First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εντωμεταξυ η μεν νεφέλη ειναι σε φάση συγχωρεσης όσων κερατωνουν (πλαγιως) - major red flag

Η μεν βούζα με τον κρητικο δεν απανταει αν ειναι μονογαμική.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
"Ούτε κι εγω θα ήθελα κατι σοβαρό μαζι σου"

Του κανε τα μουτρα κρεας τωρα, έχασε σιγουρη δισκοπάθεια

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Η συζήτηση των μικρών: :heat::heat:(νύστα)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Πάντως όμορφος ο Νίκος, και ας τον λένε έτσι.
Επιτέλους ένας ωραίος στα ντέιτς

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αφού θεόχοντρη είναι και η φάτσα της ειναι σα βατράχα. Άρα βούζα.

Το δισάγωνο δεν το βλεπεις;

Αλλο να ναι παχουλη ωραια γεματη γυναικάρα κι άλλο παχυσαρκη (ΚΑΙ ασχημη που ομολογω αυτο με χαλάει περισσοτερο και η χαζομάρα της -- με πολύ παχουλές έχω πάει, αλλά ο συνδυασμός ειναι φονικός)

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.
Σε γενικες γραμμες βαρετο το σημερινο

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

δεν ειχε content να σχολιασω :pfff:
Ειχε ρε, ουουου και στεκικά και φερστ-ντεητικά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο . Άλλη σε φώναξε όμως!!
Εσυ εχεις ξεχωριστη θεση στην καρδιά μου, αλλά δε μου ανοιγεις δρόμο. Ο μικρο μου εχει ανοιξει λεωφόρους! :bleh:

Scandal

Διαχειριστής

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Εμενα μου λειπει ο παππουλης σεξομανης και ο μποντιγκαρντ της ριανα και της βασιλισσας ελισαβετ. Τοπ επεισοδιο ηταν αυτο. Διαμαντια ενα προς ενα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Εμενα μου λειπει ο παππουλης σεξομανης και ο μποντιγκαρντ της ριανα και της βασιλισσας ελισαβετ. Τοπ επεισοδιο ηταν αυτο. Διαμαντια ενα προς ενα.
Σαν την σλατινα με το πλατινε την 18αρα δεν έχει περάσει φέτος, η κοπέλα έκανε χαβαλε φουλ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μόλις κοίταξα λίγο στο yt τα χθεσινά ραντεβού, όλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ.

Scandal

Διαχειριστής

Μόλις κοίταξα λίγο στο yt τα χθεσινά ραντεβού, όλοι οι άντρες χάλια ήταν μεχ.
Όχι ρε συ, ο Νικόλας το 22χρονο ήταν ωραίο, αν και ήταν λίγο ψυχρός.

Επίσης η Βούζα που λέει ο Valder είχε ωραίο και γλυκό πρόσωπο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια