Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.779 μηνύματα. Σήμερα στις 14:00 Ο Scandal έγραψε: #561 Σήμερα στις 14:00 Νομίζω αυτό αφορά "ψυχολογία της μάζας", δλδ θα ναι δε θα ναι ο ορισμός; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. Σήμερα στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #562 Σήμερα στις 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω αυτό αφορά "ψυχολογία της μάζας", δλδ θα ναι δε θα ναι ο ορισμός; Click για ανάπτυξη... Χειραγώγηση μέσω της τέχνης και γεωπολιτική πίεση και διπλωματία μέσω ήπιας ισχύος (οπως οι τέχνες). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 First Προηγούμενη 29 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 29 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. Σήμερα στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #562 Σήμερα στις 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω αυτό αφορά "ψυχολογία της μάζας", δλδ θα ναι δε θα ναι ο ορισμός; Click για ανάπτυξη... Χειραγώγηση μέσω της τέχνης και γεωπολιτική πίεση και διπλωματία μέσω ήπιας ισχύος (οπως οι τέχνες).
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω αυτό αφορά "ψυχολογία της μάζας", δλδ θα ναι δε θα ναι ο ορισμός; Click για ανάπτυξη... Χειραγώγηση μέσω της τέχνης και γεωπολιτική πίεση και διπλωματία μέσω ήπιας ισχύος (οπως οι τέχνες).