κατηγοριες. Αστο σου λεω. Εχε χαρη που ειμαστε βαλκανια και κανουν οτι θελουν. Ηθικη απο εσας δεν ειναι δυνατον να δεχτουμε.Εγω όποτε μπαίνω εδω για μπασκετ μιλάω-τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Κακώς έχουν συμβεί και αυτοί που τα έπραξαν θα έπρεπε να είναι φυλακή
Διαβασε ομως ολο το θρεντ.
Εγω όποτε μπαίνω εδω για μπασκετ μιλάω-τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.

16-03-25

17:59
Ναι διαλύθηκε αλλά μη το παίζουν μερικοί και άγιοι...Δες πως διαλυθηκε και ποτε.
Γενικά οι ομάδες στην Ελλάδα σε βαθύ κομμάτι είναι ένα τοξικό πράγμα...και τους νοήμων ανθρώπους θα έπρεπε να τους αφήνει αδιάφορους
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

16-03-25

18:02
Το οτι συγκρινεις ενα συνδεσμο ναζιστων 40-50 ατομων πριν απο 45 χρονια που διαλυθηκε απο τη θυρα 13 και την διοικηση του ΠΑΟ ,με τους προεδρους σου σε ποδοσφαιρο και ερασιτεχνη που εμπλεκονται σε εμποριο ναρκωτικων, νταβατζιλικια, δολοφονια οπαδων,δολοφονια μαρτυρων σε υποθεση που εμπλεκονται και ποσα αλλα με ξεπερναει να ξερεις.Ναι διαλύθηκε αλλά μη το παίζουν μερικοί και άγιοι...
Γενικά οι ομάδες στην Ελλάδα σε βαθύ κομμάτι είναι ένα τοξικό πράγμα...και τους νοήμων ανθρώπους θα έπρεπε να τους αφήνει αδιάφορους
Νομιζω αντιλαμβανεσαι τι συγκρινουμε τωρα. Οπαδους 50 χρονια πριν με παραγοντες σε αθλητικο σωματειο που εχουν απασχολησει την δικαιοσυνη ουκ λιγες φορες.
Υ.Γ η κυβερνηση που υποστηριζεις νομιζω ξερεις οτι αποτελειται πλεον απο πρωην μελο της ΝΟΠΟ @GeorgePap2003
Mιας που πιασαμε και το οπαδικο δεν ξερω αμα γνωριζεις το πολιτικο παρελθον του πρωην κεφαλιου της θυρας 7 Ιωσηφ Αντυζα. Μπορεις να ενημερωθεις αμα θες
https://www.zougla.gr/greece/dolofonia-lyngeridi-o-kontos-o-shark-o-omle-o-roumanos-kai-o-kokos/

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

16-03-25

18:27
Ρε συ τι με νοιαζουν τα οπαδικα...αδιαφορα μου ειναι...
Για μπασκετ ερχομαι να μιλησω-οχι για οπαδικα
Για μπασκετ ερχομαι να μιλησω-οχι για οπαδικα
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

16-03-25

19:27
Θίχτηκε που τόνισα τα αίσχη του Nunn κι είπα πέντε υποτιμητικά πράγματα για την ομάδα του κι είπε να πάει την κουβέντα όπου να 'ναι (στην αρχή στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, μετά στον ιδιοκτήτη του και μετά δεν ξέρω κι εγώ που αλλού) κάνοντας μάλιστα κι υποδείξεις στους διαχειριστές στην αρχή του post του (πριν καταλάβει ότι κάνει μ@λακία και τα σβήσει) να «κλείσουν το thread» γιατί «δε συζητάμε για μπάσκετ» (δηλαδή γιατί «δε συζητάμε γι' αυτά που θέλει αυτός να συζητάμε»)...κι εννοείται πως για τον συνοπαδό του που κάθε φορά που μπαίνει και postάρει εδώ μέσα επιτίθεται, χλευάζει και γενικότερα ρίχνει τη συζήτηση στο επίπεδο του δαπέδου κάνει τα στραβά μάτια!Δεν ηξερα οτι εχουμε ΑΕΚτζηδες εδω

Μην ασχολείσαι...
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

16-03-25

22:38
Για το ματς:
Ο Μπαρτζώκας μέχρι τον τραυματισμό του Γκος πήγε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελε. Αφόπλισε τον Nunn, του χάλασε το μυαλό και τον έβγαλε νωρίς εκτός παιχνιδιού με μπροσταρη τον Goss. Σου λέει: Θα μπλοκάρω Ναν, θα δώσω μόνο δημιουργία και όχι σκοράρισμα στον Σλούκα, Ε και άμα χάσω από παιχτες τύπου Μητογλου, Μπράουν (δευτεροτριτα βιολια) που είναι απίθανο να κάνουν ματσαρα όλοι μαζί, Ε έχασα! Ευτυχώς τη γλίτωσε στο τέλος. Από κει και περα, αν ο Goss δεν είχε χτυπήσει το ματς θα τελείωνε με 10-15 πόντους διαφορά. Όταν βγήκε ο Goss κατέρρευσε ο Ολυμπιακός και πήγε να το χάσει.
Επίσης, εμένα δε μου αρέσει καθόλου ο Fournier το τελευταίο καιρό. Δείχνει εντελώς εκτός κλίματος και δυσκολεύεται να "μπει" στο ματς. Ενδεικτικό παράδειγμα: 1:03 για το τέλος, 76-69 και ο Fournier έχει μόλις κλέψει τη μπάλα. Εκεί το μόνο που έχει να κάνει είναι να τη κρατησει, να τη κατεβάσει και να σουτάρει στα 2", αφού και τούβλο να ρίξει, έχουν μείνει 40 δευτερα και το σκορ είναι 76-69, κοινώς δύσκολα γυρνάει. Αντιθέτως αυτός δίνει πάσα στον Lee στον αιφνιδιασμό που του κλέβουν τη μπάλα και ο Nunn βάζει τρίποντο στα 55" για το 76-72. Νομίζω καταλαβαίνετε πόσο αυτοκτονικο θα ήταν αν χανόταν το ματς.
Για τον Σλουκα:
Φάνηκε για ακόμα μια φορά πόσο εγωιστής παίχτης είναι. Το σκορ είναι 76-74 έχει 5 δευτερόλεπτα και προλαβαίνει είτε να κάνει διείσδυση από την οποία είτε να βάλει καλάθι είτε να σπάσει τη μπάλα στο τρίποντο στους ελεύθερους (που θα ήταν) Nunn και Juancho. Τι επιλέγει; Να σουτάρει στα 3" πάνω στον κρεμασμένο Fournier για να γίνει ήρωας και να θρέψει τον εγωισμό του ότι έβαλε το νικητήριο τρίποντο στο ΣΕΦ, μόνο για να έχει να τη λέει αυτός και το αφεντικό του στους Ολυμπιακούς. Κοινώς έβαλε (για άλλη μια φορά) τον εαυτό του πάνω απ' την ομάδα του. Αυτό δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος, όσες ευρωλιγκες αν σηκώσει, όσα πρωταθλήματα και αν πάρει, ότι ρεκόρ και αν σπάσει, πάντα θα έχει κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα και πάντα πρώτο του μέλημα θα είναι να τους τη πει. Παιχταρας μεν, αλλά κομπλεξικος, τοξικός και νάρκισσος.
Όσον αφορά τη συζήτηση που είχατε πριν, συμφωνώ σε κάποια σημεία με τον @Paragontas7000, αλλά το να λέμε μόνο για την εγκληματικότητα παραγόντων του Ολυμπιακού, αγνοώντας επιδεικτικά Βαρδινογιανναιους, Αλαφούζους (επίσης έχει φάει πολύ κόσμο) και Γιαννακόπουλο (ευχες για θανάτους σε Σπαν, κοκες, οδήγηση, Τσαρούχα, μπινελικια, μη τα ξαναλέμε) είναι τουλάχιστον υποκριτικό και δείχνει επιλεκτική ευαισθησία.
Αυτα από μενα
Ο Μπαρτζώκας μέχρι τον τραυματισμό του Γκος πήγε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελε. Αφόπλισε τον Nunn, του χάλασε το μυαλό και τον έβγαλε νωρίς εκτός παιχνιδιού με μπροσταρη τον Goss. Σου λέει: Θα μπλοκάρω Ναν, θα δώσω μόνο δημιουργία και όχι σκοράρισμα στον Σλούκα, Ε και άμα χάσω από παιχτες τύπου Μητογλου, Μπράουν (δευτεροτριτα βιολια) που είναι απίθανο να κάνουν ματσαρα όλοι μαζί, Ε έχασα! Ευτυχώς τη γλίτωσε στο τέλος. Από κει και περα, αν ο Goss δεν είχε χτυπήσει το ματς θα τελείωνε με 10-15 πόντους διαφορά. Όταν βγήκε ο Goss κατέρρευσε ο Ολυμπιακός και πήγε να το χάσει.
Επίσης, εμένα δε μου αρέσει καθόλου ο Fournier το τελευταίο καιρό. Δείχνει εντελώς εκτός κλίματος και δυσκολεύεται να "μπει" στο ματς. Ενδεικτικό παράδειγμα: 1:03 για το τέλος, 76-69 και ο Fournier έχει μόλις κλέψει τη μπάλα. Εκεί το μόνο που έχει να κάνει είναι να τη κρατησει, να τη κατεβάσει και να σουτάρει στα 2", αφού και τούβλο να ρίξει, έχουν μείνει 40 δευτερα και το σκορ είναι 76-69, κοινώς δύσκολα γυρνάει. Αντιθέτως αυτός δίνει πάσα στον Lee στον αιφνιδιασμό που του κλέβουν τη μπάλα και ο Nunn βάζει τρίποντο στα 55" για το 76-72. Νομίζω καταλαβαίνετε πόσο αυτοκτονικο θα ήταν αν χανόταν το ματς.
Για τον Σλουκα:
Φάνηκε για ακόμα μια φορά πόσο εγωιστής παίχτης είναι. Το σκορ είναι 76-74 έχει 5 δευτερόλεπτα και προλαβαίνει είτε να κάνει διείσδυση από την οποία είτε να βάλει καλάθι είτε να σπάσει τη μπάλα στο τρίποντο στους ελεύθερους (που θα ήταν) Nunn και Juancho. Τι επιλέγει; Να σουτάρει στα 3" πάνω στον κρεμασμένο Fournier για να γίνει ήρωας και να θρέψει τον εγωισμό του ότι έβαλε το νικητήριο τρίποντο στο ΣΕΦ, μόνο για να έχει να τη λέει αυτός και το αφεντικό του στους Ολυμπιακούς. Κοινώς έβαλε (για άλλη μια φορά) τον εαυτό του πάνω απ' την ομάδα του. Αυτό δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος, όσες ευρωλιγκες αν σηκώσει, όσα πρωταθλήματα και αν πάρει, ότι ρεκόρ και αν σπάσει, πάντα θα έχει κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα και πάντα πρώτο του μέλημα θα είναι να τους τη πει. Παιχταρας μεν, αλλά κομπλεξικος, τοξικός και νάρκισσος.
Όσον αφορά τη συζήτηση που είχατε πριν, συμφωνώ σε κάποια σημεία με τον @Paragontas7000, αλλά το να λέμε μόνο για την εγκληματικότητα παραγόντων του Ολυμπιακού, αγνοώντας επιδεικτικά Βαρδινογιανναιους, Αλαφούζους (επίσης έχει φάει πολύ κόσμο) και Γιαννακόπουλο (ευχες για θανάτους σε Σπαν, κοκες, οδήγηση, Τσαρούχα, μπινελικια, μη τα ξαναλέμε) είναι τουλάχιστον υποκριτικό και δείχνει επιλεκτική ευαισθησία.
Αυτα από μενα
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

16-03-25

22:53
Καλά κάνει...σου λέει «αν το βάλω θα κάνω πάλι χειρονομίες στους απέναντι, θ' ανέβω στα κάγκελα να πουλήσω οπαδιλίκι στους δικούς μου πανηγυρίζοντας σα χιμπατζής κ.λπ. κι αν το χάσω δε θα μου πει κανένας τίποτα»!Για τον Σλουκα:
Είδες κανέναν οπαδό του Παναθηναϊκού να «χαλάστηκε» μ' αυτή του την επιλογή;

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 320 μηνύματα.

17-03-25

02:24
Αν ο Ναν ειναι μετριος και ο Ολυμπιακος κατεβει οπως ειναι τωρα και παραμεινει σοβαρος σε ολο το 40λεπτο θα φατε 20 ποντους στο κεφαλι

Το θρεντ εδώ ή πεθαμένο θα είναι και δεν θα υπάρχει κίνηση ή θα γίνεται πουτανα και δεν θα συζητάμε για μπάσκετ
ουνα φατσα - ουνα ρατσα είναι όλοι δεν έχει νόημα να βγάλουμε μέτρο για το ποιος είναι πιο εγκληματικός , γιατί η συζήτηση να φτάνει μια ζωή έξω από το μπάσκετΌσον αφορά τη συζήτηση που είχατε πριν, συμφωνώ σε κάποια σημεία με τον @Paragontas7000, αλλά το να λέμε μόνο για την εγκληματικότητα παραγόντων του Ολυμπιακού, αγνοώντας επιδεικτικά Βαρδινογιανναιους, Αλαφούζους (επίσης έχει φάει πολύ κόσμο) και Γιαννακόπουλο (ευχες για θανάτους σε Σπαν, κοκες, οδήγηση, Τσαρούχα, μπινελικια, μη τα ξαναλέμε) είναι τουλάχιστον υποκριτικό και δείχνει επιλεκτική ευαισθησία.
ας κάνει σωστά την δουλειά του ο δπγ για να λειτουργεί η ομάδα με υγεία και σωστή νοοτροπία (όχι αυτά που έκανε πριν κάτι χρόνια με τα ρόστερ και τις μεταγραφές) και από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο δπγ και τι κάνει στην προσωπική του ζωή , χέστηκαμε , εμάς μας νοιάζει ο Παναθηναϊκός (η ομάδα μας τέλος πάντων ) και το άθλημα , όσα κάνουν έξω από τον χώρο δεν τα υιοθετώ παρόλο που κάνουν όλοι καζουρα από το ένα στρατόπεδο στο άλλο αντίστοιχα , ναι είμαι υπέρ σε ότι αφορά την ΕΟΚ γιατί είδαμε το καλοκαίρι τελικούς με κακά σφυρίγματα θα πω και στις πλευρές δεν θέλω να το κάνω οπαδικο ούτε αυτό!
Αλλά σε αυτή την χώρα ο αθλητικός ξεκινάει από το "κεφάλι" των ομάδων , βλέπεις τις ομάδες στο ποδόσφαιρο ξεκινάνε όλα από το κεφάλι της ομάδας , αυτά στο εξωτερικό δεν υπάρχουν , μόνο εδώ τα κάνουμε και γινόμαστε μετά Κολομβία
Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που κινήθηκε για τον Kendricks , και από όσο ξέρω δεν τον έκοψε εξαιτίας του χαρακτήρα του αλλά επειδή δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον παίκτη ο οποίος είχε προτεραιότητα το ΝΒΑ , ενημερωτικά.Ε, μάλλον γι' αυτό τον διώξανε απ' το NBA και γι' αυτό δεν ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί του οι τότε μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας όπως Real, Ολυμπιακός κ.λπ. και κατέληξε στον Παναθηναϊκό (που τότε ακόμη ψαχνόταν παίζοντας με Kyle Guy βασικό δυάρι κ.λπ.)...είχα ακούσει πριν μήνες ότι δέρνει και τη γυναίκα του!
Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει μια επιλογή ρίσκο (Kyle Guy) και ταυτόχρονα κοιτούσε και αν έβρισκε κάτι καλύτερο στην αγορά κλασικός Αταμάν θα το έπαιρνε και αυτό έκανε με τον Ναν.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

17-03-25

16:55
Σοβαρη μπασκετικη αναλυση.Καλά κάνει...σου λέει «αν το βάλω θα κάνω πάλι χειρονομίες στους απέναντι, θ' ανέβω στα κάγκελα να πουλήσω οπαδιλίκι στους δικούς μου πανηγυρίζοντας σα χιμπατζής κ.λπ. κι αν το χάσω δε θα μου πει κανένας τίποτα»!
Είδες κανέναν οπαδό του Παναθηναϊκού να «χαλάστηκε» μ' αυτή του την επιλογή;![]()
Αμα ισχυει οτι υπηρξε ρατσιστικη επιθεση στο προσωπο του ναν(μεχρι και αρδακι του ολυμπιακου το ανεφεραν), τοτε χαλαστηκα που δεν του εριξε και μια σφαλιαρα του πιθηκιου.
Αλλωστε εχει ξαναγινει ρατσιστικη επιθεση απο τα court seasts του σεφ.
Μου το εσβησαν το σχολιο.(πριν καταλάβει ότι κάνει μ@λακία και τα σβήσει)
Σε χαλανε οι μπασκετικες αναλυσεις των επιστημονων εδω μεσα ρε συ? Τοσο μπασκετ ουτε ο Παπαδογιαννης δεν ξερει!Τουλαχιστον αυτος παιρνει και χαρτζηλικι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 02:31
Το θρεντ εδώ ή πεθαμένο θα είναι και δεν θα υπάρχει κίνηση ή θα γίνεται πουτανα και δεν θα συζητάμε για μπάσκετ
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 320 μηνύματα.

17-03-25

17:18
Έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ??? Πέραν του αγώνα δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει απολύτως τίποτα για το συμβάν , μόνο την φωτογραφία του Ναν έχω δειΑμα ισχυει οτι υπηρξε ρατσιστικη επιθεση στο προσωπο του ναν(μεχρι και αρδακι του ολυμπιακου το ανεφεραν), τοτε χαλαστηκα που δεν του εριξε και μια σφαλιαρα του πιθηκιου.
Θυμάμαι ότι στο σεφ είχε γίνει ρατσιστική επίθεση κατά του διαιτητή πέρσυ ή προπερσυ
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

17-03-25

17:19
Το ειπε ο ζερβας στο ραδιο. Στο τουιτερ ειχα ακουσει το ηχητικο.Έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ??? Πέραν του αγώνα δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει απολύτως τίποτα για το συμβάν , μόνο την φωτογραφία του Ναν έχω δει
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

17-03-25

17:23
Σοβαρό μπασκετικό επιχείρημα το είκοσι πόντοι στο κεφάλιΣε χαλανε οι μπασκετικες αναλυσεις των επιστημονων εδω μεσα ρε συ? Τοσο μπασκετ ουτε ο Παπαδογιαννης δεν ξερει!Τουλαχιστον αυτος παιρνει και χαρτζηλικι
Ε κακός ο Ναν τότες δεν πρέπει να ξανά παίξει φέτος επειδή αντέδρασε σε ρατσιστική επίθεσηΤο ειπε ο ζερβας στο ραδιο. Στο τουιτερ ειχα ακουσει το ηχητικο.
Και πάλι λάθος ο τρόπος που αντιδρά αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν το ξεκίνησε μόνος του
Επίσης θεωρώ υποκριτικό να λέμε το κακό παράδειγμα προς τον κόσμο υπάρχουν παιδιά και οικογένειες την ώρα που σε σεφ και οακα ακούγονται συνθήματα υβριστικά σε κάθε ντέρμπι
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

17-03-25

17:32
Αμα υπηρχε οντως ρατσιστικη επιθεση, κακως που δεν του εσπασε το κεφαλι οπως ο καντονα που εριξε καρατια στον αλλον. Αλλιως να φαει 2-3 αγωνιστικες ποινη και να τιμωρηθουν και οι τραγελαγραφικοι διαιτητες που ριχνουν την ποιοτητα της διοργανωσης.Ε κακός ο Ναν τότες δεν πρέπει να ξανά παίξει φέτος επειδή αντέδρασε σε ρατσιστική επίθεση
Και πάλι λάθος ο τρόπος που αντιδρά αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν το ξεκίνησε μόνος του
Επίσης θεωρώ υποκριτικό να λέμε το κακό παράδειγμα προς τον κόσμο υπάρχουν παιδιά και οικογένειες την ώρα που σε σεφ και οακα ακούγονται συνθήματα υβριστικά σε κάθε ντέρμπι
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

18-03-25

01:59
Εφόσον έγινε κάτι τέτοιο θα φανεί στην κάμερα, όπως φάνηκαν και τα κωλόχερα...εγώ πάντως που είδα το παιχνίδι (έστω κι απ' την TV) ούτε είδα, ούτε άκουσα κανέναν ν' ασχολείται με τον Nunn!Αμα ισχυει οτι υπηρξε ρατσιστικη επιθεση στο προσωπο του ναν(μεχρι και αρδακι του ολυμπιακου το ανεφεραν), τοτε χαλαστηκα που δεν του εριξε και μια σφαλιαρα του πιθηκιου.
Κι ούτε περίμενα αυτό για να διαπιστώσω περί τίνος πρόκειται, έχει ήδη δώσει πολλά δείγματα γραφής εντός κι εκτός παρκέ...
Τρικυμία εν κρανίω...ν' αφήσουν το μπάσκετ οι παίκτες και να βγαίνουν στις εξέδρες να πλακώνουν στο ξύλο όποιον κάφρο τους βρίζει και να τους επιβραβεύουμε κιόλας γι' αυτό...ωραία πράγματα!Αμα υπηρχε οντως ρατσιστικη επιθεση, κακως που δεν του εσπασε το κεφαλι οπως ο καντονα που εριξε καρατια στον αλλον. Αλλιως να φαει 2-3 αγωνιστικες ποινη και να τιμωρηθουν και οι τραγελαγραφικοι διαιτητες που ριχνουν την ποιοτητα της διοργανωσης.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

22-03-25

05:51
Στα της αγωνιστικής: αφενός θερμές ευχαριστίες στη Stoiximan για το 5,5άρι του Ερυθρού Αστέρα (δώστε και κάνα 2,5+άρι στη Monaco όταν πάει Σ.Ε.Φ. κι είμαστε πένα για φέτος
), αφετέρου μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού (έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι) που έδειξε χαρακτήρα νικητή και κλείδωσε το πλεονέκτημα, αν ήταν κάνας Μπαρτζωκικός Ολυμπιακός στη θέση του θα 'χε χάσει και μετά τις νίκες του Ερυθρού και της Monaco επί των Τούρκων θα 'χε κάνει την τετράδα derby!
In other news:
Παναθηναϊκός: Πρόστιμα σε Ναν, Αταμάν και Γιαννακόπουλο από τη Euroleague
Τι έγραψα τις προάλλες;
Τι είναι 4,5 χιλιάρικα για τον Nunn;Τα τσιγάρα του!
Εγώ αν ήμουν στη θέση του σ' όποιο γήπεδο πήγαινα από 'δω και πέρα θα κωλοχέριαζα αβέρτα οπαδούς και αντιπάλους σαν τον Mr Bean!

In other news:
Παναθηναϊκός: Πρόστιμα σε Ναν, Αταμάν και Γιαννακόπουλο από τη Euroleague
Τι έγραψα τις προάλλες;
Γι' αυτό η Euroleague θα είναι για πάντα η «ουρά» του NBA και θα μαζεύει όλους τους ψυχάκηδες, τους σατράπηδες, τους κοκάκηδες κ.ο.κ.Στο NBA θα 'χε τιμωρηθεί βαρύτατα κι η ομάδα του θα τον είχε κρεμάσει στα μανταλάκια, εδώ όμως επειδή η διοργανώτρια αρχή είναι τσίρκο (βλέπε π.χ. Partizan-Real στα play-off του 2023 που ο Yabusele δε θα 'πρεπε κανονικά να ξαναπατήσει το πόδι του σ' Ευρωπαϊκό παρκέ) το πολύ πολύ να φάει 1-2 αγωνιστικές ή/και κάνα αστείο πρόστιμο...
Τι είναι 4,5 χιλιάρικα για τον Nunn;Τα τσιγάρα του!

Εγώ αν ήμουν στη θέση του σ' όποιο γήπεδο πήγαινα από 'δω και πέρα θα κωλοχέριαζα αβέρτα οπαδούς και αντιπάλους σαν τον Mr Bean!

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

25-03-25

21:53
Τρομερό ματς , τρομερό φινάλε
Οι λούζερς από το Παρίσι με το Hero Ball δεν θα μπούνε PO έτσι όπως πάνε
Δεν ξέρω αν συμφέρει η 2η θέση συγκριτικά με το 3-4 για εμάς αλλά είχε αύρα ελληνικού τελικού αν βλέπαμε 1-2 θέσεις τις ελληνικές
Ο κοντός θα παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα του χρόνου το θεωρώ δεδομένο , ήδη ακούστηκε πριν λίγο καιρό κάτι για Ολυμπιακό κ TJ
Οι λούζερς από το Παρίσι με το Hero Ball δεν θα μπούνε PO έτσι όπως πάνε
Δεν ξέρω αν συμφέρει η 2η θέση συγκριτικά με το 3-4 για εμάς αλλά είχε αύρα ελληνικού τελικού αν βλέπαμε 1-2 θέσεις τις ελληνικές
Ο κοντός θα παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα του χρόνου το θεωρώ δεδομένο , ήδη ακούστηκε πριν λίγο καιρό κάτι για Ολυμπιακό κ TJ
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

26-03-25

09:17
Respect στον Wright που, εκεί που τον είχαμε ξεγραμμένο και συζητούσαμε όχι πότε θα επιστρέψει αλλά αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, μόλις 4 μήνες μετά επανήλθε στα παρκέ!
Να 'ναι καλά να 'χει υγεία και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά του...
Αν τους έλεγες πριν 1-2 χρόνια ότι θα παίζουν την άνοιξη του 2025 (που κρίνονται οι θέσεις των play-off) τη Fener στα ίσα μέσα στην Τουρκία και θα φτάσουν το παιχνίδι στους 100 πόντους και να το χάσουν στον πόντο, μάλλον θα σε περνούσαν για τρελό!
Τις προάλλες του έπαιρνε δηλώσεις μετά από αγώνα μια γυναίκα δημοσιογράφος και του 'ριχνε ένα κεφάλι, ήταν λες κι ο παίκτης στεκόταν γονατιστός έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου!
Να 'ναι καλά να 'χει υγεία και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά του...
Πάντως αν κατέβαινε ποτέ ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός μ' αυτό το budget κι αυτό το ρόστερ τελευταίοι θα βγαίνανε (ακόμη κι ο Παναθηναϊκός του 2022-2023 που βγήκε προτελευταίος χάνοντας μέσα έξω απ' την Alba κ.λπ. είχε αρκετά μεγαλύτερο budget), οπότε δε νομίζω να τους χαλάσει, ό,τι κι αν γίνει «νικητές» είναι για φέτος!Οι λούζερς από το Παρίσι με το Hero Ball δεν θα μπούνε PO έτσι όπως πάνε
Αν τους έλεγες πριν 1-2 χρόνια ότι θα παίζουν την άνοιξη του 2025 (που κρίνονται οι θέσεις των play-off) τη Fener στα ίσα μέσα στην Τουρκία και θα φτάσουν το παιχνίδι στους 100 πόντους και να το χάσουν στον πόντο, μάλλον θα σε περνούσαν για τρελό!

Με τα play-in κανείς δεν ξέρει, αλλά για «Ελληνικό τελικό» καλά πάει το έργο (αφού ο Ολυμπιακός μάλλον θα βγει 1ος κι ο Παναθηναϊκός μάλλον θα βγει 3ος)...κι έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός φέτος λόγω τραυματισμών δε μπορούσε να «διαλέξει», απλά παίζει full (ή σχεδόν full) τις μηχανές από αρχές του έτους για να μείνει στις θέσεις του πλεονεκτήματος (που μετά τις νίκες της Monaco και το διπλό του Ερυθρού στο Σ.Ε.Φ. ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει») κι αυτό θεωρώ ότι θα του στοιχίσει στο τέλος (σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά εξασφάλισε το πλεονέκτημα πολύ νωρίς κι έκτοτε κάνει τη «διαχείριση» που θέλει)...θετικό πάντως για τον Παναθηναϊκό που ο Ολυμπιακός δεν είναι πλέον πολύ μακριά απ' τη Fener (μια νίκη και τον έχει στην ισοβαθμία) οπότε μεθαύριο πιθανότατα δε θα «δώσει» το παιχνίδι στο Σπανούλη (που βέβαια μπορεί κάλλιστα να το «πάρει» ακόμη κι έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός στα γκαρντ έχει ακόμη θέματα)...Δεν ξέρω αν συμφέρει η 2η θέση συγκριτικά με το 3-4 για εμάς αλλά είχε αύρα ελληνικού τελικού αν βλέπαμε 1-2 θέσεις τις ελληνικές
Παικταράς, αλλά αν ήμουν Ολυμπιακός δε θα τον ήθελα λόγω ύψους και μόνο, ούτε μπορώ να διανοηθώ ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στη Euroleague ένας μπασκετμπολίστας που είναι πιο κοντός κι από τους φιλάθλους που τον βλέπουν!Ο κοντός θα παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα του χρόνου το θεωρώ δεδομένο , ήδη ακούστηκε πριν λίγο καιρό κάτι για Ολυμπιακό κ TJ
Τις προάλλες του έπαιρνε δηλώσεις μετά από αγώνα μια γυναίκα δημοσιογράφος και του 'ριχνε ένα κεφάλι, ήταν λες κι ο παίκτης στεκόταν γονατιστός έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου!

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

27-03-25

00:57
Η πιο clutch-άτη ομάδα της Λίγκας... Μερικά ενδιαφέρον στατιστικά που κυκλοφόρησαν σήμερα :
(•) PAO vs :
8'44'' @ Maccabi, 32-14
8'06'' vs Alba, 25-7
11'31'' vs Zalgiris, 32-6
10'01'' vs Barcelona, 30-20
8'18'' vs Maccabi, 30-16
(•) Στις τελευταίες περιόδους των 31 ματς της φετινής Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός είναι:
1η επίθεση (137,9 per 100 poss)
1η άμυνα (108,5 per 100 poss)
1ος σε true shooting (68%)
1ος σε τρίποντα (47% - 3,5 εύστοχα)
1ος σε ριμπάουντ (56,4 REB%)
(•) Την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος με +109 πόντους στις τέταρτες περιόδους στα 34 ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η δεύτερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία (Μακάμπι) είχε λίγο παραπάνω από τους μισούς (+57).
Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με +158 πόντους στις τέταρτες περιόδους των 31 ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η δεύτερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία (Εφές) έχει αρκετά παρακάτω από τους
μισούς (+71).
(•) PAO vs :
8'44'' @ Maccabi, 32-14
8'06'' vs Alba, 25-7
11'31'' vs Zalgiris, 32-6
10'01'' vs Barcelona, 30-20
8'18'' vs Maccabi, 30-16
(•) Στις τελευταίες περιόδους των 31 ματς της φετινής Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός είναι:
1η επίθεση (137,9 per 100 poss)
1η άμυνα (108,5 per 100 poss)
1ος σε true shooting (68%)
1ος σε τρίποντα (47% - 3,5 εύστοχα)
1ος σε ριμπάουντ (56,4 REB%)
(•) Την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος με +109 πόντους στις τέταρτες περιόδους στα 34 ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η δεύτερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία (Μακάμπι) είχε λίγο παραπάνω από τους μισούς (+57).
Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με +158 πόντους στις τέταρτες περιόδους των 31 ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η δεύτερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία (Εφές) έχει αρκετά παρακάτω από τους
μισούς (+71).
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

27-03-25

17:34
Τσάμπα εκατομμύρια για τον ναν όπως λένε οι επιστήμονες εδώ μέσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.