nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-10-24

20:59
Παμε οαιδες
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

31-10-24

20:59
Τρομερό eyeliner η κοπελιά
Ροκατζου που θέλει good boy? Ενδιαφέρον.
ΑΧ ΤΆΣΟ ΜΟΥΥΥΥΥ

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ροκατζου που θέλει good boy? Ενδιαφέρον.
ΑΧ ΤΆΣΟ ΜΟΥΥΥΥΥ

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

31-10-24

21:02
Εγώ πραγματικά βαριέμαι σήμερα να βάλω ακουστικά και να κάτσω στο PC να δω τρασίλα. 
Επιφυλάσσομαι για το επόμενο!

Επιφυλάσσομαι για το επόμενο!
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

31-10-24

21:03
Τραύμα από τους καγκουρες αυτή

Καλέ ορίστε ο ηθοποιός για το Ιησούς από την Ναζαρέτ, κοντεύουν και τα Χριστούγεννα

Καλέ ορίστε ο ηθοποιός για το Ιησούς από την Ναζαρέτ, κοντεύουν και τα Χριστούγεννα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

31-10-24

21:06
Εν τω μεταξύ εγώ το βλέπω από το λάπτοπ και είμαι πιο πίσω, τρώω σπόιλερ κάθε φορά που βλέπω ποστ σουΤραύμα από τους καγκουρες αυτή

Από πρώτη άποψη φαίνεται να κολλάνε (και όλως τυχαίως περιγράφουν ο ένας τον άλλον)
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-10-24

21:06
Γιατί καλέ τόσο άγχος τούτο;; Ευτυχώς που είναι πιο κουλ η κοπέλα
Στυλιστικα ταιριάζουν.
@Valder ΕΧΕΙ ΚΌΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΛΕΕΙ, ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ναι εννοείται αφού στην αίτηση σε βάζουν να περιγράψεις τον τύπο σου νομίζω, για να προσπαθήσουν να ταιριάξουν τα ζευγάρια.Από πρώτη άποψη φαίνεται να κολλάνε (και όλως τυχαίως περιγράφουν ο ένας τον άλλον)
Στυλιστικα ταιριάζουν.
@Valder ΕΧΕΙ ΚΌΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΛΕΕΙ, ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

31-10-24

21:07
Πού είναι οι υπόλοιποι; Πού είναι τα φτυάρια σας ρε παιδιά;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-10-24

21:08
o vector και ο γαμημενος john wick
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

31-10-24

21:09
Πολύ κουλ τυπάκι αυτή πάντως.
Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο τόνος της φωνής της, έτσι βαθιά που είναι.
ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΚΟΥΩ @Valder
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-10-24

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΙ ΕΊΝ' ΤΟΥΤΟ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

31-10-24

Ποιο μωρε εχει κολλημα με αυτοκρατορια; Το γαβ γαβ το κοντομαλλικο;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-10-24

21:10
Έλεος με την Θεσσαλονίκηηηηη
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-10-24

Η κοπέλα ακούγεται πολύ κομπλέ πάντως. Και το παιδί φαίνεται καλό, λίγο ντροπαλό μόνο αλλά αυτό δείχνει ότι έχει λίγη αξιοπρέπεια και νοιάζεται για το πώς θα φανεί στον κόσμο έξω.Πολύ κουλ τυπάκι αυτή πάντως.
Ναι αυτό. Είχε γράψει και ποιήματα.Ποιο μωρε εχει κολλημα με αυτοκρατορια; Το γαβ γαβ το κοντομαλλικο;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

31-10-24

Ναι, έτσι είπεΠοιο μωρε εχει κολλημα με αυτοκρατορια; Το γαβ γαβ το κοντομαλλικο;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-10-24

21:11
Τον σύντροφο; Την ήθελες να πεις μαλλον

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

31-10-24

21:11
Δεν μου το βγαζει γαμωτο να το παρακολουθώ, δεν εχω το ιδιο κεφι με παλιά.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

31-10-24

21:12
Πολυκατοικία χτίζεις στο λαιμό της Βίκης 
μαλακα δεν έχω δει πιο μεγάλο λαιμο

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-10-24

21:13
Φαίνεται ότι έχει ζουμι το σημερινό επεισόδιο πάντως (δυστυχώς όχι σουργελια)Δεν μου το βγαζει γαμωτο να το παρακολουθώ, δεν εχω το ιδιο κεφι με παλιά.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑΠολυκατοικία χτίζεις στο λαιμό της Βίκης

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

31-10-24

21:14
ΖΗΛΙΑΑΑΑΑΑΈλεος με την Θεσσαλονίκηηηηη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- Scandal
- vasilis123321
- charmander
- touvlo
- taketrance
- ROM32
- A350
- synthnightingale
- msk
- Ωρορα
- rafaela11
- aggelosst9
- American Economist
- Jack of Spades
- Advocatus diaboli
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- thenutritionist
- EFAKIT
- teacher_40
- Wonderkid
- despoina13
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- ayahuasca97
- Memetchi
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.