rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:08 Η rafaela11: #21 19-09-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Micro: καλη φωνη αλλα ποιος θα της γραψει τραγουδι .. Εγω πονταρω στην evangelia για φετος Click για ανάπτυξη... Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Καλή και η Ευαγγελία όταν βγήκε το φωτιά το 2020, πριν γίνει γνωστή χτυπιομουν να το στείλουν αλλά που τέτοια τύχη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Solmeister Click για ανάπτυξη... Καλό είναι να μην υποστηρίζουμε παιδεραστές ( για τον σολ) Η μαρσω επίσης ωραία φωνή, αλλά δεν μαρεσουν καθόλου τα τραγούδια της Μονο αυτό το βρίσκω όμορφο Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.859 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Micro έγραψε: #22 19-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... την ξερω απο το the voice αλλα δεν μου αρεσουν τα τραγουδια που εχει . Και αυτο που ειχε στειλει η κυπρος περυσι το ειχανε γραψει εξαρχης για αυτην , αλλα μου φαινονται αδιαφορα τραγουδια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:13 Η rafaela11: #23 19-09-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Θα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad; Click για ανάπτυξη... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΖΟΖΕΦΙΝ Ή ΤΗ ΛΙΛΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Ο Poirot έγραψε: #24 19-09-24 22:14 Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:15 Η rafaela11: #25 19-09-24 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: καλη φωνη αλλα ποιος θα της γραψει τραγουδι .. Εγω πονταρω στην evangelia για φετος Click για ανάπτυξη... Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Καλή και η Ευαγγελία όταν βγήκε το φωτιά το 2020, πριν γίνει γνωστή χτυπιομουν να το στείλουν αλλά που τέτοια τύχη.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Solmeister Click για ανάπτυξη... Καλό είναι να μην υποστηρίζουμε παιδεραστές ( για τον σολ) Η μαρσω επίσης ωραία φωνή, αλλά δεν μαρεσουν καθόλου τα τραγούδια της Μονο αυτό το βρίσκω όμορφο
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.859 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Micro έγραψε: #22 19-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... την ξερω απο το the voice αλλα δεν μου αρεσουν τα τραγουδια που εχει . Και αυτο που ειχε στειλει η κυπρος περυσι το ειχανε γραψει εξαρχης για αυτην , αλλα μου φαινονται αδιαφορα τραγουδια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:13 Η rafaela11: #23 19-09-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Θα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad; Click για ανάπτυξη... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΖΟΖΕΦΙΝ Ή ΤΗ ΛΙΛΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Ο Poirot έγραψε: #24 19-09-24 22:14 Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:15 Η rafaela11: #25 19-09-24 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... την ξερω απο το the voice αλλα δεν μου αρεσουν τα τραγουδια που εχει . Και αυτο που ειχε στειλει η κυπρος περυσι το ειχανε γραψει εξαρχης για αυτην , αλλα μου φαινονται αδιαφορα τραγουδια
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:13 Η rafaela11: #23 19-09-24 22:13 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Θα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad; Click για ανάπτυξη... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΖΟΖΕΦΙΝ Ή ΤΗ ΛΙΛΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Ο Poirot έγραψε: #24 19-09-24 22:14 Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:15 Η rafaela11: #25 19-09-24 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Θα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad; Click για ανάπτυξη... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΖΟΖΕΦΙΝ Ή ΤΗ ΛΙΛΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Ο Poirot έγραψε: #24 19-09-24 22:14 Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:15 Η rafaela11: #25 19-09-24 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:15 Η rafaela11: #25 19-09-24 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά. Click για ανάπτυξη... Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.989 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:22 Ο Poirot έγραψε: #26 19-09-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή Click για ανάπτυξη... Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #27 19-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο. www.larisanew.gr Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok... Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:30 Ο American Economist: #28 19-09-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια. Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Σεπτεμβρίου 2024 Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι. Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή.
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #29 20-09-24 19:47 Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Η rafaela11: #30 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:51 Ο Μήτσος10 έγραψε: #31 20-09-24 19:51 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:52 Η Grand Duchess: #32 20-09-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel? Disclaimer πριν πεσει κράξιμο: Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι; Τώρα κράξτε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός.
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο Μήτσος10 έγραψε: #33 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια. Click για ανάπτυξη... ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:54 Η rafaela11: #34 20-09-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αμα ειναι να παθεις εγκεφαλικο αστο να παει στο καλο Click για ανάπτυξη... Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #35 20-09-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολλοί πολύ μιλαν δε λένε όμως κάτι γιατι MC's δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... τωρα με καψες
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:56 Η rafaela11: #36 20-09-24 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: τωρα με καψες Click για ανάπτυξη... Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν. Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε. Και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@ Click για ανάπτυξη... Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:28 Η Grand Duchess: #37 20-09-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας; Click για ανάπτυξη... Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός). Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:36 Ο Memetchi έγραψε: #38 20-09-24 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala Scandal AggelikiGr chester20080 American Economist Memetchi Kate1914 Searching Ilikntas giannhs2001 Paragontas7000 fockos globglogabgalab Ilma camil Ωρορα touvlo giorgos5002 Μήτσος10 thenutritionist Aggel0sss taketrance vasilis123321 rafaela11 Corfu kitty Εριφύλη ck_chrysiis Wonderkid louminis Debugging_Daemon Αντικειμενικός Dr. Gl. Luminous fmarulezkd iew Jack of Spades Unboxholics Indecisive2 Lathy GeorgePap2003 jj! Marslols Libertus A350 ROM32 Natsuko Joji Aleksoula Spentys Luludaki kalhkardia Kate333er Scarlet Fox synthnightingale danonito_kyr goti gaidouri Chris1993 ppp iminspain Maria23667 Sosstoss Totreno bibliofagos Αλκίμαχος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου. Click για ανάπτυξη... Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.137 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:45 Η Grand Duchess: #39 20-09-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Click για ανάπτυξη... Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε Click για ανάπτυξη... Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.420 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Ο chester20080: #40 21-09-24 19:41 22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr
22 χρόνια μετά, η Ελλάδα τα αλλάζει όλα: To «μπαμ» της ΕΡΤ με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision 2025 Στρώνει έδαφος η ΕΡΤ. dailymedia.com.gr