Eurovision 2024

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.878 μηνύματα.
Νορβηγία, οχι το στυλ μου. Νοπ.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.512 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.457 μηνύματα.
ΑΧ ΙΤΑΛΙΑ....

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
Να ψηφισω τωρα ή στις europsifizion

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.523 μηνύματα.
16 ψήφους έστειλα στον ελβετο κι εγώ πληρώνω τα μάτχια π’αγαπώ

καλή επιτυχία :inlove:

Τέτοια που είναι, πώς να μην τα αγαπάς;;
Εγώ έστειλα 3 για Ελβετό :redface:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.995 μηνύματα.
Η Ιταλίδα αυτά τα μαλλιά είχε προχτές; Τα ισιωσε;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.457 μηνύματα.
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.-

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.523 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.995 μηνύματα.
Χριστίνα και Αντώνη μαζεύτε τα σάλια σας, έχουμε και μικρά παιδιά :beee:

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.878 μηνύματα.
Ιταλία. Οχι. Μπαναλ

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.080 μηνύματα.
Όσο καλη και μα ήταν η Σάττι υπάρχουν τραγουδάρες. Από τους καλύτερους διαγωνισμούς που θυμαμαι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.
Παιδιά έχει ανοίξει το voting η όχι??

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.395 μηνύματα.
ΜΑΡΙΝΑ ΦΕΡΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.574 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.395 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

charmander

Δραστήριο μέλος

Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 693 μηνύματα.
ΣΕΡΒΑ ΚΟΥΙΝ !!! Είναι αυτη που έχει πει το Djanum

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
Η Ιρλανδια μου θυμησε τον κακο στο πρωτο κυκλο του True detectives . Στο τελος τον συνελαβαν .

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Αυτη η Σερβα είναι σαν να βγήκε απο το LOTR. Όμορφη. Το κομμάτι έτσι κι ετσι . Η χροια της είναι πολυ καλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια