amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.017 μηνύματα.

Ε βεβαια την υπερασπίζεσαι γιατι κλαίγεται καθε που φευγεις, ενω οταν εισαι εδω δεν σε πειραζει και κανεις ότι θες και λες ότι παπαρια μισάνθρωπη θέλεις.
Σε χαλάει το νοικοκύρι, Έβανς on steroids, μόνο φύκια περσόνα και θέατρο.

Ρε συ εγώ ως επί το πλείστον λαϊκά ακούω. Προχτ'ες το βράδυ είχα βάλει στο repeat το Άσε κάτω τη βαλίτσα και είχα μερακλώσει, και θυμόμουν παλιά που κάνατε ραδιόφωνο, πέρασαν τα χρόνια. Τί φωνάρα ο άνθρωπος ε;Νταξει τωρα, πήρες ιδέα σούρ;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.988 μηνύματα.

Αμα το στέκι ξαναγινει αληθινό, και αποκτησουμε αληθινά μέλη και οχι φεηκ περσόνες που παριστάνουν άλλους και μας δουλευουν επι χρόνια, μπορει να σου ξαναχαρίσω τη συγκίνηση του ραδιοφώνου.Ρε συ εγώ ως επί το πλείστον λαϊκά ακούω. Προχτ'ες το βράδυ είχα βάλει στο repeat το Άσε κάτω τη βαλίτσα και είχα μερακλώσει, και θυμόμουν παλιά που κάνατε ραδιόφωνο, πέρασαν τα χρόνια. Τί φωνάρα ο άνθρωπος ε;![]()
Μέχρι τότε όσο και να προσπαθεις να με συγκινησεις να κανουμε bonding με αναμνηση του παρελθοντος, δε θα πολυπιάσει, τα λογια ειναι λογια. Και αχ σε θυμαμαι και αχ σε πονάω και το συκαλάκι το γλυκο.
Εδω σε θελω, στην πράξη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.209 μηνύματα.

Δωσε τα φωτα σου Γεροντα...ποιες ειναι οι φεηκ περσονες; Δεν σε αμφισβητω..εχω κατα νου κανα δυο..αλλα δεν ξερω αν συμπιπτουμε!Αμα το στέκι ξαναγινει αληθινό, και αποκτησουμε αληθινά μέλη και οχι φεηκ περσόνες που παριστάνουν άλλους και μας δουλευουν επι χρόνια, μπορει να σου ξαναχαρίσω τη συγκίνηση του ραδιοφώνου.
Μέχρι τότε όσο και να προσπαθεις να με συγκινησεις να κανουμε bonding με αναμνηση του παρελθοντος, δε θα πολυπιάσει, τα λογια ειναι λογια. Και αχ σε θυμαμαι και αχ σε πονάω και το συκαλάκι το γλυκο.
Εδω σε θελω, στην πράξη.
Κατα τα αλλα λατρευω τον ηθοποιο που εχεις σαν αβαταρ,.παιζει και στην ''Διπλωματισσα'' του Νετφλιξ..θεουλης λεμε.
Σορυ..

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.988 μηνύματα.

Αυτο συζήταγα με κατι παιδια σημερα, το The Diplomat παίζει και η πολύ καλή πρωταγωνιστρια επίσης απο το the Americans. (Σοβιετική κατασκοπος στις ΗΠΑ, εποχής 80)Δωσε τα φωτα σου Γεροντα...ποιες ειναι οι φεηκ περσονες; Δεν σε αμφισβητω..εχω κατα νου κανα δυο..αλλα δεν ξερω αν συμπιπτουμε!
Κατα τα αλλα λατρευω τον ηθοποιο που εχεις σαν αβαταρ,.παιζει και στην ''Διπλωματισσα'' του Νετφλιξ..θεουλης λεμε.
Σορυ..![]()
Θα το αρχίσω άμεσα. Τελειωνω το Ballard με την Ντετέκτιβ Ρενέε Μπάλαρντ και μετα θα το πιάσω μαζί με Φαουντέησιον του Ασίμοφ Σεζον 3
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...