American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

11-05-24

20:19
Άκου να δεις: Στην Έλενα έμπαινα και δεν έβγαινα ποτέ!
Κι ας μου ρίχνει 20 χρονάκια![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

11-05-24

20:20
Άκου να δεις: Στην Έλενα έμπαινα και δεν έβγαινα ποτέ!
δεν μ αρέσει τόσο ούτε η μια, ούτε η άλλη. στις χαρίζω.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

11-05-24

Αυτο το ακουω απο εσενα..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΝΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.Παντα υπηρχε και υπαρχει αντισημιτισμος...βλεπεις αυτοι σταυρωσαν τον χριστουλη...και τωρα ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.Δεν διαφωνώ, με το κράτος του Ισραήλ τα έχουμε όχι με τον λαό. Αν και ο λαός έχει φάει τεράστια προπαγάνδα, δυστυχώς.
Να διαβασει καποιος το τι διωγμους εχει περασει αυτος ο λαος..ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ...και να ερθει μετα να μου βηξει/Εναν εναν διωγμο σε διαφορες χωρες να δει.
ΤΕΣΠΑ.
Ειμαστε οφ τωρα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

11-05-24

Όχι, την Σάττι δεν την θέλω. Την Έλενα θέλωδεν μ αρέσει τόσο ούτε η μια, ούτε η άλλη. στις χαρίζω.![]()

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-05-24

20:21
Χεστηκαμε ρε τυπισσα, μας το πες 20 φορες απο προχθεςΆκου να δεις: Στην Έλενα έμπαινα και δεν έβγαινα ποτέ!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

11-05-24

20:21
Τι φταίω εγώ, αφού είναιΧεστηκαμε ρε τυπισσα, μας το πες 20 φορες απο προχθες

Μη ζορίζεστε, μια είναι η νικήτρια.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-05-24

20:24
Κάποιος να πει στον Martin ότι he is good to goΣίγουρα το να μη πάνε εξαρχής θα ήταν μεγαλύτερη πίεση. Όμως μερικές φορές υπάρχει και η σκέψη ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τεράστια πλατφόρμα για να πεις ένα μήνυμα. Άσε που αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή θα το θυμάται για πάντα η ebu και βλέπω κάποια κεφάλια της διοργάνωσης να παραιτούνται από βδομάδα εφόσον δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κρίση.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

11-05-24

20:25

Eurovision 2024: Η Ολλανδία απαντά εκ νέου για τον αποκλεισμό του Joost Klein
Μετά την είδηση σοκ για τον αποκλεισμό του Joost Klein και της Ολλανδίας την οποία εκπροσωπεί στην φετινή Eurovision το ολλανδικό κρατικό κανάλι Avrtotros

Ωπα τι έχουμε εδω;
Αμα αληθεύει αυτό τοτε η EBU είναι για καταγγελία από τον Joost που τον αδίκησε περίτρανα
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

11-05-24

20:26
Με τέτοιο γιουχάρισμα που έχει φάει ελπίζω να πήρε το μήνυμα. Ακόμα και οι εκπρόσωποι τον βαθμών φαίνεται πως αρνούνται να δώσουν βαθμούς στο Ισράηλ το βράδυ. Δεν ξέρω πως σώζεται τέτοιος χαμός τέτοια ώραΚάποιος να πει στον Martin ότι he is good to go
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-05-24

20:27
Ναι, είδα ότι έγινε αυτό με την εκπρόσωπο της Φινλανδίας στην πρόβα. Αν και δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει καμία επιτροπή να δώσει 12αρι στο Ισραήλ, θα έχει ενδιαφέρον αν γίνει αυτό τελικά.Με τέτοιο γιουχάρισμα που έχει φάει ελπίζω να πήρε το μήνυμα. Ακόμα και οι εκπρόσωποι τον βαθμών φαίνεται πως αρνούνται να δώσουν βαθμούς στο Ισράηλ το βράδυ. Δεν ξέρω πως σώζεται τέτοιος χαμός τέτοια ώρα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

11-05-24

20:28
Νωρίτερα ο υποψήφιος της Ολλανδίας, Joost Klein αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό και ανακρίθηκε από την αστυνομία για ένα περιστατικό με γυναίκα μέλος του συνεργείου παραγωγής.

Χάος στην Eurovision: Διέκοψε την πρόβα ο Γάλλος τραγουδιστής, εκτός παρέλασης Ελλάδα, Ιρλανδία και Ελβετία - 15.000 διαδηλωτές κατά του Ισραήλ
Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φετινή Eurovision που έχουν ως σημείο αναφοράς την συμμετοχή του Ισραήλ και τον πόλεμο στην Γάζα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.

11-05-24

20:28
Άκου "έμπαινα", χειρότερα κι από μένα που έχω να γαμήσω πεντε χιλιετίες.Άκου να δεις: Στην Έλενα έμπαινα και δεν έβγαινα ποτέ!

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-05-24

20:29
Έλα παιδιά, αφού ξέρετε ότι όταν βλέπω juicy 40αρες, κάτι παθαίνω, ΤΙΦΤΑΙΩΆκου "έμπαινα", χειρότερα κι από μένα που έχω να γαμήσω πεντε χιλιετίες.![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

11-05-24

20:30
Σίγουρα το να μη πάνε εξαρχής θα ήταν μεγαλύτερη πίεση. Όμως μερικές φορές υπάρχει και η σκέψη ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τεράστια πλατφόρμα για να πεις ένα μήνυμα. Άσε που αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή θα το θυμάται για πάντα η ebu και βλέπω κάποια κεφάλια της διοργάνωσης να παραιτούνται από βδομάδα εφόσον δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κρίση.
όλοι στην Ευρώπη ξέρουν τι γίνεται στην Παλαιστίνη και σφυρίζουν αδιάφορα. συνηθίσαμε στην ασχήμια. δεν μας συγκινεί τίποτα πια.
για την ebu και τη eurovision δεν με ενδιαφέρει καθόλου. να καταργηθεί η μαλακία, να ησυχάσουμε.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-05-24

20:31
Παιδιά, εγώ δεν βλέπω να γίνεται Γιουροβίζιον

Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-05-24

20:31
Άσχετο, 10 είναι και σήμερα ο τελικός ή ξεκινάει νωρίτερα;
Poirot
Περιβόητο μέλος

11-05-24

20:32
Ναι, στις 10 είναιΆσχετο, 10 είναι και σήμερα ο τελικός ή ξεκινάει νωρίτερα;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

11-05-24

20:32
Poirot
Περιβόητο μέλος

11-05-24

20:33
Πέρυσι πάντως δεν μας είχατε τιμήσει τόσο στο thread της Eurovision, μηδενική αγωνία για τη δυναμική, επαναστατική και εκρητική παρουσία του Βίκτωρα Βερνίκου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vasiliis
- Αλκίμαχος
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- User2350
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.