Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Τί να κάνεις την σκάλα ρέ........ πονηρούλη - ρούλη - ρούλη !!!!!!!!!!Ίσα με κει πάνω!!!!!!!!! Σκάλα θες να τη φτάσεις....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

https://www.armenianpulse.com/artists/eva-rivas/
λετε να ψηλωσε και αλλο?At the age of 13, having a height of 180sm. she gained an exclusive right to participate in the adult beauty contest and was awarded the title of “Miss Talent”.
παντως ειναι οπως και οι περισσοτερες ψηλες..ατσουμπαλη και χοντροκομμενη..ουτε συγκριση με τη Sirusho στο quele quele και την απιστευτη τσακπινια θηλυκοτητα της(ή συγκρινετε με την Λενα της γερμανιας..).. μονο που εχει ωραιο προσωπο,,αλλα απο κινηση σαν ανδρας..επιθετικη και αχαρη...σαν να επαιζε φουτμπολ..

Η Αρμενια όπως και το διπλανο Αζερμπαιτζαν κανανε το ιδιο..στιλανε δυο μοντελες στο στυλλ..αλλα πραγματικα αψυχες..αλλα με πολλα φρου φρου αλλα μπουτι ή βυζι εξω...και λαιτ ξενερωτα τραγουδια..αμερικανιες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Nα της διορθώσω το σκούφο που στραβοκάθησε, Μαξίμ!!!! Τι άλλο;Τί να κάνεις την σκάλα ρέ........ πονηρούλη - ρούλη - ρούλη !!!!!!!!!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κανα 180 πρεπει να ειναι...
https://www.youtube.com/watch?v=KwGRslNO-s0
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ίσα με κει πάνω!!!!!!!!! Σκάλα θες να τη φτάσεις....
καλα ποσο ψηλη ηταν αυτη?
λετε να ψηλωσε και αλλο?
παντως ειναι οπως και οι περισσοτερες ψηλες..ατσουμπαλη και χοντροκομμενη..ουτε συγκριση με τη Sirusho στο quele quele και την απιστευτη τσακπινια θηλυκοτητα της(ή συγκρινετε με την Λενα της γερμανιας..).. μονο που εχει ωραιο προσωπο,,αλλα απο κινηση σαν ανδρας..επιθετικη και αχαρη...σαν να επαιζε φουτμπολ..![]()
Θα με αναγκάσετε να τραβήξω τα υπέροχα σγουρά μαλλιά μου και δεν το θέλω! Η κοπέλα είναι ΘΕΑ!

Αν είναι δυνατόν!Είναι Πανέμορφη και καθόλου άχαρη παρά το ύψος της!

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

παντως ειναι οπως και οι περισσοτερες ψηλες..ατσουμπαλη και χοντροκομμενη..ουτε συγκριση με τη Sirusho στο quele quele και την απιστευτη τσακπινια θηλυκοτητα της(ή συγκρινετε με την Λενα της γερμανιας..).. μονο που εχει ωραιο προσωπο,,αλλα απο κινηση σαν ανδρας..επιθετικη και αχαρη...
συμφωνω αχαρη ηταν και το τραγουδι που μας πρηξανε να το λενε φαβορι προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.
Μου αρεσε αρκετα το τραγουδι που βγηκε και η τραγουδιστρια ηταν πολυ χαριτωμενη.
Προσωπικα θα ηθελα τη Γαλλια ή την Κυπρο για πρωτια.
Γενικα υπηρχαν πολλα συμπαθητικα τραγουδια αλλα κανενα που να μου κινησει τοσο πολυ το ενδιαφερον και να πω ναι οκ αυτο ειναι το νουμερο 1.

1. Η νικήτρια Lena είχε μία πολύ συμπαθητική παρουσία, με χαμηλό budget και καμία τρελή παραγωγή. Ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα σε βιολιστές, κλόουν, χορευτές, φώτα τρελά, εκρηκτικές σεξουαλικότητες.

2. Κάποιοι είπαν για τον Αλκαίο ότι το τραγούδι μοιάζει τούρκικο. Αλήθεια, με ποιες ελληνικές μελωδίες συνδέεται η μουσική του; Ειλικρινά αναρωτιέμαι. Διόρθωση, μου επιβεβαίωσαν ότι είναι όντως ποντιακό.
3. Η Lena υπήρξε το κέντρο σκανδάλου για τις γυμνές σκηνές της σε μία σειρά. Και για την αγανάκτησή της, όταν αφού επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα, εγκατέλειψε τη σκηνή, γιατί όλο το πανηγύρι της ήταν πολύ... Τελικά όλα ξεχνιούνται με τη νίκη!
4. Κάτι συγκρίσεις Ελλάδας-Γερμανίας, με αναφορά στην οικονομική κρίση και τη στάση Μέρκελ, και "τελικά μας νίκησαν οι Γερμανοί", είναι πολύ στενόμυαλες...
Καλά περάσαμε και φέτος, στο τέλος ο φίλος ο Γερμανός που ανέφερα χαμογελούσε έκπληκτος με το θρίαμβο που τον βρήκε, ενώ πριν σνόμπαρε το γεγονός! lol
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι..σαν τα μοντελα..ακινητα στη βιτρινα σαν κουκλες..Θα με αναγκάσετε να τραβήξω τα υπέροχα σγουρά μαλλιά μου και δεν το θέλω! Η κοπέλα είναι ΘΕΑ!
Αν είναι δυνατόν!Είναι Πανέμορφη και καθόλου άχαρη παρά το ύψος της!
εχεις δει το quele quele?υπαρχει συγκριση?
εγω τη sirusho στο quele quele σχεδον την ερωτευτηκα..ενω τη ριβας απλα θα τη θυμαμαι για λιγο ως μια ακομα ωραια τυπου μοντελα..τιποτα αλλο..
να τη η ριβας μαζι με το Ψωμιαδη..
https://www.youtube.com/watch?v=nGyg3afQudk
φοραει υποπτα μεγαλες ντακουνες και δεν φαινεται τοσο ψηλοτερη απο τους ανδρες της ασφαλειας..
φαινεται σαν Αντρουτσος παντα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=SaO0FAksA_A
John Lilygreen-Life Looks Better in Spring
ΑΔΙΚΙΑΑΑΑ!!!:cry:
Τώρα που το είδα. Παιδιά πραγματική αδικία η θέση της Κύπρου. Το κομμάτι είναι ΠΟΛΥ ωραίο στα ίδια κυβικά με του Βελγίου θεωρώ.
Είδες τι κάνει η γεωγραφική θέση... -.-
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σας τρελανα ε?
Noisette
Περιβόητο μέλος

μου θυμιζει την Μπαγοκιαννη η Ριβας
σας τρελανα ε?
Ε αυτό ήταν....Αντίο σας!

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

3. Η Lena υπήρξε το κέντρο σκανδάλου για τις γυμνές σκηνές της σε μία σειρά.
https://www.youtube.com/watch?v=DVsOuo95oLk
Σιγά τις σκηνές!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

εν συγκρισει με ολα οσα ακουσα...

Πολυ μπαλαντα επεσε φετος, καπως πιο σοβαρη η γιουροβιζον.
Και Η Ρικα Βαγιανη απο τις αγαπημενες μου, μπραβο της!!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ααααα,δεν μας τα ειπε αυτα..
τωρα μου αρεσει περισσοτερο..

Ξενερωτη θα την ελεγα...καπως πιο σοβαρη η γιουροβιζον.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ξενερωτη θα την ελεγα...![]()
ε ενταξει, εγω περιμενω πως και πως να αλλαξει το στυλακι της τηλεορασης.
Εχω σιχαθει να βλεπω μπουτια και τραλαλα ολη την ωρα.
Ε και η γιουροβιζον φετος μου αρεσε περισσοτερο, αν και κακα τα ψεμματα μετα τις πρωτες μπαλαντες ο Αλκαιος μας ξεσηκωσε. Το ου να εβγαζαν καλα θα ταν. Και το ντυσιμο τους εντελως γυφτε. Η λυρα με εφτιαξε!!
Ισως να προτιμω κατι ενδιαμεσο, ουτε σουργελε ουτε ξενερουα. Και το χθεσινο που ειδα μαρεσε περισσοτερο απο ο,τι περσυ, αν εξαιρεσεις την παρουσιαστρια που ηταν εντελως απεριποιητη.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Όπου διάβασα αντίστοιχα σχόλια έγιναν με γενναίες δόσεις χιούμορ και προφανέστατη διάθεση αυτοσαρκασμού.4. Κάτι συγκρίσεις Ελλάδας-Γερμανίας, με αναφορά στην οικονομική κρίση και τη στάση Μέρκελ, και "τελικά μας νίκησαν οι Γερμανοί", είναι πολύ στενόμυαλες...
Είναι στενόμυαλοι αυτοί που έχουν χιούμορ; Δεν νομίζω.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αφου εγω που ειμαι ανδρας τα εχω βαρεθει ,,φαντασου εσυ.Εχω σιχαθει να βλεπω μπουτια και τραλαλα ολη την ωρα.

παντως Γαλλοι και Αγγλοι ηδη ζητησαν και πριν τον τελικο το Οπα για διασκευες..κατι που δεν ξερω αν της Γερμανιας πχ θα το κανει..
οποτε μπορουν ανετα να βγαλουν το Ου και να βαλουν κατι αλλο..ενα οργανο πχ κρουστο..
ενορχηστρωση και στιχοι μπορουν να αλλαξουν απιστευτα ενα τραγουδι... σαν τη Μισυρλου πχ...
παντως και το γαλλικο τραγουδι (ή αφρικανικο καλυτερα

ο Ρυμπακ παντως το ευχαριστηθηκε το Οπα
https://www.youtube.com/watch?v=Xh1PKgXAgW4
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είπα το αντίθετο.

Όπου διάβασα αντίστοιχα σχόλια έγιναν με γενναίες δόσεις χιούμορ και προφανέστατη διάθεση αυτοσαρκασμού.
Είναι στενόμυαλοι αυτοί που έχουν χιούμορ; Δεν νομίζω.Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Δεν έχω ιδέα αν αναφερόμαστε στα ίδια σχόλια. Μάλλον όχι όμως, γιατί ό,τι διάβασα εγώ ήταν του ύφους "ά παλιογερμαναράδες" και "ντροπή μας που δώσαμε ψήφο στη Γερμανία", κλπ.
Το χιούμορ είναι πάντα ευπρόσδεκτο, κατά τ' άλλα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.