Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.340 μηνύματα.
Μπράβο βρε Κλαύδια

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.708 μηνύματα.
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
Ε
ΝΑΙ
ΡΕ
ΠΟΥΣΤΗ

ΤΟ ΕΣΚΙΣΕ, ΠΟΛΥ ΚΛΤΡΑ ΑΠΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΌ

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.
@Scandal συντονιστηκες;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.398 μηνύματα.
Τελεια η Κλαυδια :alljumpy:

Ψηφιστε οι ελληνες του εξωτερικου :mastigio:mastigio

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Προσωπικά είχα άγχος μήπως λόγω τελικού ξεφύγει από νότες, όπως είχε γίνει πέρυσι με την σαττι. Εν τέλει τα πήγε καλύτερα από ποτέ σήμερα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.352 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.352 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Τι όμορφο τραγούδι η Ελβετία παιδιά. Μαζί με την Ελλάδα και την Αυστρία επίσης αγαπημένο μου μέχρι στιγμής.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.809 μηνύματα.
Η Ελβετίδα φυσική ομορφιά, ούτε φουσκωμένα χείλια, ούτε βαμμένα φρύδια, ούτε ψεύτικα eye liner, μια όμορφη κοπελίτσα, υπέροχη.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.420 μηνύματα.
Και εμένα μου αρέσει πολύ της Ελβετίας. Αξιοπρεπέστατη και χωρίς χάλια εφέ και φανφάρες.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.340 μηνύματα.
Τι όμορφη σκηνοθεσία. Κάθε φορά νομίζω πως είναι γαλλικό τραγούδι της Ολίβια Ροντριγκο. Η αγαπημένη μου για σήμερα νομίζω

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.708 μηνύματα.
Έχει στείλει ποτέ άσχημη τραγουδιστρια η Μάλτα;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Νικη με ναζ’

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Τι αηδία είναι αυτό που βλέπουμε;;😂😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

πωπω θα με παρει ο υπνος

American Economist

Επιφανές μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.420 μηνύματα.
Το τραγούδι της Πορτογαλιας είναι ιδανικό για διαφήμιση της Candia Strom. 😂😂
πωπω θα με παρει ο υπνος
Εγώ βρήκα ευκαιρία να πάω στο wc

Χρήστες Βρείτε παρόμοια