Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.231 μηνύματα.
Τοπ η Κλαυδια τοπππ μακάρι να σκισουμε!! Και μια χαρά σκηνική παρουσία που λέγανε ότι το φοβούνται. Και προφανώς φωνάρα.
Επίσης τοπ μου άρεσε πολύ ο αυστριακος με την οπερα
Και μετά τα κλαμπε Γερμανια και Εσθονια

Πιστεύω τεχνικά φωνητικά μέχρι στιγμής είμαστε εμείς και η Αυστρία. Τουλάχιστον θα τα πάμε καλά στις επιτροπές θέλω να πιστευω

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Καλά Δανία εντελώς αδιάφορο.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.420 μηνύματα.
Θα δούμε τελικά τη Celine Dion σήμερα;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Βγαίνει το μεγάλο φαβορί

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.398 μηνύματα.

globglogabgalab

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Νύσταξα φτάνει
Πώς γίνεται τα πρώτα να ήτανε πιο ενδιαφέροντα από αυτά

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Έλα το λουκάνικο

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.398 μηνύματα.
Θα δούμε τελικά τη Celine Dion σήμερα;
στην προβα δεν ακουστηκε να ηταν , οποτε σιγουρα δεν θα τραγουδησει . Τωρα αν κανει καμια εκπληξη για να ανακοινωσει κατι ή να μιλησει , θα δουμε

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.420 μηνύματα.
Αν είναι αυτό τραγούδι νικητήριο εγώ είμαι αστροναύτης.
Αν κερδίσει θα το θυμάμαι για χρόνια ότι δεν άξιζε.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.
ωραιοι αυτοι ρε

American Economist

Επιφανές μέλος

Η Σουηδία είναι πολύ μπροστά στα στοιχήματα πάντως, έχει πιθανότητα νίκης 44%. Όμως δεν μου αρέσει.​

Chem2000

Διάσημο μέλος

Ε όχι να κερδίσει αυτή η βλακεία... Ας το πάρει η Αυστρία

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.
γιατι ρε ενταξει χαριτωμενοι ηταν οχι τπτ τρελο αλλα οχι αδιάφορο

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.446 μηνύματα.
Εγώ έφαγα παστιτσάκι όσο τραγουδούσε ο Πορτογάλος πάντως. :P

IMG_20250517_230556_174.jpg

globglogabgalab

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ την Γαλλίδα τραγουδίστρια την είχα δει σε ταινία στον κινηματογράφο. Μας είχαν πάει στην Α Λυκείου.😵😵

Scandal

Διαχειριστής

Τέλεια η Γαλλία

American Economist

Επιφανές μέλος

Η Ελβετία ήταν πιο ωραία κατά την γνώμη μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια