Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.245 μηνύματα.
καλη φωνη αλλα ποιος θα της γραψει τραγουδι ..

Εγω πονταρω στην evangelia για φετος

Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok...

Καλή και η Ευαγγελία όταν βγήκε το φωτιά το 2020, πριν γίνει γνωστή χτυπιομουν να το στείλουν αλλά που τέτοια τύχη..

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλό είναι να μην υποστηρίζουμε παιδεραστές ( για τον σολ)

Η μαρσω επίσης ωραία φωνή, αλλά δεν μαρεσουν καθόλου τα τραγούδια της

Μονο αυτό το βρίσκω όμορφο

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.443 μηνύματα.
Ήταν υποψήφια 2 φορές για τη eurovision, όλα μπορεί να τα πει, είναι ταλενταρα και είναι γνωστή, δεν είναι μια τυχαία στο tik tok...
την ξερω απο το the voice αλλα δεν μου αρεσουν τα τραγουδια που εχει . Και αυτο που ειχε στειλει η κυπρος περυσι το ειχανε γραψει εξαρχης για αυτην , αλλα μου φαινονται αδιαφορα τραγουδια

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.245 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.099 μηνύματα.
Εγώ εκλιπαρώ, όχι άλλο Κοντόπουλο και όχι άλλο Φωκά.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.099 μηνύματα.
Χεσε μεσα έβαλε το μαρινακι φέτος να κάνει μαραθώνιο πάνω στη σκηνή
Μα τι τρικυμία εν κρανίω ήταν αυτή η παρουσίαση φέτος, εγώ το είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου. Είχε περισσότερο potential.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.841 μηνύματα.
Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια.
Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή.

Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι.
Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Αυτή καταρχάς δεν ακούγεται, εμένα μου τη δίνει πάρα πολύ άσχημα όποτε τυχαίνει να ακούσω τραγούδι όπου συμμετέχει. Μέσα στο autotune, χάλια.
Και στο λέω εγώ που ακούω και άλλους που είναι τίγκα στο autotune, αλλά ρε παιδιά όχι, αυτή είναι σαν να μου γρατζουάει τα αυτιά όταν τραγουδάει, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Όχι αυτή.

Α ναι ρε, τελικά την ξέρω, σωστά. Τα χαράματα δικό της είναι.
Εγώ εγκρίνω, σε σχέση με κάτι Λίλες που ακούστηκαν (ήμαρτον δηλαδή) αυτή είναι πολλές κλάσεις ανώτερη πιστεύω.

Όντως είναι full στο autotune, γενικά οι σύγχρονοι τραγουδιστές δεν έχουν τις φωνητικές ικανότητες που είχαν οι παλιότεροι. Προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά η γενική εικόνα δυστυχώς δεν είναι καλή.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.
Ρε παιδιά, μια controversial αποψη, μηπως να στειλουμε τον Toquel?

Disclaimer πριν πεσει κράξιμο:

Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι;

Τώρα κράξτε ελεύθερα

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Καλώς η κακώς τα τραπ τραγούδια είναι πολύ πιασάρικα και μπορουν να πουλήσουν και στο εξωτερικό. Επίσης είναι απ τους λίγους που ακούγονται ίδιοι και χωρίς autotune. Οπότε γιατί όχι;

Τώρα κράξτε ελεύθερα

Excuse Me Wow GIF by Mashable

ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα.

Τώρα κράξτε ελεύθερα
Είναι πολύ συγκεκριμένο το στυλ τραγουδιών που κερδίζουν στην Γιουροβίζιον. Πρέπει να είναι φουλ χορευτικό στυλ, πιασαρικο, με ενέργεια.
Ο,τι άλλο βγαίνει εκτός.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

τωρα με καψες
Που να το ξες αυτό του toquel, ήταν η επιτυχία του 12 χρόνια πριν.

Αυτός ήταν ο toquel, τώρα είναι να χαμε να λέγαμε.

Και αυτα

ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ @@@
Ειναι στίχοι του toquel αυτοί δεν σου κάνω επίθεση @Μήτσος10 ΝΑ ΞΕΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ,

Έχουν πάει πιο ραπ κομμάτια αλλά τραπ η αλήθεια είναι δεν νομίζω

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.789 μηνύματα.
ε τότε πως κέρδισε δις η Loreen, η Jamala το 16, ο Sobral το 17, το Heroes το 15, το Arcade το 19 και πάει λέγοντας;
Η loreen ηταν ακριβώς αυτό. Δυναμικό τραγούδι στυλ ποπ με πολύ χορό (από την πλευρά της, έστω και σόλο σύγχρονος χορός).

Όλα τ'αλλα στυλ πολύ δύσκολο.

Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.346 μηνύματα.
Αν θέλουμε ως Ελλάδα να νικήσουμε πρέπει να ξανακατεβάσουμε το υπέρείδωλο την Παπαρίζου.
Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη. Παπαρίζου, Καλομοίρες και αυτές που θέλουν να ξαναπάνε και μας έφεραν τις καλύτερες θέσεις τότε, θεωρώ ότι στη σημερινή μουσική βιομηχανία δεν θα είχαν την ίδια θέση εύκολα και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η μόνη που μπορεί να το φέρει από αυτούς που έχουν ήδη πάει, είναι η Φουρέιρα που άφησε πίσω της μεγάλο κοινό και μέχρι σήμερα οι γιουρφανς θεωρούν ότι της άξιζε η νίκη.
Όντως της άξιζε η νίκη. Άλλα η ίδια έχει πει σε συνέντευξη ότι δεν θα κατέβει για την Ελλάδα, και με το δίκιο της. Τόσα χρόνια την απέρριπταν για ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, και όταν πήρε 2η θέση με την Κύπρο, ξαφνικά την ήθελαν, μια συμπεριφορά που την ενόχλησε δικαίως.
και δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν και τα ίδια που έκαναν κάποτε
Σίγουρα. Η Παπαρίζου έχει στραφεί και σε λίγο πιο μπαλάντα στυλ οπότε δεν κάνει. Εκτός αν κάνει καμία βόμβα ξανά.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.315 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια