Eurovision 2026

Ποιος καλλιτέχνης θέλετε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 18)
  • Alexandra Sieti

Ψήφοι: 0 0,0%
  • D3lta

• Evangelia

• Koza Mostra

• Leroybroughtflowers

• Marika

• Mikay

• Rosanna Mailan

• Stefi

• Stylianos

• Σύνολο ψηφοφόρων
    18
Εγώ γουστάρω πολύ ακυλα οποτε 😎

Η Κατερίνα Βρανά πραγματικά καταπληκτική. Μεγάλο respect σε αυτή την γυναίκα.​

Ο στυλιανος παντως ψαρι ειναι.Γιατι περασε δεν καταλαβα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Κατερίνα Βρανά πραγματικά καταπληκτική. Μεγάλο respect σε αυτή την γυναίκα.​
Ειναι και κουκλα σημερα.

Εγώ πεθαίνω που το καροτσάκι της το έκανε λεοπάρ ασορτί με το φόρεμα 🤣

Βασικα παιρνω πισω οτι ειπα για την Βρανα.Καλα παντα ελεγα οτι ειναι κουκλαρα με το καροτσι...με εκνευριζε πολυ που δεν καταλαβαινα τι λεει..τωρα το συνηθισα και της βγαζω και εγω το καπελο!

Βασικα παιρνω πισω οτι ειπα για την Βρανα.Καλα παντα ελεγα οτι ειναι κουκλαρα με το καροτσι...με εκνευριζε πολυ που δεν καταλαβαινα τι λεει..τωρα το συνηθισα και της βγαζω και εγω το καπελο!
Παιδιά κάνει απίστευτο αγώνα η γυναίκα, λόγω των σπουδών λογοθεραπείας που κάνω τώρα κάναμε μια ανάλυση στη σχολή για την περίπτωση της, και πραγματικά η γυναίκα είναι ΘΕΑ με απίστευτη υπομονή και δύναμη

Ο Δελτα ειναι μια σιχαμερη σκουληκαντερα ψαρουκλα που νομιζει οτι επειδη θα δειξει το γλοιωδες κορμι του αξιζει γιουροβιζιον.Καλα το κομματι απολυτα κλεμμενο απο την διεθνη σκηνη.Μπλιαχ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παιδιά κάνει απίστευτο αγώνα η γυναίκα, λόγω των σπουδών λογοθεραπείας που κάνω τώρα κάναμε μια ανάλυση στη σχολή για την περίπτωση της, και πραγματικά η γυναίκα είναι ΘΕΑ με απίστευτη υπομονή και δύναμη
Ειναι ΝΑΙ θα συμφωνησω απολυτα και καλα εκαναν και την εβαλαν.Στην αχρη εμενα με ξενισε..αλλα αν δεν εισαι στοκος της βγαζεις το καπελο.

Η ροζουλα

1771184515725.png

Γεια σου ρε μαρικάρα

Η μαρίκα παιδιά μα την Παναγία μου θυμίζει σχολική γιορτούλα δημοτικού που έβαλε η δασκάλα τις αγαπημένες φίλες να κάνουν το κλείσιμο

Ρε σεις γμτ...καταρχην Μαρικα σαν ονομα για τραγουδιστρια ειναι λουζερ απο χερι ΑΛΛΑ
.......... ειναι το απολυτο ψαρι
........ πιο κιτς ρουχα και εμφανιση πεθαινεις.
............ απολυτα κλεμενο το ακουσμα.
ΥΓ Επισης..ΟΣΚΑΡ ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΕΜΕ.

Γενικά θεωρώ εκτός από ακυλα, GJN, μαρσω, Ευαγγελία και ΖΑΦ
Όλοι οι υπόλοιποι πέρασαν στο τελικό επειδή έχουν μεγάλο σόι και πιο πολλούς φίλους από τους άλλους 🥲

Τα αυτια μουυυυυυυυυυυυυυυυ! Το γαμησε το τραγουδι !

Ο κοζα δεν είναι άσχημος, απλά αυτά τα σκουλαρίκια, ειδικά αυτό που κρέμεται στη μύτη είναι ίου.

Ρε ωραίο των κοζα

Γενικά θεωρώ εκτός από ακυλα, GJN, μαρσω, Ευαγγελία και ΖΑΦ
Όλοι οι υπόλοιποι πέρασαν στο τελικό επειδή έχουν μεγάλο σόι και πιο πολλούς φίλους από τους άλλους 🥲
Η Μαρίκα είναι ανιψιά της Λένας Πλάτωνος πάντως, τσεκαρισμενο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back