Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

κουιους κουιους, αχ μωρε μωρε.![]()
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ξέρετε να προφέρετε το όνομά μου σωστά.
Τουλάχιστον γέλασα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

να και το δικό μου !!! λοιπόν, αρχικά ήμουν αντίθετη με την ιδέα του φβ, αλλά άλαξα γνώμη! θεωρώ πως ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζεσαι μπορεί να προσφέρει πράγματα ή να καταστρέψει! παράδειγμα, εγώ το χρησιμοποιώ για αναμετάδωση ειδίσεων, ανταλλαγή απόψεων με ομοιδεάες ή μη, καμιά φορά που δεν έχω τίποτα να κάνω παίζω κανα παιχνίδι - πολύ σπάνια - , επίσης έχω πολλούς φίλους που λόγο αποστάσεων είτε εντός της ελλάδας, είτε εκτός, είναι δύσκολο να βρισκόμαστε και έτσι μαθαίνω τα νλεα τους, μαθαίνουν τα δικά μου. Τέλος πολλές φορές έχουν βγει από το φβ πολλά θετικά του τύπου -χρειάζεται αίμα για κάποιο άτομο που νοσηλεύεται, κλπ. Αυτά εν πολύ συντομία !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Το facebook είναι ένας από τους τρόπους του Γέτι και της ιερότητας της σαχλαμαραν
που ζει τρακόσια χρόνια κατω από τη γή αγοράζοντας Ντουροστικ,
να ανακαλύψει τις διαφορές μεταξύ κέρινου προσώπου και χαρτιού βιβλίων.
Το φεησμπουκ είναι καρέκλα.

..και με την επίφαση του αυνανισμού
και της λασπολογίας κάποιοι το παίζουν τοποτηρητές του αντιχρίστου
στη δικτυακή γη
(με ποιον μιλάς μωρή πατσαβούρα στις 5 τα χαράματα)
να μην θυμηθώ να ξεχάσω ότι το είδος των ανθρωπίνων επαφών,
με την εξωγήινη φίλη των φεησμπουκουπαλλήλων εχεί αρχίσει και
παίρνει τη μορφή της κατάκτησης του μουνιού της Χαίδος.
υγ. κουιους χ 2 αφού γέλασες περιμένω μια καλοκαιρινή συνταγή
για να κορέσω το καλοκαιρινό πάθος μου για γλυκιές ευωδιές
σαν μάφιν που χαμογελούν στο αιωρούμενο χέρι πάνω απ΄το πιάτο.
πόσο περιπαθής και εκφυλισμένα ζαχαρωτός μπορεί να γίνω

τουλάχιστον καλύτερο από μια ντελικάτη δυσωδία, ε?
πάρε και κάψε το τραγικό μου κούτσουρο τώρα,
να ροζιάσουν και τα μαγουλάκια σου

Γενικά το ψιλό βαρέθηκα.
Δεν έχει και κανένα καλό game.
MissKit
Επιφανές μέλος

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί το Facebook, όσα προνόμια κι αν προσφέρει, τείνει να αντικαταστήσει την πραγματική ζωή και να διαλύσει τις πραγματικές φιλίες.
Μέχρι κι εγώ με κουράζω με τόσες επαναλήψεις.

prinCess.
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Το τσατ του fb έχει γίνει νομίζω χάλια αυτό τον καιρό με τις αλλαγές που συνέχεια κάνει.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... Ειδικά η τελευταία αλλαγή το έκανε άθλιο... Καλά που το χρησιμοποιώ ελάχιστα...
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν φταίει το facebook σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά το άτομο που είναι ποζεράκι, για να τραβήξει τη προσοχή πάνω της ξέρω γω.![]()
Ναι, αυτό ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
να ροζιάσουν και τα μαγουλάκια σου![]()
Δεν. (ροζιάζουν)

Χάλια την έκαναν.
Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι.
Είχα μια ομάδα που της είχα κλειστό το chat. Με την αλλαγή εκείνες οι ρυθμίσεις χάθηκαν; Γιατί έχει κάτι για περιορισμό διαθεσιμότητας.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Γενικά, είναι ΧΑΛΙΑ. -.-

Εγώ τους έχω όλους σε ομάδες άρα εκεί μου εμφανίζει τις ομάδες.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αν το κλικάρεις δεν σου κάνει τίποτα.Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό περί διαθεσιμότητας που λέει.
Γενικά, είναι ΧΑΛΙΑ. -.-
Προσπάθησα να κάνω περιορισμό διαθεσιμότητας για 1-2 άτομα που δεν ήθελα να με ενοχλούν, αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί, ελπίζω να φτιάξει σύντομα.

Ουάου τι υπέροχη λογική είναι αυτή;Ιδιωτική υπηρεσία είναι, αν δεν σας αρέσει φύγετε απ' το facebook. Τι κάθεστε και γκρινιάζετε "είναι χάλια" σαν δημοτικά;

Έλα παιδιά, ας γίνουμε άβουλα και παθητικά όντα χωρίς να εκφράζουμε τις απόψεις μας ή/και τη δυσαρέσκεια μας διότι μιλάμε για ...ιδιωτική επιχείρηση!

Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τι δεν ειναι αηδια εκει μεσα?Είναι όντως αηδία το καινούριο chat... και το picture viewer, που το έχουν αλλάξει εδώ και καιρό μεν, αλλά εμένα ακόμη με εκνευρίζει.

Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.