Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:01 Ο Scandal έγραψε: #701 Χθες στις 22:01 Αρχίζει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η Πουπουλίνα: #702 Χθες στις 22:11 Μονο εμενα εκνευρισε αυτο το τραγουδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #703 Χθες στις 22:23 Ωραίο το Λουξεμβούργο! Και ωραία σκηνικά και εφέ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η Πουπουλίνα: #704 Χθες στις 22:32 ΟΚ φοβερη η Γαλλια!!!!!!!!!! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Micro έγραψε: #705 Χθες στις 22:36 Η ρουμανια μου άρεσε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:11 Η Πουπουλίνα: #702 Χθες στις 22:11 Μονο εμενα εκνευρισε αυτο το τραγουδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #703 Χθες στις 22:23 Ωραίο το Λουξεμβούργο! Και ωραία σκηνικά και εφέ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η Πουπουλίνα: #704 Χθες στις 22:32 ΟΚ φοβερη η Γαλλια!!!!!!!!!! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Micro έγραψε: #705 Χθες στις 22:36 Η ρουμανια μου άρεσε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #703 Χθες στις 22:23 Ωραίο το Λουξεμβούργο! Και ωραία σκηνικά και εφέ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η Πουπουλίνα: #704 Χθες στις 22:32 ΟΚ φοβερη η Γαλλια!!!!!!!!!! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Micro έγραψε: #705 Χθες στις 22:36 Η ρουμανια μου άρεσε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η Πουπουλίνα: #704 Χθες στις 22:32 ΟΚ φοβερη η Γαλλια!!!!!!!!!! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Micro έγραψε: #705 Χθες στις 22:36 Η ρουμανια μου άρεσε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Micro έγραψε: #705 Χθες στις 22:36 Η ρουμανια μου άρεσε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η Πουπουλίνα: #706 Χθες στις 22:37 Εμενα πολυ η Γαλλια! Απολαυστε τον γυφτουλα αρμενιο τωρα..μπλιαχ...σαν γυφτος ειναι γμτ.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:38 Ο Scandal έγραψε: #707 Χθες στις 22:38 Ομορφούλης Αρμένιος ΚΑΙ φέτος, αλλά ηχορύπανση. Απαπαπα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η Πουπουλίνα: #708 Χθες στις 22:40 ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 22:48 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:47 Απο την αρχη δεν μου αρεσε καθολου της Κυπρου.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Scandal έγραψε: #709 Χθες στις 22:49 Ωραία η Κύπρος μας Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η Πουπουλίνα: #710 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραία η Κύπρος μας Click για ανάπτυξη... Εμενα μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθεστατη αυτη η συμμετοχη.ΜΙα τουρκικη Σακιρα.Ολα κλεμενα..πολυ γυμνο που πουλαει..ηχος απολυτα κλεμμενος και καθαρα τουρκικη σεανς. Προτιμω οπως ειπα και πριν τα αυθεντικα τουρκικα.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Ο juste un instant: #711 Χθες στις 22:59 Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και λίγο Σεφερλίζιον... 503 χιλ. προβολές · 6,8 χιλ. αντιδράσεις | ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του «Tvoj ✨Τη θρυλική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2005 με το «My Number One» παρουσίασε παίκτης από το «Your Face Sounds Familiar» της Κροατίας. 🎶Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media... www.facebook.com
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.300 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Η Πουπουλίνα: #712 Χθες στις 23:03 Ουαου..πολυ δυνατη η Δανια...φανταστικοι! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.090 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο juste un instant: #713 Χθες στις 23:10 Αιγυπτια θεά η Αντιγόνη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:11 Ο Scandal έγραψε: #714 Χθες στις 23:11 Η Ουκρανία είναι το αγαπημένο μου για φέτος! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.225 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Ο Micro έγραψε: #715 Χθες στις 23:15 Δεν ειναι το αγαπημενο μου αλλα απο τα φαβορι θελω η Αυστραλια να νικησει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Scandal έγραψε: #716 Χθες στις 23:19 Καρτούν αγγλάκι Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.895 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #717 Χθες στις 23:24 Μου αρέσουν τα epic τραγούδια, αλλά της Αλβανίας δεν μου αρέσει σαν άκουσμα κι ας έχει νόημα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.546 μηνύματα. Χθες στις 23:53 Ο American Economist: #718 Χθες στις 23:53 Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 4 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: American Economist johnsala rafaela11 Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala American Economist Memetchi fockos Libertus Cloud87 rafaela11 Corfu kitty Paragontas7000 Scandal chester20080 taketrance touvlo giannhs2001 charmander camil Angelikaaa vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros Wonderkid vas 78 Ωρορα Aleksoula helloworlddd1223 GeorgePap2003 Searching Νευτων Kate1914 CuriousBee stephanil abyssiniancat еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 korlef Εριφύλη fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως στα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταρρέει. Από το 21% πιθανότητα νίκης που είχαμε πριν τον Ά ημιτελικό, πλέον έχουμε φτάσει στο 11% όπως και η Αυστραλία. Μόνο καλό σημάδι δεν το λες αυτό.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.845 μηνύματα. Σήμερα στις 01:09 Ο Memetchi έγραψε: #719 Σήμερα στις 01:09 Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η Αυστραλία για νικήσει πρέπει να περάσει ένα κάρο χώρες στο τελε, ας μην υπερβάλουμε έτσι. Το τραγούδι είναι τρομερά παλιακό
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.030 μηνύματα. Σήμερα στις 08:42 Η Himela έγραψε: #720 Σήμερα στις 08:42 Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε.
Η Αυστραλή μου θύμιζε την Tyra Banks. Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε από τη φετινή Eurovision είναι η Λετονία που είχε πολύ ωραίο νόημα, ταυτίστηκα και συγκινήθηκα, αλλά δεν πέρασε.