Ακόμα 10 τραγούδια προκρίθηκαν χτες από το δεύτερο ημιτελικό. Πάμε να τα δούμε. Τα σχόλια είναι δικά μου. 
Η σειρά είναι τυχαία.
Υπέροχη, πανέμορφη, αληθινή Μπάρμπι. Η φωνή της ήταν ταλαιπωρημένη αλλά το τραγούδι μου αρέσει υπερβολικά (προσωπικό αγαπημένο) και η Eva ήταν δροσερή, γλυκειά, θεά. (και btw... τι μπούστο ε;;;

)
Οκ δεν καταλάβαινα Χριστό αλλά τουλάχιστον αυτός τα ένιωθε αυτά που τραγουδούσε. Ούτε άσχημο ούτε ωραίο, μέτριο θα έλεγα.
Αμιγώς γιουροβιζιονικό τραγούδι. Αν δεν ψήφιζε ο κόσμος είχε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Συμπαθητικοί οι τραγουδιστές (αν και κάπως αταίριαστοι μεταξύ τους) και ωραίο τραγουδάκι.
Μπράβο της μικρό κοριτσάκι και τα πήγε τόσο καλά. Πιασάρικο τραγουδάκι, με άγχωσε που έτρεχε μην πέσει κάτω και έχουμε δράματα. Τόσο τακούνι τι το ήθελε;
Ανατρίχιασα κι έπαθα κατάθλιψη. Δείτε στίχους:
The message is so true
The end is really near
All these feelings take me down
It steals the things so dear
Yes, the message is so real.
Don't turn all the earth to stone
Because, because, because
This is your home
Αν μη τι άλλο μια πανέμορφη κοπέλα κι ένα τραγούδι με νόημα. Μπράβο της! Και να νικήσει δε με χαλάει. Να τα βλέπουν αυτά οι αντιγιουροβιζιονικοί...
Πολύ όμορφη κοπέλα, ψιλοκαλό τραγούδι (λίγο βαρετό), θα τους ήθελα πιο πολύ να χορέψουν.
Βαρεμάρα....
Βαρετό τραγούδι, γλυκούλης τραγουδιστής. Γιατί φίλοι Κύπριοι τέτοια τραγούδια;;;;
Τόσο ωραία φωνή, μέτριο τραγούδι, πολύ ζαλιστικό χορευτικό. Ζαλίστηκα πραγματικά και τη λυπήθηκα την κακομοίρα.
Ωραίο τραγουδάκι. Με χάλασε το ρομπότ από πίσω. Άσχετο...
Πάμε σε σχόλια για αυτά που δεν πέρασαν:
Ρεζιλίκια. Αυτά τα τραγούδια χαλάνε τη φήμη της Eurovision...
Συμπαθητικό τραγουδάκι αλλά τίποτα παραπάνω.
Πολύ συμπαθητική η κοπέλα, πολύ ωραία φωνή, έκανε ένα κακό τραγούδι να φαίνεται ψιλοκαλό αλλά δεν έφτασε αυτό μάλλον.
Shalalalie. Είναι αυτή 18 ετών;;;; Πού πα ρε Καραμήτρο με τέτοιο τραγούδι; Αν δε θέλετε να συμμετέχετε στη Eurovision και την υποτιμάτε, μη συμμετέχετε. Μη χαλάτε τη φήμη της το κέρατό μου!
Πρωτότυπο τραγούδι (πάντρεμα παραδοσιακής μουσικής και ροκ), όχι όμως και καλό. Θα μου άρεσε να υπάρχει ένας τύπος που αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο και να αλλάζει. Μου άρεσε ο τραγουδιστής, ήταν χαριτωμένος.
Το τραγούδι ήταν κάκιστο. Οι γκόμενες που πήγαν να πουλήσουν μπούτι η μια πιο άσχημη από την άλλη. Πηγαίντε πίσω στο ΚΑΠΗ σας.
Ωραία μάτια. Τίποτα άλλο.