First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Πρεμιέρα την Πέμπτη 31/10, στις 21:00

Για να μαζευτούμε σιγά σιγά!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
Επιτέλους θα επιστρέψουν οι στεκίτικες βραδιές κατινιάς σχολιασμού αυτής της καταπληκτικής εκπομπής

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Ετοιμαστείτε για μάτιασμα, θάψιμο και γλωσσοφαγιά σαν να μην υπάρχει αύριο.
Συμπυκνώστε όλη την κακή σας ενέργεια! Δεν χαρίζουμε κάστανα εδώ!
Να μπουν τα θύματα στη σειρά για το θυσιαστήριο, παρακαλώ. :devil:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
Ακονίστε τα φτυάρια σας

Shoveling New England GIF by GBH

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Τώρα είδα την ώρα, όντως μας βάζουν 21:00 αντί για 23:00;;
Γίνανε περιωπής εκπομπή που δεν την κρύβουν κάτω από το μετα - μεσονύχτιο χαλί;

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Τώρα είδα την ώρα, όντως μας βάζουν 21:00 αντί για 23:00;;
Γίνανε περιωπής εκπομπή που δεν την κρύβουν κάτω από το μετα - μεσονύχτιο χαλί;
Ευτυχώς που είναι 9 το βράδυ και όχι 11, έχω γίνει γιαγιά πλέον δεν αντέχω τόσο αργά😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Κυρίες, κύριοι, πότε ξεκινάει το τηλεσκουπίδιο που όλοι αγαπάμε;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Ε ρε σε αυτή τη σεζόν δεν θα είμαι να σας κάνω παρέα. Με τρώνε τα στρατά. Σχολιάστε και για μένα :P

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Φέτος θα συνδράμω και εγώ στο σχολιαστικό κομμάτι του διαμαντιού 😝🤣

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Φέτος θα συνδράμω και εγώ στο σχολιαστικό κομμάτι του διαμαντιού 😝🤣
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βανέσσα.
Δεν νομίζω να πιάσουμε διαστάσεις σχολιασμού πρώτης σεζόν (έγινε το ανεπανάληπτο εδώ μέσα), αλλα ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την 2η σεζόν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια