Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. Σήμερα στις 01:13 Ο Micro έγραψε: #661 Σήμερα στις 01:13 πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές . Έγω ξεχώρισα Κροατία , Μολδαβία , Φινλανδία , Σερβία . Οπτικά και η Σουηδία είναι δυνατή . Τα βαλκάνια θα μας κάνουν μεγαλη ζημία στο televote του τελικού rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.964 μηνύματα. Σήμερα στις 01:15 Η rafaela11: #662 Σήμερα στις 01:15 Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. Σήμερα στις 01:16 Ο Micro έγραψε: #663 Σήμερα στις 01:16 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Click για ανάπτυξη... Η ιταλία περνάει κατευθείαν κάθε χρόνο επειδή δίνει πολλά λεφτά charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 706 μηνύματα. Σήμερα στις 01:26 Ο charmander: #664 Σήμερα στις 01:26 Ήθελα Μαυροβούνιο αντί για Πολωνία και Βέλγιο.Τουλαχιστον πέρασε η Κροατία . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.841 μηνύματα. Σήμερα στις 02:34 Ο Memetchi έγραψε: #665 Σήμερα στις 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές . Έγω ξεχώρισα Κροατία , Μολδαβία , Φινλανδία , Σερβία . Οπτικά και η Σουηδία είναι δυνατή . Τα βαλκάνια θα μας κάνουν μεγαλη ζημία στο televote του τελικού
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.964 μηνύματα. Σήμερα στις 01:15 Η rafaela11: #662 Σήμερα στις 01:15 Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. Σήμερα στις 01:16 Ο Micro έγραψε: #663 Σήμερα στις 01:16 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Click για ανάπτυξη... Η ιταλία περνάει κατευθείαν κάθε χρόνο επειδή δίνει πολλά λεφτά charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 706 μηνύματα. Σήμερα στις 01:26 Ο charmander: #664 Σήμερα στις 01:26 Ήθελα Μαυροβούνιο αντί για Πολωνία και Βέλγιο.Τουλαχιστον πέρασε η Κροατία . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.841 μηνύματα. Σήμερα στις 02:34 Ο Memetchi έγραψε: #665 Σήμερα στις 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. Σήμερα στις 01:16 Ο Micro έγραψε: #663 Σήμερα στις 01:16 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Click για ανάπτυξη... Η ιταλία περνάει κατευθείαν κάθε χρόνο επειδή δίνει πολλά λεφτά charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 706 μηνύματα. Σήμερα στις 01:26 Ο charmander: #664 Σήμερα στις 01:26 Ήθελα Μαυροβούνιο αντί για Πολωνία και Βέλγιο.Τουλαχιστον πέρασε η Κροατία . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.841 μηνύματα. Σήμερα στις 02:34 Ο Memetchi έγραψε: #665 Σήμερα στις 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η Ιταλία έχει ξανά κοπεί στον διαγωνισμό ; Ούτε εμένα μαρεσε το κομμάτι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν θα είναι φέτος σαν χώρα Click για ανάπτυξη... Η ιταλία περνάει κατευθείαν κάθε χρόνο επειδή δίνει πολλά λεφτά
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 706 μηνύματα. Σήμερα στις 01:26 Ο charmander: #664 Σήμερα στις 01:26 Ήθελα Μαυροβούνιο αντί για Πολωνία και Βέλγιο.Τουλαχιστον πέρασε η Κροατία . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.841 μηνύματα. Σήμερα στις 02:34 Ο Memetchi έγραψε: #665 Σήμερα στις 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.841 μηνύματα. Σήμερα στις 02:34 Ο Memetchi έγραψε: #665 Σήμερα στις 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: πέσαμε πολύ στα στοιχήματα , μέχρι τον 2ο ημιτελικό θα έχουμε χάσει την 2η θέση . Ήταν καλή η εμφάνιση μας , υπήρχαν όμως πιο εντυπωσιακές Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.278 μηνύματα. Σήμερα στις 06:35 Η Πουπουλίνα: #666 Σήμερα στις 06:35 Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω προσεξει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ οτι ενω λενε οτι ανακοινωνουν τις χωρες με τυχαια σειρα..ΠΑΝΤΑ εκ των υστερων βλεπουμε οτι η σειρα παει αναλογα με τις ψηφους του κοινου δηλαδη η πρωτη χωρα που ανακοινωνεται εχει παρει τις περισσοτερες...κλπ Δεν ξερω.,δεν ειδα τις ανακοινωσεις γιατι κοιομουν εκεινη την ωρα ,αλλα αν ανακοινωθηκαν οπως ειναι εδω...η ελλαδα πηρε τις περισσοτερες ψηφους και βεβαια αυτο λεει πολλα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 07:15 Ο American Economist: #667 Σήμερα στις 07:15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.537 μηνύματα. Σήμερα στις 11:24 Ο American Economist: #668 Σήμερα στις 11:24 Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 582 μηνύματα. Σήμερα στις 11:48 Η nimbus έγραψε: #669 Σήμερα στις 11:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως στα στοιχήματα η πιθανότητα νίκης της Ελλάδας έπεσε από το 21% στο 14% σήμερα. Δε ξέρω γιατί αυτή η σημαντική πτώση, είναι λες και δεν τους άρεσε η εμφάνιση μας χθες. Click για ανάπτυξη... Ποιος τα ελέγχει καν τα στοιχήματα; Βλέπουν που έχουν ποντάρει οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες; Γιατί αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό ποσοστό. Επίσης πέρυσι με τεράστια διαφορά έδειχναν την Σουηδία πρώτη. Η πρωτιά συνήθως είναι τοπ 3 στα στοιχήματα αλλά όχι πάντα πρώτη. Επίσης το 2024 τρίτη ήταν η Ελβετία στα στοιχήματα και η Κροατία ήταν απίστευτο φαβορί με 52% ποσοστό νίκης. Μόνο το 2023 το βρήκαν, αλλά ήταν προφανές αφού ήταν η Loreen. Τζάμπα τους το έδωσαν χάλια ήταν και το τραγούδι της και αυτή.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 12:04 Ο Paragontas7000: #670 Σήμερα στις 12:04 Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:10 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετριο τραγουδακι αλλα χαρουμενο που ταιριαζει στη γιουροβιζιον. Σκηνικα νομιζω ειναι τo καλυτερo που εχουμε παρουσιασει ποτε. Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Υ.Γ Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.015 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Η Himela έγραψε: #671 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μετα τη συμμετοχη ισραηλ, σορρυ αλλα τον θεσμο δεν μπορω να τον παρακολουθησω, οπως απο οσο βλεπω και πολλα ατομα απο το φορουμ. Χαιρομαι για αυτο. Click για ανάπτυξη... Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.439 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η Grand Duchess: #672 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Περα απο τη φιλανδια δεν εχω ακουσει καποιο αλλο τραγουδι, παντως λενε οτι το επιπεδο ειναι στα ταρταρα φετος. 3δα παμε σβηστα και μετα θα κρινουν οι επιτροπες το αποτελεσμα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καμιά Σουηδία Φιλανδία Ολλανδία θα νικήσει. Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Γιατί πάνε με συμφέροντα. Όσο ψήφιζε μόνο ο κόσμος ήταν πιο δίκαιο.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.053 μηνύματα. Σήμερα στις 14:40 Ο Paragontas7000: #673 Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε με ενδιαφέρει η χώρα του κάθε τραγουδιού, με ενδιαφέρει το τραγούδι. Γι αυτό λέγεται διαγωνισμός τραγουδιού και ο λόγος που έγινε ήταν αυτός, να ξεφύγει ο κόσμος από τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Click για ανάπτυξη... Δεν μιλαμε για αντιπαραθεσεις αλλα για μια γενοκτονια που συντελειται. Οποτε οχι, κοσμος και χωρες δεν κανουν τον χαζο αλλα μποικοταρουν την διοργανωση.Και χαιρομαι για αυτο. Υ.Γ Αληθεια ειναι πλεον διαγωνισμος τραγουδιου? Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την στιγμή που εισήχθησαν οι επιτροπές, ο διαγωνισμός πέθανε. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου , αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.575 μηνύματα. Σήμερα στις 15:16 Ο Libertus έγραψε: #674 Σήμερα στις 15:16 Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η εμφάνισή μας ήταν υπερφορτωμένη και φαινόταν ότι ο Ακύλας πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά αυτά που του έχουν αναθέσει να κάνει. Το μεγαλύτερο λάθος όμως για μένα είναι ότι για τα πρώτα 2 λεπτά ήταν ολομόναχος στη σκηνή, χρειάζονταν χορευτές για να έχει ένα party/dance vibe! Το τελευταίο λεπτό μου άρεσε. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.878 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Ο Scandal έγραψε: #675 Σήμερα στις 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι η Φινλανδία είναι τραγούδι νίκης και δεν έχει αδύναμα σημεία. Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι το τραγούδι της Φινλανδίας το έχει πάρει πάνω της κατά 80% η τύπισσα με το βιολί και το κάνει κάπως έντεχνο - κλασικό. Όσο κούκλος και να είναι ο άλλος τραγουδιστής, χωρίς αυτήν άπατο θα πήγαινε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.686 μηνύματα. Σήμερα στις 15:20 Ο chester20080: #676 Σήμερα στις 15:20 «Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Paragontas7000 Scandal Libertus touvlo American Economist fockos johnsala Wonderkid vas 78 Cloud87 rafaela11 Ωρορα Memetchi giannhs2001 charmander Angelikaaa Aleksoula helloworlddd1223 thenutritionist GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 camil CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon taketrance fortheloveofshizaya Thodoris260310 eupalinaros ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ vassiliss parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
«Σε άλλο επίπεδο»: Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision | in.gr Η εμφάνιση του Akyla στον Α' ημιτελικό της Eurovision δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό, αλλά και την ομάδα του BBC που τον αποθέωσε στα social media www.in.gr
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.601 μηνύματα. 43 λεπτά πριν Η touvlo έγραψε: #677 43 λεπτά πριν δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 First Προηγούμενη 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 34 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι. Όποιος δεν ψηφίζει, δε βλέπει αποτελέσματα; Κοίτα, θα βάλω σε όλους ένα ψηφαλάκι, για να μην αδικήσω κάποιον Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 41 λεπτά πριν δε βγαίνει! θέλει λέει το πολύ 4 ψήφους!
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.220 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #678 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Έλα βρε Μικρο που η μια ήταν χειρότερη από την άλλη. Πέρα από εμάς, Φιλανδία άντε και καμιά Μολδαβία που ξεσήκωσε άπατες θα είναι το Σάββατο. Πέσαμε για νίκη γιατί θεωρούν ότι θα το πάρει συνολικά η Φιλανδία. Στα στοιχήματα για τέλε ανεβήκαμε και είμαστε στα ίσα με Ισραήλ σχεδόν και η Φιλανδία είναι 10% κάτω. Πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσαν όλοι ότι θα κερδίσει η Σουηδία, 50% πιθανότητα νίκης, λολ Click για ανάπτυξη... Καλά καλά Και στα στοιχήματα του τελεβοτ πέσαμε λίγο απο χθες . Εγώ το έχω πει από τότε που βγήκαν τα τραγούδια , τα βαλκάνια φέτος θα αλληλοφαγωθούν . Πάμε στοίχημα