vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

To κομμάτι δεν είναι rock πάντως. Εurovisioniko pop..
eh όσο rock είναι και οι imagine dragons
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο για το ρεζιλίκι; Δεν βαριέσαι; Ένα παραπάνω. Αρκετά έχουμε ρεζιλευτεί ως χώρα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω βλεπω Eurovision καθε χρόνο παντως. Παλιότερα πιστεύω οτι υπήρχαν κάποια καλα τραγούδια, αλλα οσο περνάει ο καιρός το πράγμα χειροτερεύει. Τι να κάνουμε, την βλεπω μόνο και μόνο για τη φάση πλέον και για να εχω να σχολιάζω![]()
Όντως έχει πέσει πολύ η ποιότητα του εν λόγω διαγωνισμού. Το παρακολουθώ απλά σαν μουσικό γεγονός χωρίς καμία προσδοκία. Παλιότερα βέβαια μου άρεσε να κάνω προβλέψεις.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

ανοίξτε κινητό και twitter και σχολιάστε στο χασταγκ της eurovision
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Έχει περισσότερη πλάκα να σχολιάζεις με φίλους παντως![]()
έστω και έτσι

Παλιότερα το "χαμηλό επίπεδο" προσέφερε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κρίνω αφ υψηλού όλες αυτές τις μαλακίες και να γουστάρω !... Αλλά έτσι για πολύ δε λέει. Αν αυτό το κακόμοιρο "το επίπεδο" δεν ανέβει, η γιουροβίζιον θα παραμένει βαρετή.Και εγω βλεπω Eurovision καθε χρόνο παντως. Παλιότερα πιστεύω οτι υπήρχαν κάποια καλα τραγούδια, αλλα οσο περνάει ο καιρός το πράγμα χειροτερεύει.
Τι να κάνουμε, την βλεπω μόνο και μόνο για τη φάση πλέον και για να εχω να σχολιάζω![]()
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τα τραγούδια της Γαλλίας,της Αυστρίας,της Ισπανίας και του Αζερμπαϊτζάν.Αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο μπορεί να ακούσω μερικά ακόμη,αλλά όχι όλα (ας είναι έκπληξη για όταν θα δω τη eurovision στην τηλεόραση).Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
Γαλλία,J'ai cherché (έψαξα)
Υπέροχοι στίχοι (το απόλυτο νούμερο 1 για μένα

Δε μου άρεσε το γεγονός ότι το ρεφρέν είναι στα αγγλικά.Η Γαλλία ήταν από τις λίγες χώρες (αν όχι η μόνη) που μέχρι στιγμής αντιστεκόταν στην τάση της αγγλοποίησης αυτού του διαγωνισμού και έστελνε τραγούδια που ήταν εξολοκλήρου στα γαλλικά. (κι ας ήταν χάλια τα περισσότερα)
---
Ισπανία,Say Yay!
Χαρούμενο τραγούδι,το βίντεο κλιπ πολύ καλό,όμως μέχρι εκεί.Δε σου κάνει αυτό το "κλικ" που πρέπει να σου κάνει ένα τραγούδι για να αξίζει να κερδίσει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό.Τίποτα ξεχωριστό,εντελώς μπανάλ (αλλά παρ'όλα αυτά ωραίο).
---
Αυστρία,Loin d'ici (μακριά από εδώ)
Στίχοι καταπληκτικοί,συναισθηματικοί,πρωτότυποι,με νόημα!Η Αυστρία έστειλε φέτος τραγούδι εξολοκλήρου στα γαλλικά (btw συγχαρητήρια για την καινοτομία!!!

---
Αζερμπαϊτζάν,Miracle
Ωραία μελωδία,όμορφο ρεφρέν,όμως από εκεί και πέρα πάνω κάτω σαν της Ισπανίας.Μπανάλ...

Αυτά από μένα.Περιμένω απόψεις!!!

nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ομως, δεν τα πηγαν ασχημα!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Μεχρι στιγμης μου αρεσε η Αρμενία και η Ουγγαρια.Οσον αφορά εμάς δε μπαίνω καν στον κόπο..![]()
Eτσι ετσι

Γενικα τα περισσοτερα τραγουδια ειναι χαλια παντως. Ελαχιστα μ'αρεσουν. Ισως και της Σουηδιας λιγο,αλλα εχω ακουσει ενα μικρο preview μονο.
fockos
Επιφανές μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.