ΥΓ:Εφόσον έχουν το ηθικό πλεονέκτημα οι Καταγγελοπουλοι γιατί δεν έκαναν σύσταση για το εμετικό σύνθημα ;
Γιατί προφανώς έφτασαν στο αμήν ή/και κατάλαβαν ότι είναι πλέον ψυχιατρικού ενδιαφέροντος (κι ότι λόγω της επιχειρηματικής ισχύος του κανείς δε μπορεί να τον κλείσει σε κάποιο ίδρυμα) και πήραν την απόφαση να τον κυνηγήσουν πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι...
Προφανώς και είσαι από αυτούς που επιδοκιμαζουν τέτοιου είδους συνθήματα. Δεν μου κάνει εντύπωση.
Ούτε επιδοκιμάζω, ούτε αποδοκιμάζω, συνήθως μ' αφήνουν αδιάφορο όλα αυτά γιατί οι οπαδοί των ομάδων στην Ελλάδα (στους οποίους συγκαταλέγεσαι κι εσύ) πάντα αυτοί ήταν και πάντα αυτοί θα 'ναι, θα βρίζουν οικογένειες, θα βρίζουν νεκρούς, θα σκοτώνονται στο ξύλο κ.λπ. και όλοι οι αρμόδιοι θα κάθονται και θα τους κοιτάνε!
ΟΜΩΣ, εφόσον όλα αυτά τα γεγονότα θίγουν το αγαπημένο μου άθλημα, τότε να πάει να γ@μηθεί κι ο Γιαννακόπουλος κι η κόρη του κι η πεθερά του κι όλο του το σόι, πρώτον γιατί στ' @@ μας ο κάθε ολιγάρχης κι η οικογένειά του είτε λέγεται Γιαννακόπουλος είτε Μαρινάκης είτε οτιδήποτε και δεύτερον γιατί ΚΑΙ οι δικοί του άνθρωποι που τον ζουν κάθε μέρα κ.λπ. φέρουν (έστω και πολύ μικρή) ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και δρα!
Και για να σε προλάβω, τα ίδια ακριβώς θα έλεγα/ένιωθα αν αυτά τα αίσχη συνέβαιναν απ' τους γαύρους...
Για την «ταμπακιέρα»: χθες ο Γιαννακόπουλος δεν άκουσε τίποτε διαφορετικό από τους οπαδούς του Ολυμπιακού απ' ότι ακούνε π.χ. σχεδόν σε κάθε παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. οι Αγγελόπουλοι κι ο Μπαρτζώκας (κυρίως) για τους μανάδες τους, τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους κ.ο.κ.
ΜΙΑ ήταν η διαφορά:
Όλα όσα προηγήθηκαν από τον κοκάκια και οι επώνυμες απειλές για την κόρη του Αγγελόπουλου ενώπιων μαρτύρων, εξαιτίας των οποίων κρυβόταν όλη μέρα σαν θρασύδειλη π@@τανίτσα που είναι να γλυτώσει τ' αυτόφωρο και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη (κι ας τον «χαϊδέψουν» όταν βγει η απόφαση)...
Υ.Γ. Και κάτι ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε: γ@μώ και την Τουρκία και τον Ataman και τον Osman και κάθε άλλο τουρκόσπορο κεμαλιστή που κουβάλησε αυτό το απόβρασμα στον Παναθηναϊκό, ΑΥΤΑ θ' ακούνε εφόσον προκαλούν (κι όχι μόνο στο Σ.Ε.Φ.) κι αν δεν τους αρέσει ή να μάθουν να σέβονται τη χώρα στην οποία κονομάνε απ' το μπάσκετ και τους φιλοξενεί ή να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε στη μάνα τους (μην πάει κάνας άλλος)...
Ότι και να λέμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ΔΓ λέει "εγώ εσένα θα σου γαμησω τη κόρη" 3-4 φορές από 15 διαφορετικές κάμερες. Τώρα το ότι προσπαθούν κάποια media να μεταφράσουν το "εγώ εσένα" σε "άκου τι μου λενε" δεν ξεπλένει τίποτα. Όσο ντροπή και ξεφτίλα και ρεζιλικι είναι αυτό που ακούστηκε για τη κόρη του από τα ζώα της κερκίδας, είναι 2 φορές ντροπή ξεφτίλα και ρεζιλικι να ακουστεί από το στόμα ενός ανθρώπου που υποτίθεται πως έχει θεσμική θέση και θέλει (κατά τα λεγόμενα του)να προωθήσει την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.
Επίσης θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό ο συγκεκριμένος να επικαλείται θεούς και δαίμονες για τα χθεσινά, ενώ τόσα χρόνια στα συνθήματα για:
-τη Χοψονιδου
-τη γυναίκα του Κόκκαλη
-τη γυναίκα του Ιωαννίδη παλιότερα (αν και τότε δεν ήταν αυτός πρόεδρος προφανώς)
-τη μάνα του Λαρεντζάκη
-τη (πεθαμένη) μάνα του Μπαρτζώκα
-τη γυναίκα του Αγγελόπουλου
Δε φάνηκε να δείχνει κάποια ευαισθησία. Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε; Δε ξέρω, δύσκολο.
Προφανώς, για να μη παρεξηγηθω, με το τελευταίο που είπα δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τις χυδαιότητες της 7, απλά θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικη τη στάση ενός ανθρώπου που άφηνε στριγκακια σε πάγκους και έχει συμβάλλει ξεκάθαρα στον σεξισμό και μισογυνισμό της κερκίδας και κλείνοντας τα μάτια στα παραπάνω συνθήματα και με άλλες πράξεις του (στριγκακια σε πάγκους, ευχές για θανάτους σε αγέννητα παιδιά κλπ)
Αυτά από μενα
Για ποιον κάθεσαι και τα γράφεις όλα αυτά βρε αγόρι μου;
Γιαννακόπουλοι είναι κι αυτοί εδώ μέσα, απλά χωρίς τα δισεκατομμύριά του και την τρέλα του (πλην ενός

)...καιρός να την κάνουμε ΚΑΙ απ' αυτό το thread να τους αφήσουμε να ξεπλύνουν τον πρόεδρό τους με την ησυχία τους!