nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-06-24

00:35
ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΟΥΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥΑυτή φίλε Βαλ είναι ο ορισμός της αναρχοάπλυτης. Εξάρχεια λέει, πορείες λέει, alternative λέει, ένα σωρό τρακ έχει (παίζει να παίρνει και τίποτα)... Το μαλλί φαίνεται λίγο λιγδα. Παίζει να μην έχει πατήσει στην μπανιέρα κανένα χρόνο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

11-06-24

Στανταρ. Το ιδιο σκεφτηκα. Για να δουμε.Αυτή φίλε Βαλ είναι ο ορισμός της αναρχοάπλυτης. Εξάρχεια λέει, πορείες λέει, alternative λέει, ένα σωρό τρακ έχει (παίζει να παίρνει και τίποτα)... Το μαλλί φαίνεται λίγο λιγδα. Παίζει να μην έχει πατήσει στην μπανιέρα κανένα χρόνο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

11-06-24

Όταν τα λέω γω με λέτε βαρεμένη όμωςΜΑΝΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑΡΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!
Απο μενα ειναι ναι.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.773 μηνύματα.

11-06-24

Φασαία να είναι και άσε την παράταξηΚνίτισσα οργανωμένη κιόλας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

11-06-24

00:36
Πήγαινε πες στη συγκεκριμένη τα μισά που λες σε εμάς και θα σε πω εγώ τι μέλλον θα έχεις μαζί της.ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΟΥΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
aggelosst9
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aggelosst9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

11-06-24

Μάνο με το ποίημα εγώ σε φάσωνα πάντως
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

11-06-24

Ναι, βαρεμένη, αλλά η πρώτη βαρεμένη στην καρδιά μου.Όταν τα λέω γω με λέτε βαρεμένη όμως![]()

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-06-24

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑΠήγαινε πες στη συγκεκριμένη τα μισά που λες σε εμάς και θα σε πω εγώ τι μέλλον θα έχεις μαζί της.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

11-06-24

00:37
Μελίνα αγάπη μου, έλα εδώ.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

00:37
Κνίτισσα οργανωμένη κιόλας.
ΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

00:38
Αυτή είναι φυσική όμως. Η άλλη που σου άρεσε είναι βαμμένη σαν σοβατεπί.Αυτή φίλε Βαλ είναι ο ορισμός της αναρχοάπλυτης. Εξάρχεια λέει, πορείες λέει, alternative λέει, ένα σωρό τρακ έχει (παίζει να παίρνει και τίποτα)... Το μαλλί φαίνεται λίγο λιγδα. Παίζει να μην έχει πατήσει στην μπανιέρα κανένα χρόνο.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

00:39
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΩΡΑ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

Θα σε κάνω κονέ. Αλλά σε περνάει λίγο, είναι 22.ΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩΛΙΩΝΩ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

11-06-24

Μην γίνεσαι simp ρε μλκ. Βρες ένα based παραδοσιακό λαϊκό κορίτσι και άσε την παρακμή.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Για να είμαστε σωστοί, έχει ωραίο πρόσωπο αλλά το στόμα της όταν μιλάει είναι τέρμα weird.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-06-24

"Αγγελοπουλο έχεις δει;"
ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.-
ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.-
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

11-06-24

00:40
Καλέ τι σώμα έχει αυτή η Μελίνα. Πολύ ψηλή.
nearos
Επιφανές μέλος

11-06-24

00:41
ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΩ ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ ΟΤΑΝΕ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΜην γίνεσαι simp ρε μλκ. Βρες ένα based παραδοσιακό λαϊκό κορίτσι και άσε την παρακμή.
Για να είμαστε σωστοί, έχει ωραίο πρόσωπο αλλά το στόμα της όταν μιλάει είναι τέρμα weird.
κανε μου κονε με κανα tradwife και τα λεμε
giannhs2001
Επιφανές μέλος

11-06-24

00:41
Αν το καταντήσει αυτόν τον φιλόσοφο με την μολότοφ στο χέρι να ψάχνεται για ξύλο μαζί μας τότε χάρισμα της, θα το αξίζει..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.