First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Η Μαρία έχει πάθει σοκ η καημενηηηη

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Εγώ αρχίζω και σχεδόν τον λυπάμαι. :/:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Νιώθω άβολα :)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

WTF

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Έσκασα στα γέλια με τον 28ρη κάγκουρα και τη 18ρα, έχουν πλάκα :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.
Ο Δημητράκης και το Χριστινάκι τι φάση, για fill me in λίγο

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Τσίμπησε ψάρι ο ψευτοκαγκουρας ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Έσκασα στα γέλια με τον 28ρη κάγκουρα και τη 18ρα, έχουν πλάκα :P
Χαβαλε και οι δύο 😂😂

Ο Δημητράκης και το Χριστινάκι τι φάση, για fill me in λίγο
Ινφλουενσερς και οι δύο που μένουν πολύ κοντά και ξέρουν σχεδόν τα ίδια άτομα, 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και της είπε το κλασσικό "είσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου" (όχι μπρο μου είστε και τα δύο ανώριμα 😂)

Αλλά το πήγαν πολύ χαβαλε, πέρασαν καλά και οι δύο

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Μαρία είναι done 😂😂

AΧΑΧΑΧΧΑΨΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΛΕΕΙ😂😂😂

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Ο παππούς τι φάσηηηηηη, για να τρολάρει πήγε
Τι λέει ο σεξομανής, Χριστέ μου.
Εν τω μεταξύ η άλλη να έχει ξενερώσει ΦΟΥΛ, ειδικά με τα ΚΑΠΗ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
εγω ισως το δω απο την αρχη αυριο ή άλλη ωρα. δε θα συμμετεχω απόψε (ξέρω χεστηκατε, ας στενοχωρηθει καποιος εστω στα ψεμματα να νιωσω οτι με αγαπάτε)

Scandal

Διαχειριστής

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ας πει κάποιος της Μαρίας ότι μπορεί να φύγει ας τελειώσει κάποιος το μαρτύριο της

Ο παππούς τι φάσηηηηηη, για να τρολάρει πήγε
Τι λέει ο σεξομανής, Χριστέ μου.
Εν τω μεταξύ η άλλη να έχει ξενερώσει ΦΟΥΛ, ειδικά με τα ΚΑΠΗ
Μου είπε πρόσφατα Κύπρια γνωστή ότι στην Κύπρο οι σχέσεις με διάφορα ηλικίας είναι πολυ side eye. Της έκανε εντύπωση εδώ το ποσό συνηθισμένο ήταν αυτό που οι θειοι εδώ κοιτούν τα κοριτσάκια.

Οπότε νορμάλ η άλλη να έχει ξενερώσει πόσο μάλλον με τον σεξομανη

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
εγω ισως το δω απο την αρχη αυριο ή άλλη ωρα. δε θα συμμετεχω απόψε (ξέρω χεστηκατε, ας στενοχωρηθει καποιος εστω στα ψεμματα να νιωσω οτι με αγαπάτε)
Ήθελα να σε κάνω ταγκ κ να δω τι έγινε

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Δε στενοχωριόμαστε στα ψέματα!!! Θα μας λείψουν τα αυτοκρατορικά σχόλια (ειδικά αν έβλεπες τον παππούλη)

Επίσης, μάθαμε σήμερα νέα ατάκα πεισματικής!
Αν κάποιος σας αρέσει, τι θα λέτε; "Είναι ωραίος σαν λαβράκι!"

Scandal

Διαχειριστής

sddefault.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Δε στενοχωριόμαστε στα ψέματα!!! Θα μας λείψουν τα αυτοκρατορικά σχόλια (ειδικά αν έβλεπες τον παππούλη)

Επίσης, μάθαμε σήμερα νέα ατάκα πεισματικής!
Αν κάποιος σας αρέσει, τι θα λέτε; "Είναι ωραίος σαν λαβράκι!"
Δε μπορώ ρε συ τα μεγαλα ατομα χωρις αγάπη τα λυπάμαι, δε θέλω να τα σχολιάζω στην πραγματικοτητα ασχετως τις μαλακιες που λεω εδω. Ξες οσο μεγαλωνω, ειδικά τις περιόδους χωρις σχέση το νιωθω σιγα σιγα και λεω κοιτα ρε οι ανθρωποι κουβαλαμε μεγαλα βάρη.

Μακαρι να βρουν κανεναν απο κει αλλα δεν το κοβω.
Ήθελα να σε κάνω ταγκ κ να δω τι έγινε
Να με κανεις όσα ταγκ θέλεις <3

Scandal

Διαχειριστής

Ο 71ρης προφανώς εκτέθηκε με αυτά που έλεγε, αλλά δε νομίζω να τον νοιάζει που αύριο θα παίζει στο luben :P

Όσο για την Μαρία την 57ρα, το βάρυνε το κλίμα, έβγαλε τον καημό της. :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια