touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.691 μηνύματα. Σήμερα στις 08:09 Η touvlo έγραψε: #941 Σήμερα στις 08:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. Click για ανάπτυξη... εσένα ποιο σου άρεσε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... αγόρι γλυκό εσύ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 08:13 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Click για ανάπτυξη... αμάν μ΄αυτό ! Χαράς και το τραγούδι! Έχω μια φίλη, έχει λυσάξει, Μισέλ και Μισέλ τραγουδά. Μου φαίνεται ίδιο με το Μπέλα Μπέλα της Μάλτας Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 08:48 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.063 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η adams33 έγραψε: #942 45 λεπτά πριν Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. Click για ανάπτυξη... εσένα ποιο σου άρεσε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... αγόρι γλυκό εσύ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 08:13 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Click για ανάπτυξη... αμάν μ΄αυτό ! Χαράς και το τραγούδι! Έχω μια φίλη, έχει λυσάξει, Μισέλ και Μισέλ τραγουδά. Μου φαίνεται ίδιο με το Μπέλα Μπέλα της Μάλτας
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.063 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η adams33 έγραψε: #942 45 λεπτά πριν Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον