charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 703 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Ο charmander: #481 Χθες στις 19:42 Πιο ψηλά θα τερματίσει η Ελλάδα ή Κύπρος πιστεύετε ? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.750 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #482 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τι ματάκια όμορφα είναι αυτά Παρότι το τραγουδάκι δεν είναι του στυλ μου, μακάρι να πάει καλά το παιδί Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι μολις εβγαλαν τα γυαλια του τον συμοαθησα περισσοτερο ρε συ..και εχιε και απιθανα ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @ultraviolence τώρα που θα κερδίσουμε δε θα τη δεις; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια θα κερδισουμε..πρωτοι απο το τελος... Πιστευω θα παμε χαλια..αλλα ειναι πολυ γλυκουλης για να μην χαρω που πηρε το εισητηριο. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. Χθες στις 20:52 Ο fockos έγραψε: #483 Χθες στις 20:52 Μου άρεσαν τα τραγούδια δε μου άρεσε η σκηνοθεσία καθόλου και οι 3 άδα των παρουσιαστών πολυ κακή τα σκετσάκια πολύ ψευτικα και βαρετά. Το καλύτερο τραγούδι ηταν της Ευαγγελίας αλλά θεωρφ καλώς στειλαμε τον Ακυλα θεωρώ την επιλογή από τις επιτροπές στημένη του ακύλα.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Himela έγραψε: #484 Χθες στις 22:21 Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι. Akylas: «Μου κόπηκαν τα πόδια, θα σας κάνω περήφανους» - Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πήρε το εισιτήριο για τη Eurovision Για το σφιχτό πρόγραμμα του Akyla μέχρι τον διαγωνισμό μίλησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Παντζόγλου www.newsit.gr Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε! "Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου. ΦΕΡΤΟ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:26 Ο ultraviolence: #485 Χθες στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.750 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #482 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τι ματάκια όμορφα είναι αυτά Παρότι το τραγουδάκι δεν είναι του στυλ μου, μακάρι να πάει καλά το παιδί Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι μολις εβγαλαν τα γυαλια του τον συμοαθησα περισσοτερο ρε συ..και εχιε και απιθανα ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @ultraviolence τώρα που θα κερδίσουμε δε θα τη δεις; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια θα κερδισουμε..πρωτοι απο το τελος... Πιστευω θα παμε χαλια..αλλα ειναι πολυ γλυκουλης για να μην χαρω που πηρε το εισητηριο. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. Χθες στις 20:52 Ο fockos έγραψε: #483 Χθες στις 20:52 Μου άρεσαν τα τραγούδια δε μου άρεσε η σκηνοθεσία καθόλου και οι 3 άδα των παρουσιαστών πολυ κακή τα σκετσάκια πολύ ψευτικα και βαρετά. Το καλύτερο τραγούδι ηταν της Ευαγγελίας αλλά θεωρφ καλώς στειλαμε τον Ακυλα θεωρώ την επιλογή από τις επιτροπές στημένη του ακύλα.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Himela έγραψε: #484 Χθες στις 22:21 Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι. Akylas: «Μου κόπηκαν τα πόδια, θα σας κάνω περήφανους» - Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πήρε το εισιτήριο για τη Eurovision Για το σφιχτό πρόγραμμα του Akyla μέχρι τον διαγωνισμό μίλησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Παντζόγλου www.newsit.gr Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε! "Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου. ΦΕΡΤΟ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:26 Ο ultraviolence: #485 Χθες στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τι ματάκια όμορφα είναι αυτά Παρότι το τραγουδάκι δεν είναι του στυλ μου, μακάρι να πάει καλά το παιδί Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι μολις εβγαλαν τα γυαλια του τον συμοαθησα περισσοτερο ρε συ..και εχιε και απιθανα ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @ultraviolence τώρα που θα κερδίσουμε δε θα τη δεις; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια θα κερδισουμε..πρωτοι απο το τελος... Πιστευω θα παμε χαλια..αλλα ειναι πολυ γλυκουλης για να μην χαρω που πηρε το εισητηριο.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. Χθες στις 20:52 Ο fockos έγραψε: #483 Χθες στις 20:52 Μου άρεσαν τα τραγούδια δε μου άρεσε η σκηνοθεσία καθόλου και οι 3 άδα των παρουσιαστών πολυ κακή τα σκετσάκια πολύ ψευτικα και βαρετά. Το καλύτερο τραγούδι ηταν της Ευαγγελίας αλλά θεωρφ καλώς στειλαμε τον Ακυλα θεωρώ την επιλογή από τις επιτροπές στημένη του ακύλα.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Himela έγραψε: #484 Χθες στις 22:21 Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι. Akylas: «Μου κόπηκαν τα πόδια, θα σας κάνω περήφανους» - Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πήρε το εισιτήριο για τη Eurovision Για το σφιχτό πρόγραμμα του Akyla μέχρι τον διαγωνισμό μίλησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Παντζόγλου www.newsit.gr Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε! "Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου. ΦΕΡΤΟ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:26 Ο ultraviolence: #485 Χθες στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου άρεσαν τα τραγούδια δε μου άρεσε η σκηνοθεσία καθόλου και οι 3 άδα των παρουσιαστών πολυ κακή τα σκετσάκια πολύ ψευτικα και βαρετά. Το καλύτερο τραγούδι ηταν της Ευαγγελίας αλλά θεωρφ καλώς στειλαμε τον Ακυλα θεωρώ την επιλογή από τις επιτροπές στημένη του ακύλα..
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Himela έγραψε: #484 Χθες στις 22:21 Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι. Akylas: «Μου κόπηκαν τα πόδια, θα σας κάνω περήφανους» - Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πήρε το εισιτήριο για τη Eurovision Για το σφιχτό πρόγραμμα του Akyla μέχρι τον διαγωνισμό μίλησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Παντζόγλου www.newsit.gr Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε! "Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου. ΦΕΡΤΟ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:26 Ο ultraviolence: #485 Χθες στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι. Akylas: «Μου κόπηκαν τα πόδια, θα σας κάνω περήφανους» - Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πήρε το εισιτήριο για τη Eurovision Για το σφιχτό πρόγραμμα του Akyla μέχρι τον διαγωνισμό μίλησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Παντζόγλου www.newsit.gr Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε! "Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου. ΦΕΡΤΟ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:26 Ο ultraviolence: #485 Χθες στις 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Scandal έγραψε: #486 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο ultraviolence: #487 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: fockos korlef Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus korlef Scandal fockos Kate1914 chester20080 Εριφύλη Memetchi Searching fourkaki Μήτσος10 American Economist charmander CuriousBee rafaela11 fortheloveofshizaya AggelikiGr johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon Dmzk camil Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 eupalinaros taketrance Unboxholics Burp thenutritionist abyssiniancat Monsieur User2350 nimbus αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες. Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.473 μηνύματα. Χθες στις 23:28 Ο Scandal έγραψε: #488 Χθες στις 23:28 Δεύτερη θέση! Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. Χθες στις 23:42 Ο dum dum boy: #489 Χθες στις 23:42 άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. Τελευταία επεξεργασία: 49 λεπτά πριν