Eurovision 2026

Ποιος καλλιτέχνης θέλετε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • Alexandra Sieti

Ψήφοι: 0 0,0%
  • D3lta

• Evangelia

• Koza Mostra

• Leroybroughtflowers

• Marika

• Mikay

• Rosanna Mailan

• Stefi

• Stylianos

• Σύνολο ψηφοφόρων
    19
Πιο ψηλά θα τερματίσει η Ελλάδα ή Κύπρος πιστεύετε ?

Τι ματάκια όμορφα είναι αυτά🥹❤️
IMG_1272.jpeg

Παρότι το τραγουδάκι δεν είναι του στυλ μου, μακάρι να πάει καλά το παιδί🥰
Η αληθεια ειναι οτι μολις εβγαλαν τα γυαλια του τον συμοαθησα περισσοτερο ρε συ..και εχιε και απιθανα ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@ultraviolence τώρα που θα κερδίσουμε δε θα τη δεις; :teasing:
Και βεβαια θα κερδισουμε..πρωτοι απο το τελος... :hehe:
Πιστευω θα παμε χαλια..αλλα ειναι πολυ γλυκουλης για να μην χαρω που πηρε το εισητηριο.

Μου άρεσαν τα τραγούδια δε μου άρεσε η σκηνοθεσία καθόλου και οι 3 άδα των παρουσιαστών πολυ κακή τα σκετσάκια πολύ ψευτικα και βαρετά.

Το καλύτερο τραγούδι ηταν της Ευαγγελίας αλλά θεωρφ καλώς στειλαμε τον Ακυλα θεωρώ την επιλογή από τις επιτροπές στημένη του ακύλα..

Σε αυτή τη συνέντευξη δείχνει πόσο προσγειωμένος και σεμνός είναι.
Θα έχει χειλόφωνο στο διαγωνισμό, το είπε!

"Αφού μου το ζητάτε θα το φέρω". Μπράβο αγόρι μου.

ΦΕΡΤΟ

Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα.

Με ενοχλεί λίγο αυτό το ποστ στην εικόνα. Που κολλάει το ότι είναι γκει (αν είναι) η τοξική αρρενωπότητα και το άγχος αν βγει το παιδί γκει με την εμφάνιση του χθες; Αντί να εστιάσει πχ στον στίχο περι δυσκολιών ή γουοτεβερ για την σχεση μάνας-παιδιού. Η μάνα καμαρώνει που κάνει το όνειρο του ο γιος της. Αχ δεν τα μπορώ αυτά τα επιτηδευμενα ποστ που λενε τσιτάτα.
Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες.

Εγω δε βρήκα κατι μεμπτό, αλλα ειλικρινες. Το εχει πει οτι είναι queer με ολόκληρη συνεντευξη σε γνωστό σχετικό site. Το point είναι οτι εχει την αποδοχή της μητέρας του, τη στιγμή που άλλοι γονείς δεν αποδέχονται τα παιδιά τους και τις πιο πολλές φορές οι πατεράδες.
Δεν διαφωνώ σε όλα αυτά αλλά το ποιντ είναι η eurovision, το τραγούδι του όχι όλα αυτά τα άσχετα με τα οποία ξεκίνησε την πρόταση του αυτός στο ποστ. :hmm:Ουτε μια κουβέντα για το τραγούδι δεν είπε! Άλλη κουβέντα είναι τώρα αυτή αλλά προσωπικά μου χτυπάει άσχημα όταν κάποιος το αντιμετωπίζει σαν personality trait και οτι όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Δεύτερη θέση!
1000058539.jpg

Πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ο Φωκάς.

άθλιο το "φέρτο", μου θύμισε για κάποιο λόγο τον ρακιντζή σε cringe-όμετρο. :sorry:

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back