Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-11-24

22:45
Εντωμεταξυ η μεν νεφέλη ειναι σε φάση συγχωρεσης όσων κερατωνουν (πλαγιως) - major red flag
Η μεν βούζα με τον κρητικο δεν απανταει αν ειναι μονογαμική.
Η μεν βούζα με τον κρητικο δεν απανταει αν ειναι μονογαμική.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-11-24

22:46
Έλεοςβούζα
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

14-11-24

22:47
Έχω μια αμφιβολία για το αν ήξερε το νόημα της λέξηςμονογαμική

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-11-24

22:49
"Ούτε κι εγω θα ήθελα κατι σοβαρό μαζι σου"
Του κανε τα μουτρα κρεας τωρα, έχασε σιγουρη δισκοπάθεια
Του κανε τα μουτρα κρεας τωρα, έχασε σιγουρη δισκοπάθεια
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

14-11-24

22:52
Η συζήτηση των μικρών: 
(νύστα)

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

14-11-24

Πάντως όμορφος ο Νίκος, και ας τον λένε έτσι.
Επιτέλους ένας ωραίος στα ντέιτς
Επιτέλους ένας ωραίος στα ντέιτς
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

Αφού θεόχοντρη είναι και η φάτσα της ειναι σα βατράχα. Άρα βούζα.Έλεος
Το δισάγωνο δεν το βλεπεις;
Αλλο να ναι παχουλη ωραια γεματη γυναικάρα κι άλλο παχυσαρκη (ΚΑΙ ασχημη που ομολογω αυτο με χαλάει περισσοτερο και η χαζομάρα της -- με πολύ παχουλές έχω πάει, αλλά ο συνδυασμός ειναι φονικός)
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

14-11-24

22:57
Σε γενικες γραμμες βαρετο το σημερινο
Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

22:58
Οχιιιιι εμένα μου άρεσε πολυΣε γενικες γραμμες βαρετο το σημερινο
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

22:58
Που σαι τζουτζούκο μου, ηταν όλα κενά χωρίς εσέ σήμεριςΣε γενικες γραμμες βαρετο το σημερινο
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

14-11-24

23:06
δεν ειχε content να σχολιασωΠου σαι τζουτζούκο μου, ηταν όλα κενά χωρίς εσέ σήμερις

Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

23:07
Μπράβο . Άλλη σε φώναξε όμως!!Που σαι τζουτζούκο μου, ηταν όλα κενά χωρίς εσέ σήμερις
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

23:08
Ειχε ρε, ουουου και στεκικά και φερστ-ντεητικά!δεν ειχε content να σχολιασω![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσυ εχεις ξεχωριστη θεση στην καρδιά μου, αλλά δε μου ανοιγεις δρόμο. Ο μικρο μου εχει ανοιξει λεωφόρους!Μπράβο . Άλλη σε φώναξε όμως!!

Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

23:19
Και η @Grand Duchess απουσία σήμερα

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

15-11-24

06:30
Καλημέρα στεκιτες μου, έχασα καλό επεισόδιο;Και η @Grand Duchess απουσία σήμερα![]()
Guest 881237
Επισκέπτης

15-11-24

08:46
ΝΑΙΚαλημέρα στεκιτες μου, έχασα καλό επεισόδιο;
Καλημέρα

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

15-11-24

12:43
Εμενα μου λειπει ο παππουλης σεξομανης και ο μποντιγκαρντ της ριανα και της βασιλισσας ελισαβετ. Τοπ επεισοδιο ηταν αυτο. Διαμαντια ενα προς ενα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

15-11-24

13:28
Σαν την σλατινα με το πλατινε την 18αρα δεν έχει περάσει φέτος, η κοπέλα έκανε χαβαλε φουλΕμενα μου λειπει ο παππουλης σεξομανης και ο μποντιγκαρντ της ριανα και της βασιλισσας ελισαβετ. Τοπ επεισοδιο ηταν αυτο. Διαμαντια ενα προς ενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μόλις κοίταξα λίγο στο yt τα χθεσινά ραντεβού, όλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ.
Scandal
Διαχειριστής

15-11-24

13:32
Όχι ρε συ, ο Νικόλας το 22χρονο ήταν ωραίο, αν και ήταν λίγο ψυχρός.Μόλις κοίταξα λίγο στο yt τα χθεσινά ραντεβού, όλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ.
Επίσης η Βούζα που λέει ο Valder είχε ωραίο και γλυκό πρόσωπο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- Scandal
- vasilis123321
- charmander
- touvlo
- taketrance
- ROM32
- A350
- synthnightingale
- msk
- Ωρορα
- rafaela11
- aggelosst9
- American Economist
- Jack of Spades
- Advocatus diaboli
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- thenutritionist
- EFAKIT
- teacher_40
- Wonderkid
- despoina13
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- ayahuasca97
- Memetchi
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.