Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

βασικά εγώ να ρωτήσω.
Το όνομα στα ελληνικά γιατί δε μου το δέχεται;
Το βάζεις όλο στα ελληνικά, έτσι? Όχι όνομα στα ελληνικά και επίθετο με λατινικούς χαρκατήρες π.χ. ή το αντίστροφο?

Μήπως έχεις εξαντλήσει το όριο των αλλαγών? Γιατί πήγα και γω να αλλάξω το επίθετο και να βάλω μόνο το αρχικό γράμμα και μου έβγαζε "αυτό δεν είναι το αληθινό σας όνομα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

βασικά εγώ να ρωτήσω.
Το όνομα στα ελληνικά γιατί δε μου το δέχεται;
Λογικά έχεις εξαντλήσει τις επιλογές σου!!
Και κάτι που είχα παρατηρήσει... ενώ μου είχαν πει πως δέχεται 5αλλαγές στα ονοματα , εμένα δεν μου δεχόταν την 5η αλλαγή!
Ότι να ναι! Στην αρχή είχε πλάκα το φβ ... τώρα πια έχει ψιλοκαταντήσει βαρετό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Λογικά έχεις εξαντλήσει τις επιλογές σου!!
Και κάτι που είχα παρατηρήσει... ενώ μου είχαν πει πως δέχεται 5αλλαγές στα ονοματα , εμένα δεν μου δεχόταν την 5η αλλαγή!
Ότι να ναι! Στην αρχή είχε πλάκα το φβ ... τώρα πια έχει ψιλοκαταντήσει βαρετό!
Έχω αλλάξει 3 φορές όνομα,τέρμα το όριο αλλά πριν μου το έβαλε στα ελληνικά.
Είχα βάλει όμως άλλο επίθετο,όχι το δικό μου.και τώρα που θέλω να βάλω το δικό μου δε το αλλάζει.
Το βάζεις όλο στα ελληνικά, έτσι? Όχι όνομα στα ελληνικά και επίθετο με λατινικούς χαρκατήρες π.χ. ή το αντίστροφο?
Μήπως έχεις εξαντλήσει το όριο των αλλαγών? Γιατί πήγα και γω να αλλάξω το επίθετο και να βάλω μόνο το αρχικό γράμμα και μου έβγαζε "αυτό δεν είναι το αληθινό σας όνομα"![]()
Όλο,και εμένα κάτι τέτοια μου βγάζει.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όταν ένα άτομο γράψει κάτι σε κάποιον άλλον. Π.χ ο Α γράφει στον Β. Στο προφίλ του.
Και μέσα στο κείμενο κάνει ταγκ και 2 ακόμα άτομα, τον Χ και τον Ψ.
Κανονικά πρέπει να εμφανιστεί και στο προφίλ του Χ και του Ψ η δημοσίευση, έτσι;

Εγώ που είμαι ο Χ την βλέπω στο προφίλ μου αλλά οι φίλοι μου δεν το βλέπουν. Γιατί;

Κατάλαβε κανείς τι είπα;

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ κατάλαβα τί είπες ,αλλά προσπαθώ να μαντέψω γιατί δε το βλέπουν οι φίλοι σου. Μήπως ο Α ή ο Β ή ο Ψ έχουν κάνει κάτι στις ρυθμίσεις απορρήτου τους ;Έχω μια απορία.
Όταν ένα άτομο γράψει κάτι σε κάποιον άλλον. Π.χ ο Α γράφει στον Β. Στο προφίλ του.
Κανονικά πρέπει να εμφανιστεί και στο προφίλ του Χ και του Ψ η δημοσίευση, έτσι;
Εγώ που είμαι ο Χ την βλέπω στο προφίλ μου αλλά οι φίλοι μου δεν το βλέπουν. Γιατί;
Κατάλαβε κανείς τι είπα;![]()
πχ.να μη φαίνονται οι δημοσιεύσεις σε συγκεκριμένους κοινούς σας φίλους ;

Hatemost
Νεοφερμένο μέλος

Έχω μια απορία.
Κατάλαβε κανείς τι είπα;![]()
Γιατί αυτός που έκανε την ανάρτηση μπορεί να επέλεξε να το δουν μόνο τα άτομα που επισημάνθηκαν σε αυτή.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί αυτός που έκανε την ανάρτηση μπορεί να επέλεξε να το δουν μόνο τα άτομα που επισημάνθηκαν σε αυτή.
Και εγώ επισημάνθηκα. Εννοείς οι φίλοι αυτού που έκανε τη δημοσίευση στο προφίλ και όχι οι ταγκαρισμένοι λογικά.
Οκ το έχω, ναι.

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Με νοιάζει να μην είναι δικό μου θέμα στις ρυθμίσεις αυτό, για αυτό!

Σημείωση:
Το παρόν μήνυμα προέρχεται από το θέμα "Κατέβασμα chat history από facebook".
Loreley
Περιβόητο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Δύο λύσεις...
1. Κάνεις κάμποσα unlikes, έως ότου δεν έχεις καμία Σελίδα στην λίστα σου
2. Κάνεις τη λίστα με τις Σελίδες σου ιδιωτική(*), και ή την αφήνεις έτσι ή την αποδεκατίζεις σιγά-σιγά
(*)Προβολή όλων --> Επεξεργασία --> "Μόνο εγώ" (απ' το πτυσσόμενο μενού)
Loreley
Περιβόητο μέλος

Απ' όσο κοίταξα, δεν υπάρχει τρόπος μαζικής "διαγραφής" απ' τις Σελίδες, που κάνεις Like.
Δύο λύσεις...
1. Κάνεις κάμποσα unlikes, έως ότου δεν έχεις καμία Σελίδα στην λίστα σου
2. Κάνεις τη λίστα με τις Σελίδες σου ιδιωτικές(*), και ή την αφήνεις έτσι ή την αποδεκατίζεις σιγά-σιγά
(*)Προβολή όλων --> Επεξεργασία --> "Μόνο εγώ" (απ' το πτυσσόμενο μενού)
Ευχαριστώ πολύ.

Μάλλον θα αρχίζω να κάνω σιγά σιγά unlike, αλλά είναι γύρω στις 1000.

Guest 986132
Επισκέπτης

-Καλή υπομονή!

samone
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω πρέπει να έχεις τη ρύθμιση του ποιος βλέπει τις κινήσεις σου ανάλογα. Είναι πχ κάτω από το κουτί "Update status" ή "Ενημέρωση κατάστασης" αν το έχεις στα ελληνικά. Μόλις κάνεις κλικ στο κουτάκι ανοίγει ένα μενού δίπλα από τη "Δημοσίευση, στο οποίο διαλέγεις το κοινό ή εξαιρείς άτομα.πως μπορω οταν κανω like στην φωτο απο καποιον φιλο μου να μην εμφανίζεται αυτο και στους αλλους φιλους μου. Δηλαδη οτι εκανα like στον ταδε
Εναλλακτικά πάνω δεξιά, ανάμεσα στο γρανάζι και το "Αρχική σελίδα", οι ρυθμίσεις απόρρητου.
Αλλά δεν κόβω και το λαιμό μου.
samone
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω πρέπει να έχεις τη ρύθμιση του ποιος βλέπει τις κινήσεις σου ανάλογα. Είναι πχ κάτω από το κουτί "Update status" ή "Ενημέρωση κατάστασης" αν το έχεις στα ελληνικά. Μόλις κάνεις κλικ στο κουτάκι ανοίγει ένα μενού δίπλα από τη "Δημοσίευση, στο οποίο διαλέγεις το κοινό ή εξαιρείς άτομα.
Εναλλακτικά πάνω δεξιά, ανάμεσα στο γρανάζι και το "Αρχική σελίδα", οι ρυθμίσεις απόρρητου.
Οκ Γίδι σ'ευχαριστω για την απαντηση και τον χρονο σου
Guest 986132
Επισκέπτης

Νομίζω πρέπει να έχεις τη ρύθμιση του ποιος βλέπει τις κινήσεις σου ανάλογα. Είναι πχ κάτω από το κουτί "Update status" ή "Ενημέρωση κατάστασης" αν το έχεις στα ελληνικά. Μόλις κάνεις κλικ στο κουτάκι ανοίγει ένα μενού δίπλα από τη "Δημοσίευση, στο οποίο διαλέγεις το κοινό ή εξαιρείς άτομα.
Αυτή καθαυτή ρύθμιση, νομίζω, δεν λύνει το πρόβλημα του samone. Περιορίζει την ορατότητα των δημοσιεύσεών σου.
Ο samone δεν θέλει να φαίνεται η αλληλεπίδρασή του με φίλους (likes, comments etc).
Samone, κοίταξα λίγο τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι -εκτός αν δεν έψαξα τόσο καλά. Νομίζω πως δεν υφίσταται "αόρατος μανδύας" σ' αυτό που ζητάς. Οι κινήσεις μας φαίνονται στον "κουτσομπόλη" δίπλα, στα δεξιά, (ο τάδε κοινοποίησε τον τάδε σύνδεσμο, η τάδε σχολίασε στην φωτογραφία του τάδε), και στην αρχική των κοινών φίλων (?) με το άτομο που αλληλεπίδρασες.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που έχει ο φίλος σου.Άμα η φώτο έχει ρύθμιση "Public" (έχει μια υδρόγειο δίπλα), τότε όλοι θα μπορούν να δουν το like σου.Αν έχει "friends of friends", τότε όλοι οι φίλοι σου θα βλέπουν ότι έκανες like. Και τέλος (που είναι και αυτό που ρωτάς), αν έχει ρύθμιση "Friends", το like σου δε θα φαίνεται στους φίλους σου, εκτός κι αν είστε κοινοί φίλοι με εκείνον που ανέβασε τη φώτο.πως μπορω οταν κανω like στην φωτο απο καποιον φιλο μου να μην εμφανίζεται αυτο και στους αλλους φιλους μου. Δηλαδη οτι εκανα like στον ταδε
Συνημμένα
Guest 986132
Επισκέπτης

samone
Νεοφερμένο μέλος

Οκ σας ευχαριστω ολους για τον κοπο σας.
elli-anna
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.