Evanescence

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα.
Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου.
Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω.

Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017:

Φοβερή!
Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s...

Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς.

Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν :lol:

Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life!

Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς.
Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s :P

Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια.

Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν :lol:

Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life!
thread αφιέρωμα στην @Pak :prettyplz:

Αυτό ξεχωρίζω

Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s :P

Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια.
Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017.
Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes.
Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών.

Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

θα συμφωνήσω για το bring me to life!
Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους.

Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε

Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω.

Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε.

Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου.
Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω.

Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017:

Φοβερή!
Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s...
Διόρθωσε τον τίτλο:
Evanescence (American rock band founded in 1994)

------------------------

Το δικό μου αγαπημένο:

Evanescence - Anywhere​

Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει :prettyplz:. Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back