iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 12:58 Ο iJohnnyCash: #1 17-03-06 12:58 Αν εγκαταστησω τον firefox στον υπολογιστη και μετα παρω τον φακελο και τον κανω cut and paste θα εχω το επιθυμητο αποτελεσμα, δλδ θα εχω ενα firefox που σε οποιον υπολογιστη και αν κατσω θα εχω μεσα bookmarks, extension κτλ κτλ ; Μετα τα coockies τι γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 13:53 Ο cuto έγραψε: #2 17-03-06 13:53 δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο.υπαρχει αντιστοιχη εκδοση firefox https://portableapps.com/apps/internet/browsers/portable_firefox (γιατι δεν μου ζητησε να βαλω ονομα στο λινκ?) οταν το κατεβασεις πες μας εντυπωσεις https://www.e-steki.com/forum/www.in.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 15:15 Ο iJohnnyCash: #3 17-03-06 15:15 Αν και ειναι αυτο που ζηταω, δεν ειναι κατι καινουργιο στην ουσια ειναι το ιδιο ο firefox μονο που δεν εχει setup. Το ιδιο ισχυει και το thunderbird που κατεβασα απο το παραπανω site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2010 στις 18:02 Ο Guest 990498: #4 25-05-10 18:02 Και chrome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν εγκαταστησω τον firefox στον υπολογιστη και μετα παρω τον φακελο και τον κανω cut and paste θα εχω το επιθυμητο αποτελεσμα, δλδ θα εχω ενα firefox που σε οποιον υπολογιστη και αν κατσω θα εχω μεσα bookmarks, extension κτλ κτλ ; Μετα τα coockies τι γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 13:53 Ο cuto έγραψε: #2 17-03-06 13:53 δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο.υπαρχει αντιστοιχη εκδοση firefox https://portableapps.com/apps/internet/browsers/portable_firefox (γιατι δεν μου ζητησε να βαλω ονομα στο λινκ?) οταν το κατεβασεις πες μας εντυπωσεις https://www.e-steki.com/forum/www.in.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 15:15 Ο iJohnnyCash: #3 17-03-06 15:15 Αν και ειναι αυτο που ζηταω, δεν ειναι κατι καινουργιο στην ουσια ειναι το ιδιο ο firefox μονο που δεν εχει setup. Το ιδιο ισχυει και το thunderbird που κατεβασα απο το παραπανω site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2010 στις 18:02 Ο Guest 990498: #4 25-05-10 18:02 Και chrome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο.υπαρχει αντιστοιχη εκδοση firefox https://portableapps.com/apps/internet/browsers/portable_firefox (γιατι δεν μου ζητησε να βαλω ονομα στο λινκ?) οταν το κατεβασεις πες μας εντυπωσεις https://www.e-steki.com/forum/www.in.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2006 στις 15:15 Ο iJohnnyCash: #3 17-03-06 15:15 Αν και ειναι αυτο που ζηταω, δεν ειναι κατι καινουργιο στην ουσια ειναι το ιδιο ο firefox μονο που δεν εχει setup. Το ιδιο ισχυει και το thunderbird που κατεβασα απο το παραπανω site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2010 στις 18:02 Ο Guest 990498: #4 25-05-10 18:02 Και chrome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν και ειναι αυτο που ζηταω, δεν ειναι κατι καινουργιο στην ουσια ειναι το ιδιο ο firefox μονο που δεν εχει setup. Το ιδιο ισχυει και το thunderbird που κατεβασα απο το παραπανω site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2010 στις 18:02 Ο Guest 990498: #4 25-05-10 18:02 Και chrome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και chrome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.