rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

Και εγώ δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα πράγμα περίεργο για εμένα
Έχω ακούσει 2-3 τραγούδια μόνο πχ
Έχω ακούσει 2-3 τραγούδια μόνο πχ
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Είναι που δεν πολύ μπαίνω πλέον στο φόρουμ, αλλιώς μου λένε καλό μήνα και τους λέω καλή γιουροβιζιον

Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά μουσικά φαίνεται αρκετά βαρετούτσικη, από τη μια είναι κακό για το επίπεδο των τραγουδιών και την όρεξη να τα ακούσουμε, από την άλλη έχει ένα ενδιαφέρον γιατί οι περισσότερες θέσεις δεν είναι καθόλου δεδομένες
Τα νέα τα καλά λογικά θα αρχίσουν από Δευτέρα για την Ελλάδα, που έχουμε την πρώτη πρόβα της Κλαυδίας, αν και οι άτιμοι έχουν σκοπό να δώσουν στη δημοσιότητα ψίχουλα από εικόνες και βίντεο.
Της Γαλλίας λογικά θα σου αρέσει, είναι και από όσο ξέρω γνωστό όνομα στη χώρα της η Λουάν, βάλε να το ακούσεις αν θες. Έχουμε και άλλες χώρες με γαλλόφωνα φέτος, Λουξεμβούργο, νομίζω Ελβετία και η Ολλανδία έχει κάνει ένα συνδυασμό με γαλλικά για κάποιο λόγο.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

Έχει παιξει και σε μια αρκετα γνωστη ταινια που την ειχε στην ΕΡΤ νομιζω παλιοτεραΤης Γαλλίας λογικά θα σου αρέσει, είναι και από όσο ξέρω γνωστό όνομα στη χώρα της η Λουάν, βάλε να το ακούσεις αν θες.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Δεν την έχω δει, καλή φαίνεται η σκηνή. Εγώ την είχα ακούσει παλιά όταν έψαχνα γαλλικά τραγούδια και όταν είδα φέτος το όνομα της αμέσως την θυμήθηκαΈχει παιξει και σε μια αρκετα γνωστη ταινια που την ειχε στην ΕΡΤ νομιζω παλιοτερα

Την Λουάν, την ξέρω και μου αρέσει.Είναι που δεν πολύ μπαίνω πλέον στο φόρουμ, αλλιώς μου λένε καλό μήνα και τους λέω καλή γιουροβιζιονΆντε ίσως αρχίσω να γράφω σε αυτό το θρεντ τουλάχιστον λίγο παραπάνω
Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά μουσικά φαίνεται αρκετά βαρετούτσικη, από τη μια είναι κακό για το επίπεδο των τραγουδιών και την όρεξη να τα ακούσουμε, από την άλλη έχει ένα ενδιαφέρον γιατί οι περισσότερες θέσεις δεν είναι καθόλου δεδομένες
Τα νέα τα καλά λογικά θα αρχίσουν από Δευτέρα για την Ελλάδα, που έχουμε την πρώτη πρόβα της Κλαυδίας, αν και οι άτιμοι έχουν σκοπό να δώσουν στη δημοσιότητα ψίχουλα από εικόνες και βίντεο.
Της Γαλλίας λογικά θα σου αρέσει, είναι και από όσο ξέρω γνωστό όνομα στη χώρα της η Λουάν, βάλε να το ακούσεις αν θες. Έχουμε και άλλες χώρες με γαλλόφωνα φέτος, Λουξεμβούργο, νομίζω Ελβετία και η Ολλανδία έχει κάνει ένα συνδυασμό με γαλλικά για κάποιο λόγο.
Θα ξεκινήσω απ΄αυτά που μου είπες και βλέπουμε.
Αν και το βλέπω, το Βατερλό να έρχεται όπως τότε που προσπαθούσατε να με ξεστραβώσατε για το GNTM.

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

Αυστρια , Ισραηλ επισης να δεις . Αυστρια ειναι ο πιο πιθανος νικητηςΤην Λουάν, την ξέρω και μου αρέσει.
Θα ξεκινήσω απ΄αυτά που μου είπες και βλέπουμε.
Αν και το βλέπω, το Βατερλό να έρχεται όπως τότε που προσπαθούσατε να με ξεστραβώσατε για το GNTM.![]()

Τα άκουσα αυτά.Αυστρια , Ισραηλ επισης να δεις . Αυστρια ειναι ο πιο πιθανος νικητης
Καλά είναι αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Το δικό μας, δεν είναι καθόλου του γούστου μου.
Το περσινό του Slimane, μου άρεσε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Memetchi
- charmander
- AggelikiGr
- Scandal
- Ilma
- Reader
- Libertus
- johnsala
- Paragontas7000
- ck_chrysiis
- American Economist