Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.576 μηνύματα. Χθες στις 01:06 Ο Scandal έγραψε: #521 Χθες στις 01:06 Τι υπερπαραγωγή εθνικός τελικός είναι αυτό chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.510 μηνύματα. Χθες στις 03:36 Ο chester20080: #522 Χθες στις 03:36 η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 16:40 Ο Micro έγραψε: #523 Χθες στις 16:40 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ , μου θύμισε αυτο : Αυστραλια , αλβανια , ισραηλ , κυπρος αυτα μου αρεσουν . Το ισραηλ βλεπω να παει παλι για 300αρι κοινο , είναι καλύτερο απο το περυσινο και η πολιτικη κατασταση χειροτερη απο περυσι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:12 Η Πουπουλίνα: #524 Χθες στις 20:12 Θα πατωσει ο ακυλας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.189 μηνύματα. Χθες στις 20:16 Ο American Economist: #525 Χθες στις 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.510 μηνύματα. Χθες στις 03:36 Ο chester20080: #522 Χθες στις 03:36 η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 16:40 Ο Micro έγραψε: #523 Χθες στις 16:40 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ , μου θύμισε αυτο : Αυστραλια , αλβανια , ισραηλ , κυπρος αυτα μου αρεσουν . Το ισραηλ βλεπω να παει παλι για 300αρι κοινο , είναι καλύτερο απο το περυσινο και η πολιτικη κατασταση χειροτερη απο περυσι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:12 Η Πουπουλίνα: #524 Χθες στις 20:12 Θα πατωσει ο ακυλας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.189 μηνύματα. Χθες στις 20:16 Ο American Economist: #525 Χθες στις 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 16:40 Ο Micro έγραψε: #523 Χθες στις 16:40 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ , μου θύμισε αυτο : Αυστραλια , αλβανια , ισραηλ , κυπρος αυτα μου αρεσουν . Το ισραηλ βλεπω να παει παλι για 300αρι κοινο , είναι καλύτερο απο το περυσινο και η πολιτικη κατασταση χειροτερη απο περυσι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:12 Η Πουπουλίνα: #524 Χθες στις 20:12 Θα πατωσει ο ακυλας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.189 μηνύματα. Χθες στις 20:16 Ο American Economist: #525 Χθες στις 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: η συμμετοχη του ισραηλ βγηκε αδιαφορο εχει και γαλλικα μεσα θυμιζει συμμετοχη της γαλλιας κάνει ανοιγματα σε ευρυ κοινο, ο,τι πιάσει Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ , μου θύμισε αυτο : Αυστραλια , αλβανια , ισραηλ , κυπρος αυτα μου αρεσουν . Το ισραηλ βλεπω να παει παλι για 300αρι κοινο , είναι καλύτερο απο το περυσινο και η πολιτικη κατασταση χειροτερη απο περυσι
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:12 Η Πουπουλίνα: #524 Χθες στις 20:12 Θα πατωσει ο ακυλας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.189 μηνύματα. Χθες στις 20:16 Ο American Economist: #525 Χθες στις 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.189 μηνύματα. Χθες στις 20:16 Ο American Economist: #525 Χθες στις 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.890 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Πουπουλίνα: #526 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos chester20080 Kate1914 charmander American Economist Angelikaaa Scandal Libertus Paragontas7000 Sosstoss rafaela11 Memetchi johnsala A350 thenutritionist CuriousBee camil Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 GeorgePap2003 touvlo vas 78 nimbus Wonderkid eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη Searching fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk giannhs2001 Unboxholics Burp abyssiniancat Monsieur User2350 αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αντικειμενικά τώρα το τραγούδι μας δεν είναι ωραίο. Δηλαδή κοινή λογική είναι από ένα σημείο και μετά. Μακάρι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται δε λέω, όμως το τραγούδι δεν είναι καλό. Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτο εννοω και εγω.,Οσο παιρναει ο καιρος τοσο πιο πατατα το βρισκω.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.016 μηνύματα. Χθες στις 20:37 Ο Micro έγραψε: #527 Χθες στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα πατώσει αλλά και εγώ τον βλέπω χαμηλά δεκάδα , νίκη με τίποτα .. Έχουν βγει δυνατα τραγουδια , τωρα βγηκε και της Γαλλιας που δεν τρελαίνομαι αλλα σίγουρα ειναι εντυπωσιακο
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.587 μηνύματα. Χθες στις 20:38 Η Himela έγραψε: #528 Χθες στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα πατωσει ο ακυλας. Click για ανάπτυξη...