Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.900 μηνύματα.

Guest 182562

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Λατρεύω την Έρικα Βίκμαν! Τη συμπεριφορά και την αυτοπεποίθησή της βασικά :P

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.
Η Ελλάδα ανέβηκε ακόμα μια θέση λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

IMG_2767.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.417 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.391 μηνύματα.
Εμενα οι προβλεψεις μου ειναι :
1.Γαλλία
2.Σουηδία
3.Αυστρία
4.Ισραήλ
5.Ελβετία
6.Φινλανδία
7.Αλβανία
8.Εσθονία
9.Ελλάδα
10.Ουκρανία

Λιγο με χάλασε το live της Αυστρίας . Το κομμάτι ηταν ουτες η αλλως λιγο περιεργο , και κανανε και την σκηνικη παρουσια υπερβολικα "ψαγμενη" οποτε ισως να μην εχει την αναμενομενη ανταποκριση

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.
Ας κάνω και εγώ τις δικές μου προβλέψεις, εντελώς τυχαία και βάση των στοιχημάτων και των διαφόρων polls που έχω δει.

1)Γαλλία
2)Αυστρία
3)Σουηδία
4)Ισραήλ (θα σκίσει στο televoting)
5)Φινλανδία
6)Εσθονία
7)Ελβετία
8)Αλβανία
9)Μάλτα
10)Ελλάδα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.809 μηνύματα.
Ξέρουμε κάνα stream να δούμε τη eurovision στα αγγλικά;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.900 μηνύματα.
παμεεε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

νιμο ❤️

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.442 μηνύματα.
Αχ τι φοράει καλέ 🥲 Σαν κάτι κιτς κουστούμια που φορούν οι πριγκίπισσες στην Disneyland

Himela

Συντονίστρια

Και της Ολλανδίας μου αρέσει και νομίζω θα πάει καλά.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα.
Καλή επιτυχία στην Κλαυδία μας.

Ο Εσθονος δεν έχει ελπίδες νίκης
και ευτυχώς θα πω εγώ. Το Αυστριακό δεν με τρελαίνει και είναι πολύ μπουκωμένη η σκηνή κατά τη γνώμη μου. Θα προτιμούσα να το πάρει η Ελβετία ή καμία Γαλλία. Καλά να περάσουμε όπως και να έχει γιατί κρατάει τόσο λίγο μια φορά τον χρόνο!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.242 μηνύματα.
Καλή επιτυχία στην Κλαυδία μας.

Ο Εσθονος δεν έχει ελπίδες νίκης
και ευτυχώς θα πω εγώ. Το Αυστριακό δεν με τρελαίνει και είναι πολύ μπουκωμένη η σκηνή κατά τη γνώμη μου. Θα προτιμούσα να το πάρει η Ελβετία ή καμία Γαλλία. Καλά να περάσουμε όπως και να έχει γιατί κρατάει τόσο λίγο μια φορά τον χρόνο!
Τελευταίες πέντε σελίδες χωρίς σχόλιο από μεμετσι και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Οριακά δεν σηκώθηκα από το στρατοκρέβατο να βγω έξω να σε πάρω κανένα τηλέφωνο μην έπαθες τίποτα!

amarelia

Περιβόητο μέλος

αυτη μοιαζει η προσπαθει να μοιασει στην cara delevingne

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα.
Τελευταίες πέντε σελίδες χωρίς σχόλιο από μεμετσι και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Οριακά δεν σηκώθηκα από το στρατοκρέβατο να βγω έξω να σε πάρω κανένα τηλέφωνο μην έπαθες τίποτα!
Εσύ καθίσεις να διαβάσεις αυτό το θρεντ; Αυτό είναι το περίεργο, όχι ότι δεν κάθισα να γράψω στις χαζομάρες για αριστερούς δεξιούς και το τραγούδι μας

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.242 μηνύματα.
Εσύ καθίσεις να διαβάσεις αυτό το θρεντ; Αυτό είναι το περίεργο, όχι ότι δεν κάθισα να γράψω στις χαζομάρες για αριστερούς δεξιούς και το τραγούδι μας
Επιφανειακά τα περνούσα τα περισσότερα. Έψαχνα να βρω αξιόπιστη ανάλυση από τον ειδικό και δεν έβρισκα!

Himela

Συντονίστρια

Υπάρχει κάνας στρέιτ τραγουδιστής εκτός από τον Αρμένιο; :laugh:

American Economist

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια