Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-10-24

23:12
Μόνο μια φορά την εβδομάδα? Νομίζω πέρυσι ήταν 3-4 φορές?Ναι, έχει βγει:
Όσον αφορά τις μέρες δεν ξέρω κάθε πότε θα το έχει.![]()
«First Dates»: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σεζόν (VIDEO) - The Opinion
Το διάσημο τηλεοπτικό εστιατόριο, που έχει κερδίσει το κοινό σε 19 χώρες παγκοσμίως, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στην Ελλάδα.www.theopinion.gr
Edit: Βασικά κοίταξα το πρόγραμμα μόλις και απ' ό,τι φαίνεται θα το έχει κάθε Πέμπτη
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.

31-10-24

23:15
Ναι έτσι ήταν, αλλά νομίζω στις αρχές πάλι μία φορά την εβδομάδα ήταν, πριν το βάλουν καθημερινά.Μόνο μια φορά την εβδομάδα? Νομίζω πέρυσι ήταν 3-4 φορές?
Δε θυμάμαι και ακριβώς όμως, μπορεί και να με γελάει η μνήμη μου.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

31-10-24

23:16
Και πέρυσι έτσι το είχαν αρχίσει (καταρχάς οι δύο πρώτες σεζόν προβλήθηκαν την θερινή τηλεοπτική σεζόν), στην αρχή 1 φορά την εβδομάδα και μετά πιο συχνά.Μόνο μια φορά την εβδομάδα? Νομίζω πέρυσι ήταν 3-4 φορές?
Αφού τώρα έχουν prime ζώνη φαντάζομαι δεν θα μπορούν να την έχουν για πολλές ημέρες εντός της εβδομάδας

31-10-24

23:16
Οποιος κ να πηγαίνει πάντως, την καρδιά μου την έχει μόνο ο Τάσος.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

01-11-24

06:51
@Grand Duchess έχεις ανταγωνίστριαΟποιος κ να πηγαίνει πάντως, την καρδιά μου την έχει μόνο ο Τάσος.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

01-11-24

14:25
Τώρα που είδα τον κρητικό, ας τον πάρει η eclipse τον Τάσο@Grand Duchess έχεις ανταγωνίστρια![]()

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

01-11-24

15:11
Καλησπερα στο παρεακι. Οταν δω το επεισοδιακι ετοιμαζω κριτικη της μεγαλης πρεμιερας!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

03-11-24

16:54
Διαφωνω! Με εξαιρεση το ζευγαρι των κρητικων που εχουν αλλαξει μαζι συνολικα 8-9 σχολες,ολα τα υπολοιπα ζευγαρια ηταν ενα και ενα. Να ξεκινησω με τη φασαια(Πάντως νομίζω όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ήταν και πάλι αδιάφορο ως επεισόδιο.
Αν συνεχίσει έτσι πιστεύω θα είναι χειρότερο και απ' την προηγούμενη σεζόν.
Προς το παρόν εγώ θα περιμένω το επεισόδιο με την κοπέλα που είναι μαύρη και οψόμεθα.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

03-11-24

17:55
Όντως δεν ήταν αδιάφορο επεισόδιοΔιαφωνω! Με εξαιρεση το ζευγαρι των κρητικων που εχουν αλλαξει μαζι συνολικα 8-9 σχολες,ολα τα υπολοιπα ζευγαρια ηταν ενα και ενα. Να ξεκινησω με τη φασαια() τρελαρα απο το βολο που πηγαινε σε ταφους και ειχε ερωτα με το βυζαντιο στην εφηβεια της (@Valder εσενα σκςφτηκα ρε μλκ κατευθειαν) ή να σου πω για το βικακι και τον αλλον που απο την απελπισια τους ειχαν ηδη χυσει στο τραπεζι (το βικακι εφαγε ολο το φαγητο παντως πριν φαει μετα το κυριως γευμα).Και τελος εννοειται οι γκει. Ευτυχως εριξε ο τυπακος με το ροζ ακυρο στον αλλον με τα ψυχολογικα που ηθελε να μαθει αμα εχει κανει τριο ο αλλος.Αναμενουμε τη συνεχεια!!!!
ο μπρο βγήκε και είπε ξέρω ‘‘γώ ότι ζητάει βρακάκια
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΟ

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

03-11-24

18:41
Ετσι ακριβως. Ειχαμε δυνατα σουργελα.Όντως δεν ήταν αδιάφορο επεισόδιο
ο μπρο βγήκε και είπε ξέρω ‘‘γώ ότι ζητάει βρακάκια
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΟ
![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

03-11-24

19:07
Χθες το είδα και εγώ . Καταπληκτικό επεισόδιο, έκανε δυναμική αρχή .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

03-11-24

19:09
Και με παροτρυνετε να παω κι εγω εκεί. ΑΡΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! 

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

03-11-24

19:11
Ή δαμαστή των σουργελωνΚαι με παροτρυνετε να παω κι εγω εκεί. ΑΡΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

03-11-24

19:14
Ε όχι να το παινευτώ, αλλά πως μπορώ να αρνηθώ το δίκιο σου!Ή δαμαστή των σουργελων![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-11-24

11:17
Ναι συμφωνω. Απο τι λιγες φορες που δεν ειχαμε αδιαφορο ζευγαρι 60+ χρονων, να τρωει τον τηλεοπτικο χρονο. Μακαρι να συνεχισει ετσι. 2-3 ναυαγια σε καθε επεισοδιο νομιζω ειναι το ιδανικο.Χθες το είδα και εγώ . Καταπληκτικό επεισόδιο, έκανε δυναμική αρχή .
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

07-11-24

21:00
Καλησπερααα
Τούτη βγάζει λίγο τρελαδικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τούτη βγάζει λίγο τρελαδικο
Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

21:02
Χαχαχαχαχαχα ΚΟΥΙΝ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

07-11-24

21:03
ΚΑΛΕ ΤΙ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ
Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

21:04
Καλουλης όμως, έχει και ενδιαφέρονταΚΑΛΕ ΤΙ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

07-11-24

21:06
Όντως έχει ιστορία να πειΚαλουλης όμως, έχει και ενδιαφέροντα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- Scandal
- vasilis123321
- charmander
- touvlo
- taketrance
- ROM32
- A350
- synthnightingale
- msk
- Ωρορα
- rafaela11
- aggelosst9
- American Economist
- Jack of Spades
- Advocatus diaboli
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- thenutritionist
- EFAKIT
- teacher_40
- Wonderkid
- despoina13
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- ayahuasca97
- Memetchi
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.