Άγγελος
Επιφανές μέλος

το οτι ειναι τοσο αστερι και ταλενταρα που λαμπει..what?τι εννοειτε?
κανει μπαμ..ως υποψηφιοτητα eurovision..
και δεν με νοιαζει αν εχει manager ή οχι..
το ταλεντο με ενδιαφερει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει..μην υπερβαλλεις!οκ ειναι και σιγουρα καλυτερη φωνητικα απο πολλες κ πολλους και κυριως σε σχεση με την συγκρινομενη καλομοιρα αλλα δεν ειναι κ ταλενταρα..το οτι ειναι τοσο αστερι και ταλενταρα που λαμπει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα ερχεται κουτι για eurovision...αναλογα και με το τραγουδι βεβαια..
fockos
Επιφανές μέλος

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν ενδιαφέρον στο αδιάφορο φετινό xfactor.what?τι εννοειτε?
νταξει,,δεν λεω οτι ειναι και Μαρινελλα..αλλα εχει πολλες δυνατοτητες..
αλλα ερχεται κουτι για eurovision...αναλογα και με το τραγουδι βεβαια..
Η Μαρινέλλα είναι λαική τραγουδίστρια και όπως είπες και εσύ προηγουμένως η Νίκη δεν μπορεί να τραγουδήσει λαικά (για μένα ούτε pop, μόνο musical) άρα δεν ευσταθεί η σύγκριση. Έχω την εντύπωση πως και αυτή έχει ρίζες Κύπρο (ο ένας της γονιός).
nPb
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ωραιες..θα μας θυμίζει τις ωραίες εποχές προ ΔΝΤεποχής
για μενα τουλαχιστον εποχες σηψης,,και παρακμης..
εποχες που ντρεπομουν με αυτα που εβλεπα στην τηλεοραση και αλλου..
και οσο τις θεωρουμε καλες εποχες δεν θα παμε μπροστα ως χωρα..
nPb
Επιφανές μέλος

τουλάχιστον η εικονική οικονομική ευμάρεια απογείωσε την Ελλάδα ως "πλούσια" χώρα
μοναδική περίοδο στην ιστορία που η Ελλάδα διαχειριζόταν και σπαταλούσε ξένα λεφτά με λογικές υπερκαταναλωτισμού
dimitra..roxy
Νεοφερμένο μέλος

αν οχι εδω https://www.youtube.com/watch?v=wXAjdMv7PW0
ακουω(μαλλον διαβαζω) γνωμες
εμενα μου αρεσουν βαλαντω και νικη!!
free_dom
Δραστήριο μέλος

αα και ξεχασα..μαρεσει πολυ και το χαμογελα απο τους τριημιτονιο!!!!!
dimitra..roxy
Νεοφερμένο μέλος

και των τριημιτονιο ειναι καλο αλλα για την ελλαδα.
του λουκα=ετσι και ετσι
free_dom
Δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς το τραγούδι που μου άρεσει είναι των τριμητόνιων που είναι θέμα χρόνου να το αποκλείσουν γιατί είναι κλεμμένο. Αυτός ο Τερζής είναι για γέλια τι να πω απαράδεχτος κατέστρεψε ένα πολύ υποσχόμενο συγκρότημα.
Κάτι μου λέει ότι θα νικήσει η υπερτιμημένη Νίκη
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εδω τα εχει ολα..
οπως περιμενα..της Νικης ειναι τελειως αμερικανικο,,
αλλα σαν τραγουδι καθαρα μου φαινεται το καλυτερο,,..στεκεται μονο του δηλαδη..σαν ενα καλο ποπ αμερικανικο τραγουδι..
βασικα βαλαντω vs Νικη ειναι ..μια Κυπρια,,και μια Μισο-κυπρια.
βεβαια του Λουκα κατι λεει,,ως ιδαιτερο..θα δουμε..

Μου άρεσε αρκετά της Βαλάντω (ποια είναι αυτή

Δε θα ασχοληθώ καν με το ελληνικό τραγούδι φέτος, μόλις βγουν οι υποψηφιότητες όλων των χωρών θα σας κρατάω ενήμερους!

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Πού 'σαι ρε Sakis;

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ξεχωριζω της Νικης Ποντε και του Λουκα Γιορκα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και του σακη σαβουρο shake it χαλια ηταν..Πού 'σαι ρε Sakis;![]()
![]()
![]()
![]()
απλα πονταραμε στην παρουσια του Σακη..
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ιχχ. Τα ακούσα χτες καταλάθος το μεσημέρι στο σταρ και έχω να πω ότι είναι απαίσια.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ μου θύμιζαν άλλα τραγούδια, ξενέρωτη μουσική και στίχοι, και από φωνές ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, πολύ ξεφτίλα ειδικά του Λούκα που είναι σαν να γκαρίζει.

Παρόλα αυτά μάλλον την Πόντε (Σαν να' ταν Φλεβάρης Πόντε

Τι να πω.
Κανονικά φέτος δεν θα έπρεπε καν να σταλεί τραγούδι. Τι διάολο; Οικονομική κριση περνάει η χώρα, η Γιουροβίζιον τους μάρανε -.-
Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ.
Τέλος πάντωνε, εσείς ξέρετε. (όχι εσείς- οι Άλλοι.)
Αυτά. Μάκια.

updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειναι χειροτερα καθε χρονια σχεδον απο αυτα που εχουμε στο εσωτερικο..Ιχχ. Τα ακούσα χτες καταλάθος το μεσημέρι στο σταρ και έχω να πω ότι είναι απαίσια.
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ μου θύμιζαν άλλα τραγούδια, ξενέρωτη μουσική και στίχοι, και από φωνές ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, πολύ
δεν καταλαβαινω γιατι..
επιτηδες το κανουν?
βαριουνται?
παντως τωρα μπαινει πρωτη φορα η Ιταλια μετα απο τοσα χρονια..εμεις θα μεινουμε αποξω?
παντως αν τα ακουγα μονα τους χωρις να ξερω οτι ειναι για eurovision μονο της Νικης και της βαλαντως το πολυ θα επαιρνα σοβαρα,,και θα τα ανεχομουνα..
του Λουκα μοιαζει φτιαχτο παζλ ξεκαρφωτο..ραπιά και μετα ζειμπεκικο..δεν κολλάει..
των συγκροτηματων ή ειναι αδιαφορο τελειως ή τελειως αντιγραφη..
της Ψυχραμη ειναι λιγο κουφο..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.