Tsipouro
Διάσημο μέλος

Απλά κάνε invite μόνο γνωστούς σου in real life στην αρχή και μη δώσεις κινητά τηλέφωνα και πολύ προσωπικά στοιχεία γενικότερα αν σου ζητηθεί από κάποιο application ή όταν κάνεις εσύ invite κάποιον (ζητάει το κινητό σου τηλ. για να μη σου βγάζει συνέχεια ένα σπαστικό μήνυμα).σήμερα λοιπόν στον καφέ το συζητούσαμε αυτό το θέμα (του facebook Ντε) και σκέφτομαι να κάνω κι εγώ λογαριασμό.
Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να τον κάνω με ονοματεπώνυμο μπας και βρω κι εγώ τους παλιούς μου συμμαθητές που τους έχω χάσει γμτ
Οι απόψεις διίστανται για λόγους επικινδυνότητας....
εσάς η γνώμη σας ποια είναι?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα κάποιος τι μπορεί να κάνει γνωρίζοντας απλά μια φώτο μαζί με το όνομα του εικονιζόμενου. Δηλαδή σκέψου μια λίστα με μικρές φωτογραφίες και ένα όνομα δίπλα. Τι μπορεί κάποιος να σου κάνει;σήμερα λοιπόν στον καφέ το συζητούσαμε αυτό το θέμα (του facebook Ντε) και σκέφτομαι να κάνω κι εγώ λογαριασμό.
Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να τον κάνω με ονοματεπώνυμο μπας και βρω κι εγώ τους παλιούς μου συμμαθητές που τους έχω χάσει γμτ
Οι απόψεις διίστανται για λόγους επικινδυνότητας....
εσάς η γνώμη σας ποια είναι?![]()
Μάλιστα αν τύχει να σε "βρει" κάποιος που δεν θέλεις πολλά πάρε δώσε μαζί του αλλά για λόγους ευγένειας ή ανώτερης βίας δεν μπορείς να του αρνηθείς την αίτηση για φιλία. Ε υπάρχει τρόπος να δεχτείς την φίλια ωστόσο να βλέπει ένα πολύ μικρό μέρος του προφιλ σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απλά κάνε invite μόνο γνωστούς σου in real life στην αρχή και μη δώσεις κινητά τηλέφωνα και πολύ προσωπικά στοιχεία γενικότερα αν σου ζητηθεί από κάποιο application ή όταν κάνεις εσύ invite κάποιον (ζητάει το κινητό σου τηλ. για να μη σου βγάζει συνέχεια ένα σπαστικό μήνυμα).
ζητάει το κινητό σου όταν κάνεις Invite?

και τι δίνεις? άλλα ντ άλλων? γιατί το κανονικό κινητό μου δεν παίζει να το δώσω

kalypso
Περιβόητο μέλος

Μα κάποιος τι μπορεί να κάνει γνωρίζοντας απλά μια φώτο μαζί με το όνομα του εικονιζόμενου. Δηλαδή σκέψου μια λίστα με μικρές φωτογραφίες και ένα όνομα δίπλα. Τι μπορεί κάποιος να σου κάνει;
Μάλιστα αν τύχει να σε "βρει" κάποιος που δεν θέλεις πολλά πάρε δώσε μαζί του αλλά για λόγους ευγένειας ή ανώτερης βίας δεν μπορείς να του αρνηθείς την αίτηση για φιλία. Ε υπάρχει τρόπος να δεχτείς την φίλια ωστόσο να βλέπει ένα πολύ μικρό μέρος του προφιλ σου.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε συμφωνώ στο ότι, αν μπορεί κάποιος να δει ολόκληρο το profil σου, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα... Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες σου και όλα τα προσωπικά σου στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματός σου (αν είναι το πραγματικό), σε ο,τιδήποτε!

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Όταν κάνεις invite κάποιον σου ζητάει να γράψεις ένα από εκείνα τα περίεργα νούμερα που δεν φαίνονται καθαρά, που τα ζητάει και όταν κάνεις account σε ένα forum ντε! Aν δε θες να το βλέπεις συνέχεια αυτό μπορείς να τους δώσεις το κινητό σουζητάει το κινητό σου όταν κάνεις Invite?
και τι δίνεις? άλλα ντ άλλων? γιατί το κανονικό κινητό μου δεν παίζει να το δώσω![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα όποιος έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σου, του έχεις δώσει εσύ άδεια να τις δει.Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε συμφωνώ στο ότι, αν μπορεί κάποιος να δει ολόκληρο το profil σου, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα... Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες σου και όλα τα προσωπικά σου στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματός σου (αν είναι το πραγματικό), σε ο,τιδήποτε!
Το κινητό σου δεν θα το μάθει ωστόσο κανείς.Όταν κάνεις invite κάποιον σου ζητάει να γράψεις ένα από εκείνα τα περίεργα νούμερα που δεν φαίνονται καθαρά, που τα ζητάει και όταν κάνεις account σε ένα forum ντε! Aν δε θες να το βλέπεις συνέχεια αυτό μπορείς να τους δώσεις το κινητό σου!
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

ζητάει το κινητό σου όταν κάνεις Invite?
και τι δίνεις? άλλα ντ άλλων? γιατί το κανονικό κινητό μου δεν παίζει να το δώσω![]()
Αν θες το συμπληρωνεις στο προφιλ σου, αν δεν θες δεν το συμπληρωνεις. Το μονο υποχρεωτικο ειναι ενα valid email.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε συμφωνώ στο ότι, αν μπορεί κάποιος να δει ολόκληρο το profil σου, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα... Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες σου και όλα τα προσωπικά σου στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματός σου (αν είναι το πραγματικό), σε ο,τιδήποτε!
Πραγματα τα οποια δεν μπορει να κανει ενας οποιοσδηποτε ανθρωπος που σε γνωριζει στην πραγματικοτητα; Ή και εκει να δινουμε αλλο ονομα;

Νομιζω οτι ειναι υπερβολες ολα αυτα περι προσωπικων δεδομενων και τα λοιπα στο facebook. Οσα δεδομενα εσυ θελεις αποκαλυπτεις, οπου θες εσυ και μονο φαινεσαι, με οποιον θες εσυ μπορεις να γινεις friend, και αν καποια στιγμη το μετανιωσεις, τον διαγραφεις.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Είναι σίγουρο; Και τότε γιατί το ζητούν;Το κινητό σου δεν θα το μάθει ωστόσο κανείς.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Όταν κάνεις invite κάποιον σου ζητάει να γράψεις ένα από εκείνα τα περίεργα νούμερα που δεν φαίνονται καθαρά, που τα ζητάει και όταν κάνεις account σε ένα forum ντε! Aν δε θες να το βλέπεις συνέχεια αυτό μπορείς να τους δώσεις το κινητό σου!
αααααααααααααααα οκ κατάλαβα

ευχαριστώ

απ ότι βλέπω πάντως, οι τεχνοκράτες είσαστε υπέρ του επωνύμου

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τον οποίο κωδικό που χρησιμοποιείς?Για να σου στείλουν αυτοματοποιημένο sms που θα γράφει έναν κωδικό.

θα σας πεθάνω στις ερωτήσεις

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Ναι το ξέρω αυτό, αλλά φοβόμουν ότι θα μου στέλνουν και "spam" με τη μορφή sms.Για να σου στείλουν αυτοματοποιημένο sms που θα γράφει έναν κωδικό.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καμία σχέσηΝαι το ξέρω αυτό, αλλά φοβόμουν ότι θα μου στέλνουν και "spam" με τη μορφή sms.
io-io
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

εμένα πάλι δεν ξέρω τι είδους ταυτοποίηση μου κάνανε γιατί ουδέποτε μου ζήτησε το κινητό μου και εκτός από την αρχική εγγραφή μου ουδέποτε χρειάστηκε να βάλω τα "περίεργα γραμματάκια"τον οποίο κωδικό που χρησιμοποιείς?
θα σας πεθάνω στις ερωτήσεις![]()

io-io
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Στα Greece και στο National Technical University of Athens είμαι (στο πρώτο από την αρχή, στο 2ο κανά 5μηνο από την εγγραφή μου)
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

πλέον έχω δώσει και το ένα από τα δύο του πανεπιστημίου αλλά ούτε στην αρχή που είχα δώσει το Hotmail (κανά 5μηνο μετά έδωσα το ntua-email) πάλι δεν θυμάμαι να μου ζητάει τπτ...
Στα Greece και στο National Technical University of Athens είμαι (στο πρώτο από την αρχή, στο 2ο κανά 5μηνο από την εγγραφή μου)
Και εγω με τον hotmail λογαριασμο μου ειχα εγγραφει (αν και αρκετους μηνες πριν) και δεν μου ειχε ζητησει κινητο. Προφανως αλλαξαν τη διαδικασια για λογους ασφαλειας.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είναι απλά ένα πεδίο στο προφίλ μου νομίζω να το συμπληρώσω

Βασικά δεν το έχω ψάξει ακόμα... ίσα που έκανα την εγγραφή, οπότε ίσως να λέω και βλακείες

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.