Λοιπόν αρχικά πάμε για την Ισπανία που θα πω ότι όσα δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Η κοπέλα είναι θεαρα, έχει ωραίο τραγούδι, φωνάρα και ναι έχει υπέροχο σώμα και μπράβο της.
Νιώθω μια δικαίωση για τη Σερβία που μπορεί οι επιτροπές να μην τη στήριξαν πράγμα τελείως λάθος, γιατί αν πάμε στο στίχο του τραγουδιού έχει νόημα και βάθος, πολύ περισσότερο από πχ το δικό μας. Αλλά ο κόσμος έδειξε ότι τον άγγιξε. Εν τω μεταξύ παρακολούθησα συνεντεύξεις της Konstrakta και φαίνεται τρομερά έξυπνη και με χιούμορ.
Τώρα της Ουκρανίας μου άρεσε το τραγούδι, όχι για πρώτο αλλά δεν ήταν άσχημο. Από τή μία καταλαβαίνω απόλυτα τη στήριξη των Ευρωπαίων καί ότι αυτό ήταν μία πολιτική δήλωση, από την άλλη θα μπορούσαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό για νά στηρίξουν την Ουκρανία, πχ μέρος των χρημάτων να γίνουν δωρεά σε ανθρωπιστικές οργανώσεις. Αλλά παπάρια.
Η Σουηδία ενώ είχε ωραίο τραγούδι, μία instagramer με έκανε να προσέξω τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας και τελικά κατάλαβα ότι όχι μόνο εξωτερικά μοιάζει στη σια Κοσιώνη αλλά είναι τό ίδιο αντιπαθής.
Το 12ρι στο Αζερμπαϊτζάν απλά δε τό καταλαβαίνω καθόλου, καθόλου όμως.
Κρίμα που Νορβηγία και Τσεχία δε τα πήγαν τόσο καλά, νομίζω άξιζαν μεγαλύτερη θέση.
Χάρηκα επίσης Με τη στήριξη του κόσμου στη Μολδαβία, τό τραγούδι ήταν πολύ του στυλ μου.
Εμείς θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα στο κοινό αλλά ναι, η Αμάντα ήταν φοβερή