Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:40 Ο Scandal έγραψε: #1 26-01-26 14:40 Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:44 Η Grand Duchess: #2 26-01-26 14:44 Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.982 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Poirot έγραψε: #3 26-01-26 14:45 Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Scandal έγραψε: #4 26-01-26 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο Micro έγραψε: #5 26-01-26 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s...
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:44 Η Grand Duchess: #2 26-01-26 14:44 Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.982 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Poirot έγραψε: #3 26-01-26 14:45 Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Scandal έγραψε: #4 26-01-26 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο Micro έγραψε: #5 26-01-26 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.982 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Poirot έγραψε: #3 26-01-26 14:45 Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Scandal έγραψε: #4 26-01-26 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο Micro έγραψε: #5 26-01-26 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.344 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:45 Ο Scandal έγραψε: #4 26-01-26 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο Micro έγραψε: #5 26-01-26 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αυτό και το bring me to life ήταν ενα αριστούργημα. Δεν βγαίνει τέτοια μουσική πια δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο Micro έγραψε: #5 26-01-26 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με τον τίτλο του thread στην αρχή σκιάχτηκα, οι λίγο παλαιότεροι θα καταλάβουν Κατά τα άλλα για να είμαι και λίγο εντός, έχουν μερικά πάρα πολύ ωραία τραγούδια, θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... thread αφιέρωμα στην @Pak Αυτό ξεχωρίζω
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:54 Η Grand Duchess: #6 26-01-26 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Κι εγώ νιώθω ότι τα αριστουργήματα και οι φρέσκιες ιδέες, τελειώσανε κάπου στα 00s Βέβαια δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι ως η παλιά γενιά που τα ζήσαμε και κράζει τη νεότερη, ή αν είναι αντικειμενική αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Στο λέω ως older genz. Η καλή μουσική σε όλα τα genres πέθανε το μετά το 2010. Μετά είχαμε κάποια πολύ δυνατα (και αθάνατα) παρτι κομμάτια μέχρι το 2017. Έπειτα χάλασαν όλα τα subtypes. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα τα πιο διάσημα κομμάτια είναι απλά ρεμιξ των τότε τραγουδιών. Ανεπανάληπτη εποχή τα 00's στην μουσική. Είχαμε τοπ κομμάτια σε όλα: ραπ, ροκ, ποπ, χιπ χοπ, r&b, metal κτλ. Ο καθένας άκουγε ό,τι ήθελε και γουσταραμε να ακούσουμε απ'ολα. Επίσης πικ δημιουργικότητας η ηλεκτρονική μουσική από τους Ιάπωνες τότε που χρησιμοποιηθηκε στα γνωστά βιντεοπαιχνίδια της εποχής. Και να μην ξεχνάμε τον έναν και μοναδικό θρύλο τον nujabes. Δεν υπήρχε το ταλέντο αυτού του ανθρώπου. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά στυλ μαζί και δημιούργησε ένα δώρο στα ανθρώπινα αυτιά. Κρίμα που έφυγε νέος από τροχαίο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: θα συμφωνήσω για το bring me to life! Click για ανάπτυξη... Αυτό και το centuries από τους fao ΗΤΑΝ ΥΜΝΟΣ παρότι είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.878 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:14 Η Joji έγραψε: #7 26-01-26 15:14 Για εμένα δεν φτιάξατε θέμα, μόνο για την Pak φτιάξατε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 26-01-26 15:26 Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποτε δε μου αρεσε η φωνη της τραγουδίστριας, ειχε κάτι "κοκκορέ" ενα "κλάκερμαν" τη χλέπα του καπνιστή οπως το λεω. Αλλά σα γυναικα, αυτο το γκοθ και τσουπωτη κι ολας, ειδικα στα νιατα της για αργότερα δεν ξέρω, πολύ μου άρεσε.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.286 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 15:33 Η Λένω έγραψε: #9 26-01-26 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal AggelikiGr Kate1914 Wonderkid Searching Libertus Joji johnsala Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Προτού βάλω διαδίκτυο και ξεφύγω από την main stream ελληνική μουσική, κάπου γυμνάσιο - λύκειο, τους άκουγε ο κολλητός μου. Εγώ δεν τους άκουσα ποτέ συγκροτημένα, αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Έπεσα εδώ και λίγες μέρες σε αυτή η εκτέλεση του My immortal του 2017: Φοβερή! Μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στήθος, ως μια ανάμνηση από τα 00s... Click για ανάπτυξη... Διόρθωσε τον τίτλο: Evanescence (American rock band founded in 1994) ------------------------ Το δικό μου αγαπημένο: Evanescence - Anywhere
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:43 Η Pak έγραψε: #10 26-01-26 20:43 Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.120 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:48 Η Grand Duchess: #11 26-01-26 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θρεντ και πολύ είχε αργήσει . Εμένα το αγαπημένου με διαφορά είναι το Bring me to life Click για ανάπτυξη... You get me