Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Ο Poirot έγραψε: #201 Χθες στις 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ωραίο τραγούδι και κουκλάρα Click για ανάπτυξη... Αν περάσει τελικό, στην καλύτερη δεκαπεντάδα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.872 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Ο Micro έγραψε: #202 Χθες στις 22:04 Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Η Υδροχόος έγραψε: #203 Χθες στις 22:07 Καλή είναι η φωνή της. Έχει ένα χαρακτηριστικό γρέζι. Μια ωραία βραχνάδα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Poirot έγραψε: #204 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #205 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ωραίο τραγούδι και κουκλάρα Click για ανάπτυξη... Αν περάσει τελικό, στην καλύτερη δεκαπεντάδα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.872 μηνύματα. Χθες στις 22:04 Ο Micro έγραψε: #202 Χθες στις 22:04 Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Η Υδροχόος έγραψε: #203 Χθες στις 22:07 Καλή είναι η φωνή της. Έχει ένα χαρακτηριστικό γρέζι. Μια ωραία βραχνάδα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Poirot έγραψε: #204 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #205 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Η Υδροχόος έγραψε: #203 Χθες στις 22:07 Καλή είναι η φωνή της. Έχει ένα χαρακτηριστικό γρέζι. Μια ωραία βραχνάδα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Poirot έγραψε: #204 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #205 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Poirot έγραψε: #204 Χθες στις 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #205 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το τραγουδι είναι πιο καλό από το φουεγκο , και πιο ωραία είναι απο τη φουρειρα , με λιγη βοηθεια στα φωνητικα παει για νικη η Κυπρος . Είναι και η Αλβανια βέβαια που απειλει Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.643 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Η Υδροχόος έγραψε: #205 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος σε αυτή τη Eurovision θα βλέπει ντέρμπι Κύπρου-Αλβανίας Click για ανάπτυξη... Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Ο Poirot έγραψε: #206 Χθες στις 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί του το χαλάς ; Δίνει αγώνα...φαίνεται. Του αρέσει πολύ η κοπέλα, το τραγούδι... Καλό είναι να ελπίζει κανείς... Click για ανάπτυξη... Όχι, εντάξει. Εμένα μου βγαίνει το όνομα κάθε χρόνο, σειρά του Micro τώρα!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #207 Χθες στις 22:38 Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 CuriousBee chester20080 charmander AggelikiGr American Economist Scandal Memetchi Debugging_Daemon Libertus Dmzk Monsieur User2350 abyssiniancat Εριφύλη nimbus thenutritionist camil Paragontas7000 johnsala Wonderkid vas 78 Searching αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Joji rafaela11 Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ακούσει τα ελληνικά τραγούδια του Α ημιτελικού, αρκετά μου άρεσαν. Και της Βαγγελιώ δεν ηταν άσχημο. Και η Μαρσω ωραία.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.426 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο chester20080: #208 Χθες στις 22:47 Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:10 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνισμενη και δεν καταδεχεται;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.993 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο Poirot έγραψε: #209 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Την μαρσο την εχουν αφήσει απεξω. Οι τρεις τους εχουν κανει παρεακι με χαβαλε. Η μαρσο τι φαση το παιζει ψωνίσετε και δεν καταδεχεται; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, κι υποτίθεται είναι και φίλες με την Ευαγγελία