Eurovision 2026

Ποιο ή ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια; (το πολύ έως 4 επιλογές)
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Αρμενία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αζερμπαϊτζάν

• Βέλγιο

• Βουλγαρία

• Τσεχία

• Δανία

• Εσθονία

• Γεωργία

• Γερμανία

• Ιταλία

• Λετονία

• Λιθουανία

• Λουξεμβούργο

• Μάλτα

• Νορβηγία

• Πολωνία

• Πορτογαλία

• Άγιος Μαρίνος

• Ελβετία

• Ηνωμένο Βασίλειο

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Συμφωνώ κι εγώ ότι σιγά - σιγά παρά γίνεται το κακό με τα τρολοτράγουδα (όχι απαραίτητα από Ελλάδα, είναι το πρώτο που στέλνουμε), αλλά γενικά στο διαγωνισμό.
Πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα περάσει αυτό το τρεντ και θα τους χαντακώνουν και οι επιτροπές.
This didn't age well. :bleh:

Όσοι λέγατε το τραγούδι μας τρολοτράγουδο, να η απόδειξη οτι είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να νικήσει από σοβαρό τραγούδι.

Του χρόνου που θα έχουμε 35 μπαγκαράνγκα να δω τί θα κάνουμε. Θα βρίσκουν τραγουδιστές στη λαϊκή.

Πάντως σίγουρα «βοήθησαν» την Βουλγαρία γιατί μόλις μπήκε στο Ευρώ και θέλουν να την προετοιμάσουν και για άλλα. Εγώ χθες έψαχνα να δω αν έχουν στάδιο και έχουν μόνο ένα που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα.
Η Βουλγαρία είναι καπιταλιστικός παράδεισος. Η Ελλάδα φορολογεί και τις πέτρες για να συντήρησει το αριστερής λογικής σύστημά της. Το μνημόνιο ήταν η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από αυτό αλλά δεν εφαρμόσαμε τπτ σχεδόν από αυτά που μας προτειναν.

-Φέρτο
-Πάρτο (το μπούλο).

Συγγνώμη για τους φανς, αλλά παρά ήταν αηδία το κομμάτι. Και τη 10η θέση τη βρίσκω τρομερά γενναιόδωρη.
ορεξάτη ξύπνησες !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ελληνικό το βρήκα βλακεία. Παρόλα αυτά έστειλα 2 ψήφους για τις ανηψιές μου, που ζήτησαν.
Αλλά επειδή δεν ήθελα να βγει, έδωσα και 1 στη Γαλλία και 1 στην Ιταλία. :give_rose:

Μου άρεσε πολύ η Γαλλία, παρότι έστειλε τραγούδι στο περσινό της στυλ, αλλά πολύ καλό
Μου άρεσε η Ιταλία σαν τραγούδι. Δε μου άρεσε το όλο χορευτικό τριγύρω, μια αηδία και εκείνο το φιλί, καθόλου ταιριαστό σε τέτοιο σόου.
Μου άρεσε η Αυστραλία (εδώ μεροληπτώ πάντα, γιατί είναι η χώρα των ονείρων μου, αλλά ήταν καλό τραγούδι)
Μου άρεσε η Φινλανδία, παρά το ότι μουσικά δεν έβρισκα μια συνοχή. Δηλ σα να ήταν 3 ωραία τραγούδια, κολλημένα. Με κούραζε να το ακούω
Μου άρεσε και η Κύπρος με την κύπρια Σακίρα. Χαρούμενο, ερωτικό, χορευτικό.

Λιγότερο
Μου άρεσε η Βουλγαρία, ωραίο τραγούδι. Παρά το ότι δεν κατάλαβα, υποθέτω ήθελε να πει κάτι για την επιτιδευμένη ομορφιά, ή κάτι τέτοιο;
Σουηδία με το eurodance τραγούδι, ήταν καλό
Μάλτα συμπαθητικό απλά
Ισραήλ και Γερμανία: και τα δυο συμπαθητικούλια σαν τραγούδια

Απαίσια βρήκα: Σερβία : πολύ χαρντ ροκ, δεν άντεχα
Τσεχία: ένα απέραντο ΤΙΠΟΤΑ
Νορβηγία
Ρουμανία (άρεσε στους γιους μου)
Πολωνία

Όλα τα άλλα μου ήταν κάτω του μετρίου

Τελευταία επεξεργασία:
Διαβάζω τα σχόλια στο μέρος μου αλλα και σε όλη την Ελλαδα. Απλά τραγικά.

Δεν καταλαβαίνουν οτι είναι ενας νέος που πριν τρεις μήνες έβγαζε το ψωμί του στο δρόμο;

Βλέπω τους Νεοέλληνες να ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες της Βουλγαρας και να λενε "είδαμε κάτι" και άλλα απαράδεκτα σχόλια. Ντροπή.

Φαβορί για εμένα ηταν η Αυστραλία και η Ρουμανία

1778999896043.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back