Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.443 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.708 μηνύματα.
Fuck you μας είπε ο κύριος;

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.443 μηνύματα.
Μέχρι και στις τηλεοράσεις του αεροδρομίου λέει ψηφιστε Ισραήλ. 😅

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.896 μηνύματα.
ΜΕΛΑΝΙΑ;;;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.
Εντελώς βαρετή και η Ισπανία.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.896 μηνύματα.
ρε παιδιά ακόμα δε καταλαβαινω πως παει η ουκρανια eurovision ενω εχει πολεμο

τι χανω;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.
Τι μαλακία τραγούδι είναι της Ουκρανίας?? Έλεος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.417 μηνύματα.
Σαν τον Ουκρανό κουρευόταν έτσι η γιαγιά μου.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.708 μηνύματα.
Συγνώμη ανοιχτό είναι το στάδιο;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα.
εννοω με τι ψυχη πανε πισω γινεται πολεμος ξερω γω
Υποτίθεται ότι αυτό βοηθάει τόσο στο να έχουν κάτι χαρούμενο και να φαίνεται η παρουσία τους ως έθνος. Τώρα ειδικά που λείπει η Ρωσία που πάντα ήθελαν

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.417 μηνύματα.
Εγώ τον Αρμένιο περιμένω.
Τα βράδια μου τα εργένικα, τραγούδια θα μου λέει αρμένικα. :whistle:

American Economist

Επιφανές μέλος

Τώρα που λέμε Αρμενία, λογικά θα πάρουμε 10 ή 12 από τους Αρμένιους. Πέρσι μας έδωσαν 10αρι στο televoting, φέτος που το τραγούδι μας μιλάει για τον ξεριζωμό σίγουρα θα ταυτιστούν και θα μας δώσουν 10 ή 12.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.808 μηνύματα.
Είναι δεσμευμένος μη χαίρεσαι. Δεν είδες που τον άρπαξε και του έδωσε γλωσσόφιλο η γυναίκα του για να δείξει οτι είναι δικός της;

amarelia

Περιβόητο μέλος

μια φορα να στειλει καλο τραγουδι η αγγλια να το ζησουμε κι αυτο

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Τι ακριβώς βλέπουμε ρε μαλακες;

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.808 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Η Αγγλία έχει την δεύτερη μεγαλύτερη μουσική βιομηχανία στον πλανήτη μετά τις ΗΠΑ, έχει ονόματα όπως η Adele, Ed Sheeran κτλ. Αν ήθελε μπορούσε να βγαίνει κάθε χρόνο πρώτη. Απλα δεν ασχολείται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια